- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 33
Tesekkr ederm canm bundan sonra ciss yok insallah :)Cok guzel Menu afiyet olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkr ederm canm bundan sonra ciss yok insallah :)Cok guzel Menu afiyet olsun :)
Yok beril kizar demis gogoda kizmadimmmmmmm demeye getirdim.ne haddime dalga gelmek gulum.sende alindiysan özür dilerimIyi akşamlar arkadaslar. Beril yine dokturmussun masallah.
Bence sen ne dersen de zaten icinde istek olayanin burda isi ne ki.yani ben oyke dusunuyorum.dedigin gibi hepimiz zamanlarimizdan feragat edip buralardayiz oyle zorla olmaz yani.
Bu arada pazar gunku yazdiklarima dalga gecmek icinmi seninkide cok güzel yazdin pek anlayamadım arkadasim(
Hatta o uye sayende bu hafta birinci odunuz hakkimi helal etmiyorumda demisti.alinmadina sevindim.ben bu basarisizlikta kaptan yardimcisi olarak kendimi sucluyirum cogu zamanberilin yazisina;
canim yazdiklarini begendim.cok dogru yerden vurmussun.inan alinmadik.hepimizin zaman zaman motivasyon eksiklikleri oluyor ama bizim takimda gordugum kadariyla istikrar yok.buna ben de dahil.kimse alinmasin.inişli çıkışlıyız hep.istikrarlı olanlar coktan mezun oldu bile.buna en guzel örnek "ebrueva" hırsına hayran kaldığım bi arkadasim. hepimizin toparlanmasi lazim bir an once. bi listenin baslarinda bi sonlarinda olmamiz bile buna en basit örnek. kendi adima ben hazırım.kızlar inanın berilin dedigi gibi reelde tanıdığım bi cok arkadasimdan daha degerlisiniz.
beril hani hatirlarsin bi uye gelmisti birbirimize canim cicim diyoruz diye birbirinizi yagliyorsunuz diyip gitmisti.
bu kadar zamandir birbirimizle cok seyi paylastik inanin hic biri samimiyetsiz degil.
ben hissediyorum burda herkesin iyi niyetini.
takim ruhumuz var ama mucadele ruhumuz yok
Kahve var gelllll nargilede var istersen yesil elmali
O üyenin ismi de poem35di...çok iyi hatırlıyorum...Hatta o uye sayende bu hafta birinci odunuz hakkimi helal etmiyorumda demisti.alinmadina sevindim.ben bu basarisizlikta kaptan yardimcisi olarak kendimi sucluyirum cogu zaman
O üyenin ismi de poem35di...çok iyi hatırlıyorum...
Kiz bende size gittiydimO üyenin ismi de poem35di...çok iyi hatırlıyorum...
Ben baya baya takip edilyorm yahu neyseki menulerme dikkatliyim artik fazlasyla :))Tesekkr ederm canm bundan sonra ciss yok insallah :)
Haklisin canm tek eksigimiz bir noktadan gidemiyoruz dagilip toparliyoruz surekli bunu asmaliyiz bencede haftasonu bayram flan bunlar artk bizm menulermizi etkilememeli kendimiz icn yapmaliyz bunu bende ayni seyleri soylerm kmseyle konusamadigimi sizinle paylastm ben kmseye soyliuemedigim kilomu size rahatlikla yaziyorm yanlizligi hic sevmem ama durumumdan oturu yanlz kaliyordm ve bu bni daha da uzup icime kapayiyordu bu istahimida etkiliyordu taki buraya gelene kadar brda dertlesebildigm beni merak eden insanlar var ve ben bundan cok muyluym hepinize tesekkr ederm bunun icin berilimede hic alinmadm aksne ustme ders cikrmaya calistn kendi adima senn soylediklerinede oyle canmcm :)berilin yazisina;
canim yazdiklarini begendim.cok dogru yerden vurmussun.inan alinmadik.hepimizin zaman zaman motivasyon eksiklikleri oluyor ama bizim takimda gordugum kadariyla istikrar yok.buna ben de dahil.kimse alinmasin.inişli çıkışlıyız hep.istikrarlı olanlar coktan mezun oldu bile.buna en guzel örnek "ebrueva" hırsına hayran kaldığım bi arkadasim. hepimizin toparlanmasi lazim bir an once. bi listenin baslarinda bi sonlarinda olmamiz bile buna en basit örnek. kendi adima ben hazırım.kızlar inanın berilin dedigi gibi reelde tanıdığım bi cok arkadasimdan daha degerlisiniz.
beril hani hatirlarsin bi uye gelmisti birbirimize canim cicim diyoruz diye birbirinizi yagliyorsunuz diyip gitmisti.
bu kadar zamandir birbirimizle cok seyi paylastik inanin hic biri samimiyetsiz degil.
ben hissediyorum burda herkesin iyi niyetini.
takim ruhumuz var ama mucadele ruhumuz yok
Hmm masllah canm cok guzel olms menun :)menume gelince bugun gayet kacamaksizdi
sabah
2 dilim tam tahilli
1 yumurta
1 domates
karisik bitki cayi
1 dilim peynir
ara
1 elma
1 turk kahvesi
oglen
6 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
havuc rendesi
aksam
1 kase tarhana corbasi
1 dilim peynir
1dilim ekmek
Canm nye kendibi sucliyorsunki ortada bi ynlis varsa bu hepimizin ve bunu duzelticek olanda biziz simdi bi karat verip bi harekete gecip bu durumu ortadn kaldirma zamani degilmi haydii kizlarr....Hatta o uye sayende bu hafta birinci odunuz hakkimi helal etmiyorumda demisti.alinmadina sevindim.ben bu basarisizlikta kaptan yardimcisi olarak kendimi sucluyirum cogu zaman
Ozur diliycek bisy yok bence canum :)ben gördüklerimi yazdim.birseyler eksik dile getirmek istedim.alinacak Birsey Yok bence ama yinede herkezden özür diliyorum
hosgeldin canm menulermle ilgili ne duaunuyorsnuz bakalimmmm :)) dogru dedin canm kaybedecek hic vakit yok bir an evvel hedeflerimize gidip o guzellgin tadini cikartalim :)İyi akşamlar 4, mıntıkanın güzelleriSelinin menülerine bakmaya uğramıştım Berilcim yazını okudum çok içten yazmışsın bitanemm zaman zaman takımlarda bu durumlar olabiliyor malesef bu durumlarda kuralları uygulamaya geçirmek en güzeli aslında
tamam
kabul ediyorum burası askeri bir kamp
değil elbettehepimiz aile gibi
oluyoruz fakat bir amaç var ortada bir
an önce sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo
vermeko yüzden kaçamakların
miktarı ve zamanı çok önemli ve haftada
bir kezi geçmemeli diye düşünüyorum
hepimiz insanız nefsimize yenilebiliriz
fakat o kadar çok zaman kaybettik ki
artık kaybedecek zamanımız olmamalı
diye düşünüyorum
bir çayınız varsa alabilirim bu arada![]()
o zaman benden olsun ben iciyorm misr puskulu cayida ikram edebilirrim :)
yeşilçay kafi kuzummm![]()
berilim napiyorsuun :) sen bebis istiyormusn ben o konuda kaldim simdiiik :))Kiz bende size gittiydim
Gördüm fıstığım...bak görüyon mu yine üst üste düşdü mesajlarımız.ben diyorum sana bizim yıldızlarımız göklerde sıkı arkadaş...Kiz bende size gittiydim
Oh bi bardakta sana gelsin fistikm :)) bende gzmun onune koyuyorm 1.5 luk sisemi gordukce iciyorm canm anck oyle icebiliyorm yoksa unutuyorm havalardan canmda istemyor :))Bi yeşil cayda ben aliyim.) yesil cayi ihmal etmeden iciyorumda bu aralar su yu icemiyorum kizlar yaa
berilim napiyorsuun :) sen bebis istiyormusn ben o konuda kaldim simdiiik :))