• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yattım uyudum hiç bişey yapamadım kızları aldım dışarı çıkarttım birazdan eve doneriz.

Limonlu ılık su iç canım büyük bi bardağa bütün limon sık.

Eve gidince okuycam.

Merhaba hoşgeldin. Şu anda yok canım izinde olup 100 ün üstünde başlayan arkadaş var ama 90 hatta daha aşağı inmiştir sanırım.

Sen kendi duzenine uygun beslenebilirsin anneye selam söyle tuz zehir gibi düşünsün atmasın yemeklere.

Güzel evet etkili ama zorda kalmadikca yapmamak lazım.

Benim annem hasta olduğu için Laparoskopik mide rezeksiyonu oldu şimdi kuş kadar ama ameliyat sonuçta hastalık yoksa gereksiz.

Su çok icmelisin.

Mate kullanıyorum bende yağları yakiyo demişti diyetisyen.

Dikkat et canım yat dinlen.

Keyfi yerindeyse sorun etme canım yemeyede başlar.

gogocum ben işyerinde içtiğim 1 litre suya yarım limon sıkıyorum her gün. Sabah kalkınca da ballı limonlu su içiyorum. Bu hafta kefire başladım belki bağırsaklarım alışmaya çalışıyor. Dün yine mate çayına başladım. Bakalım nasıl olacak. Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum canım.

İyi geceler kızlar.ben menümü paylaşayım hemen. Yarın da bildirim herkese iyi şanslar.
Sabah salata,peynir,2dilim ekmek,çay
Ara şeftali
Öylen 1yuumurtadan yağsız omlet,salata ,1dikim ekmek,peynir
Ara çay
Akşam 2kepçe mercimek çorbası,1dilim ekmek,salata
Ara çay,dondurma,5 6 tane fıstık

2saat güzelce yürüyüş,2.5litreden fazla da su...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süper olmuş damlanur. Hep dediğim gibi meyveyi yoğurtla yiyelim arkadaşlar. Sırrı ise; meyvenin şekerinden değil vitamin-mineralinden faydalanmak. Yoğurt meyvenin şekerini yok ediyormuş.:40: Ama yine de araştırıyorum.

26 Haziran'da tartım 72,5 idi. Bu sabah 71,7 çıktı. :52:
Sanki az vermişsin dimi canım...
Günaydın demeyi unuttum. Özür.
Gününüzün umut dolu, neşeli ve sağlıklı geçmesini diliyorum.

Dünkü menüm:
Kalkınca: Ballı limonlu 1 bardak ılık su
sabah (07.30): 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği,
bol yeşillik, şekersiz çay

Ara: 1 şeftali, 2 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen: peynirli bol salata, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak ayran

30 dakika hafif yürüyüş

Ara:3 kayısı, 7 adet badem içi

Mate-funda çayı
Akşam: 8 kaşık susuz kuru fasulye, 3 kaşık yoğurt, salata (1 tatlı kaşığı yağ), 1 dilim tam buğday ekmeği

Yatmadan önce meyve ve yoğurt yemedim. Fasulyeden sonra yiyecek halim kalmadı.

Plates topu üzerinde 15 dakika eğlence (spor demiyorum, halim yoktu). Aslında güzel oluyor. Film izlerken uzanmak yerine top üzerinde sağa sola, arkaya öne sallanıyorsunuz. Tabi kızım yanımda olsa top bana kalmazdı.

2,5 litre su:23:
Menü super kuzum...
Süper olmuş damlanur. Hep dediğim gibi meyveyi yoğurtla yiyelim arkadaşlar. Sırrı ise; meyvenin şekerinden değil vitamin-mineralinden faydalanmak. Yoğurt meyvenin şekerini yok ediyormuş.:40: Ama yine de araştırıyorum.

Ok canım. Deyerlendiririm bunu...

Sanki az vermişsin dimi canım...

Menü super kuzum...

Ok canım. Deyerlendiririm bunu...

Evet az gibi görünüyor. Ama geçen hafta diyetisyene gittiğimde memnun oldu. 1700 gr yağ gitmiş (içindeki suyu çıkarsan 4 margarin büyüklüğünde olduğunu söyledi), spor yaptığım için de 1 kilo kas almışım. Bu hafta da öyle bir şey olmuş olabilir mi?. Umut işte. Yine de dizim için farketmiyor. Zaten fazla spor yapamıyorum artık. Ağır plates çalışmasını da azalttım. Özellikle alt karın çalışması beni mahvediyordu.

ben de yeni katıldım arkadaşlar aranıza herkese selam

Hoşgeldiniz :3:
İyi geceler kızlar.ben menümü paylaşayım hemen. Yarın da bildirim herkese iyi şanslar.
Sabah salata,peynir,2dilim ekmek,çay
Ara şeftali
Öylen 1yuumurtadan yağsız omlet,salata ,1dikim ekmek,peynir
Ara çay
Akşam 2kepçe mercimek çorbası,1dilim ekmek,salata
Ara çay,dondurma,5 6 tane fıstık
2saat güzelce yürüyüş,2.5litreden fazla da su...

Çok iyi damlam.
iyi geceler kızlar menümü yazıp yatıyorum geç kaldım bu akşam..
sabah: domates salatalık, 1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar, 1 kaşık cacık, 1 minik fırında börek, 1 küçük poğaça, bolca çay
öğle yok kahvaltı geç bitti
ara:1 probiyotik yoğurt
ara: vişne soda
akşam: 3 kaşık kepekli makarna yoğurtla, semizotu salatası, 1 yumurtadan biberli omlet
ara vişne soda
su 2 lt kadar meto çayı 2 kupa spor leslie 3 mil
Çok güzel canım.

Günaydın herkese.gogocum ne düşünüyorum biliyormusun.oruçlular bildirimlerini iftardan önce yapsın mı?ne de olsa iftatda yiyip 1kaç saate uyuyoruz,sahurda yiyip yatıyoruz.onlarla sahurdan önce de sonra da tartılsak doğru olmaz bence.zaten bildirim yarın.akşam akşam toparlarsın listeyi.zaten oruçlu bir sadnes bir de ben galiba...

Çok doğru canım 2-3 gündür sabah akşam takip ediyorum kilomu, sabahları fazla çıkıyorum sahurda az yenilse bile su-çay cok içiliyor neticede ve zaman dilimi çok kısa haliyle vücutta kalıyor. Rakamın en düşük olduğu zaman iftardan önce. Bende bunu diyecektim gogoya, çünkü tartıldım ama doğal olarak artıdayım. :1:

Bu arada herkese günaydınlar. Menümü yazayım.

Gece: yok (kalkamadım)

Akşam: 3 kaşık yeşil mercimek çorbası, 4 kaşık türlü(yağını döktüm), 3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 dilim pide

1 dilim kavun,

3 dilim baklava, çay

Su 1,5 lt. Akşam hafif oldu ama tatlı biraz eksik olaydı iyiydi.

Hoşgeldiniz :3:

Çok iyi damlam.

Çok güzel canım.

Çok doğru canım 2-3 gündür sabah akşam takip ediyorum kilomu, sabahları fazla çıkıyorum sahurda az yenilse bile su-çay cok içiliyor neticede ve zaman dilimi çok kısa haliyle vücutta kalıyor. Rakamın en düşük olduğu zaman iftardan önce. Bende bunu diyecektim gogoya, çünkü tartıldım ama doğal olarak artıdayım. :1:
E aklın yolu birdir hayatım.bildirimin aç karnına yapılması şart nasılsa ondan iftardan önce en doğrusu. ..
Evet az gibi görünüyor. Ama geçen hafta diyetisyene gittiğimde memnun oldu. 1700 gr yağ gitmiş (içindeki suyu çıkarsan 4 margarin büyüklüğünde olduğunu söyledi), spor yaptığım için de 1 kilo kas almışım. Bu hafta da öyle bir şey olmuş olabilir mi?. Umut işte. Yine de dizim için farketmiyor. Zaten fazla spor yapamıyorum artık. Ağır plates çalışmasını da azalttım. Özellikle alt karın çalışması beni mahvediyordu.

Sen neden böyle sporla başladınki canım.genelde bir miktar zayıfladıktan sonra spor öneriliyor.ben mesela hiç spor yapmadım yürüşüş dışında.en az yarım saat yürüyüş yaparım her gün....

E aklın yolu birdir hayatım.bildirimin aç karnına yapılması şart nasılsa ondan iftardan önce en doğrusu. ..

Sen neden böyle sporla başladınki canım.genelde bir miktar zayıfladıktan sonra spor öneriliyor.ben mesela hiç spor yapmadım yürüşüş dışında.en az yarım saat yürüyüş yaparım her gün....

Aynen canım. Sen başladın mı oruca :)

Dünkü menümü yazayım duzenimi dün bozdum biraz.
Sabah nesfit süt
uyku
uyku
uyku

st 16 da 1 hamburger ayran

18 de yarım havuclu kek nescafe

Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş

Geçen sene ben 77 kiloydum. Spor salonuna gittim ve 3 kilo verdim. Hiç diyet yapmadım. Kışın 1 kilo aldım ama evde platesle devam ettim. Sadece formumu korudum. Korktum onu da bırakırsam tekrar kilo alırım diye. Alışkanlık oldu ben de. Hafta içi eşim ve çocuklar da yanımda olmadığı için hareketim azalıyor ister istemez. İşyerinde de neredeyse 1,5 aydır masa başındayım. Kontrol ettiğim projelerin inşaatı başlasaydı hareketim artacağı için spora gerek kalmazdı.:emir_bebek: İlk defa 2 haftadır yeme konusunda kendimi frenliyorum. Bundan sonra yürüyüş yeterli sanırım.

gunayydiiin herkesee musmutlu bi persembe olsun.
sinavim var cumartesi hic calismasam da cok heycanliyim asiri heycanliyim :)

Ok o zqman.yok tatlım ya olmuyorum daha.yetmiyor bana şu zayıflık.60a bi ulaşayım bakarız sonrasına.aslında hem de sizi ve bedlenme biçimimi bırakmak istemiyorum:confused:

bizi de duzenini de zaten birakmazsin da bence 55 falan olabilirsin. boyun kac ki canım?
Dünkü menümü yazayım duzenimi dün bozdum biraz.
Sabah nesfit süt
uyku
uyku
uyku

st 16 da 1 hamburger ayran

18 de yarım havuclu kek nescafe

Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
p
kaptaan kaptaann olmadi boyle senin bize örnek olman lazim :p hihihahha şaka bir yana neden boyle oldu ki :confused:

Selam güzeller,
Kilom sabit bu hafta korumaya gectim sanırım , çok daha azaltmam gerek yediklerimi sanırım.
Çok azaltma canım yürüyüşü biraz artir bence.
gunayydiiin herkesee musmutlu bi persembe olsun.
sinavim var cumartesi hic calismasam da cok heycanliyim asiri heycanliyim :)

bizi de duzenini de zaten birakmazsin da bence 55 falan olabilirsin. boyun kac ki canım?

p
kaptaan kaptaann olmadi boyle senin bize örnek olman lazim :p hihihahha şaka bir yana neden boyle oldu ki :confused:

Nobetim kötü geçince gündüz uykusu kaçınılmaz oldu canım. Bugün iyi gidiyo ama

Çok azaltma canım yürüyüşü biraz artir bence.

Nobetim kötü geçince gündüz uykusu kaçınılmaz oldu canım. Bugün iyi gidiyo ama

Bu hafta biraz daha dikkatli olurum canım artik. Düzenim sasti gec saatte yedim 2 aksam yemek böyle oldu. Reglimde yakın istahim fazla. Bakalım yavasladim ama durmak yok.

gogocum Ben bildirimde bulunmadım iftara yakın tartılacağım ama en son ne zaman bildirmem gerekiyor? evde arkadaşın wifisini kullanıyorum ama kopma ya da uygulamada sıkıntı oluyor sürekli, yazamayabilirim. Hatta her akşam giriyorum ama yazamadan çıkıyorum bu yüzden. Bildirimim yarın sabaha sarkabilir, eğer geç olur dersen dünkü kilomu yazayım ben her ihtimale karşı.
Geçen hafta: 56.000
Bu hafta: 55.800
Fark: 0,200
Ortalama: 0,357

Akşam nette sıkıntı olmazsa en geç 7 gibi yazacağım.

kizlar yardim edin bi el atin ben kafayi yicem canim surekli biseyler yemek istiyo felaket istahim acildi dun gece resmen uyandim dolaptan zeytin yedim iki uc tane 2 tane de kayisi yedim bi de sut ictim bikac yudum yattim.
bu gun de acayip acim hic doymuyorum

rapor
sabah iki kepek ekmege domates peynirli tost
5 zeytin

turk kahvesi
2 tane tahil bar ( hemde arka arkaya )
sade soda
meyveli yogurt
5 tane kucuk but( soslu oldugundan yag koymadim
bunlar sadece oglen kalktiktan sonra yediklerim daha bunun aksami var

***4. TAKIM 368. ETAP***

Damlanur10:(62.0/ / /% )
gogo2405:(68.0/67.7 / 0.3/% 0.44)
Ellanazz:( 72.0/ 72.0/0 /%0 )kilosu sabit
sadness1012:(56.0 / 55.7/ 0.3/% 0.54)
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 80.4/79.2 / 1.2/%1.49 )
uzmanvet :( 74.0/ 71.7/ 2.3/% 1.55) yeni üye hedef kilosu 69 kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Back
X