Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızartman direk ye biberleri. Öyle bastir istediği. Kepek ekmekte zorlanirsin belki başta ama buğday ekmeğine rahat bir şekilde geçiş yapabilirsin.
Ekmeği azalttım bayağı ben bir ekmeği rahat yiyorum yani ama biber dolmasını ofiste başka yemek olmadığı için yemedim pirinçle aram yoktur. Neyse artık yemesem de yeri bir haftadır biber kızartmasına doydum. Ama birilerinin tavsiye vermesine ihtiyacım varmış hakikaten:)

Bir kere bende o spora katıldım . Ama zararlı falan diye duydum ya
bende bilemedim acayip bir şey kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor valla :) ben bir ay bitince pilates yapmak istiyorum kilo vermek için bunu yapalım dedi hoca bende iyi bir ay yapalım dedim hem duruş için hemde sıkılaşmak için pilatese devam etmek istiyorum. Ya birde buradan öğrendiğim callenetics diye bir spor var geçen yaz yapmıştım biraz etkisini de görmüştüm sırtımdaki ağrılar filan gitmişti bayağı deneyen arkadaşlar var mı ki?

BUGÜNKÜ YENİLENLER
  • 1 Adet Elma

• 1 Dilim Beyaz Ekmek

• 2 tane küp şeker kadar Beyaz Peynir

• 2 Dilim Beyaz Ekmek

• 1 Kase Ezo gelin Çorbası

• 10 tane Biber Kızartma

• 1 tane orta boy Zeytinyağlı Biber Dolma

• Bir kase Yoğurt

• 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (söz çikolatasıydı yok diyemezdim)

• 1 Fincan Türk Kahvesi (orta şekerli)

• 0.50 x 1 Adet Limon Suyu

• 1 tabak Zeytinyağlı Taze Fasulye

• 1.00 kase Yoğurtlu marul
  • mısır püsküllü ve dokuz otlu çay 2.5 litre su 1 litreye yakın yatıncaya kadar içerim; 2 bardak siyah çay
  • 30 dk tempolu kardiyo egzersiz
Biraz fazla olmuş gibi ya

öyle bişi mi varmış yaparız nolucek.... ben kiiiiiii bir gün boyunca patates yemişim pehhh... gider mi acaba yaa.... akşamları 71,5 lara çıkıyor kilom....

bu gün benimde canım çooooook istedi dolapta var kedi gibi dolandım başında ama yimediiim :)))) ama en az 6 kere gidip elime alıp bırakmışlığım vardır :))) ben zaten ölürsem inadımdan ölücem :)))
kızım akşam tartılınmaz sen bilmiyor musun. tartılmak şöyle dursun yanından geçmem baskülün:KK20:

Geçmiş olsun canım, iyisin ama şimdi değil mi? Çok mu yedin kız çikolatadan :KK17:

Akşamlara ne bakıyorsun sen, bir wc ye çıkıyorsun da en az 200 gr gidiyor, eee gün boyu yediklerini de düşün - normal yani. Yoğurt gününü bizzat denedim, kayınvalidemin işkencelerinden sonra beni hep kurtarmıştır :)
ebru hanım şu yoğurt gününü bir açalım lütfen. nasıldır ayrıntı verelimHoppa

bilemedim ki kızlar ya sizin listeler çok az ben normalde bunun iki katı yemek yiyordum yarıya indirince ayda sporsuz 3kilo verdim geçen kış tabi biber kızartmaları ekstra oldu bu aralar acayip biber kızartması yemek istiyorum hiç bi şey görmüyor gözüm ufak boy bahçe biberleri tabi bu biberler ama onlarıda listemden çıkarırsam tam olarak sağlıklı olacak gibi ben sıfır ekmek diyet yapmadım hiç :KK43: bi sitede kalori hesaplıyorum 1400 kalori yaptı yediklerim
canım aslında saatleriyle yazarsan yorumlamak daha kolay olur

Geçmiş olsun canım, iyisin ama şimdi değil mi? Çok mu yedin kız çikolatadan :KK17:

Akşamlara ne bakıyorsun sen, bir wc ye çıkıyorsun da en az 200 gr gidiyor, eee gün boyu yediklerini de düşün - normal yani. Yoğurt gününü bizzat denedim, kayınvalidemin işkencelerinden sonra beni hep kurtarmıştır :)
kayınvalide işkencesinden kastettiğin zorla yedirmeleri mi yoksa ebrucum :KK48:

Bugünkü menüm
10 00
Az sucuk
Peynir
Çay
14 00
1 tabak eşkili köfte
19 00
2 3 top meyveli dondurma
2 litre su
Spor daha yok fırsat bulursam yürürüm.
şaşırdımm senin menü genelde az daha kalabalık oluyordu sanki:KK48: bu menünü çok beğendim:KK39:

Bugunku menummm
Sabah 7 30
Kizarmis ekmegin uzerine suzme peynir
1 bardak cay

Oglen 12 30
2 kasik kuru fasulye
1 kasik pilav maalesef pirinc
1 kase cacik
1 tabak salata
2 kepce mercimek corbasi

Aksam 20 00
1 orta boy kase salata
2 koftee

1 saat yuruyus
20 mekik
30 bacak hareketi
20 twist
3 litre suuu daha da iciyorumm bugun ne sicakti yaa:KK34:

Bugunku menummm
Sabah 7 30
1 bardak cay

Oglen 12 30
2 kasik kuru fasulye
1 kase cacik
1 tabak salata
2 kepce mercimek corbasi

Aksam 20 00
1 orta boy kase salata
2 koftee

1 saat yuruyus
20 mekik
30 bacak hareketi
20 twist
öğle iyi yemişsin o yüzden akşamı az yiyerek kapatmışsın çok iyi sporda perfecttt

Ekmeği azalttım bayağı ben bir ekmeği rahat yiyorum yani ama biber dolmasını ofiste başka yemek olmadığı için yemedim pirinçle aram yoktur. Neyse artık yemesem de yeri bir haftadır biber kızartmasına doydum. Ama birilerinin tavsiye vermesine ihtiyacım varmış hakikaten:)
canım şimdi daha gençsin metabolizamanda sanırım daha hızlıdır o yüzden çok da kasmadan çok yağlı, şekerli, karbonhidrat lardan falan yemez isen zaten seninde dediğin gibi çok rahat kilo verebilirsin inşallah

Bugunku menummm
Sabah 7 30
1 bardak cay

Oglen 12 30
2 kasik kuru fasulye
1 kase cacik
1 tabak salata
2 kepce mercimek corbasi

Aksam 20 00
1 orta boy kase salata
2 koftee

1 saat yuruyus
20 mekik
30 bacak hareketi
20 twist
canım bence güzel olmuş. yalnız pilav yediğin zaman çorbayı yememeyi tercih edebilirsin. gerçi minicik yemişsin pilavdan. görmezden de gelinebilir yani:KK39:
Edit: ay gerçekten de çok sıcaktı, hala da çok sıcak. yanıyorum ben:confused:

bugünkü menüm
sabah
yemyeşil kefir

öğle
az şekerli kahve
1tabak etsiz türlü

ara
ödem çayı

akşam
Be light çorba
2çatal fırında balık