Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm kizlar sahur:lavas ekmegi tereya ve peynirli bir mandalina yedilcay mistikcay
Ögle:lahana kapuska yemegi bir tabak yarim ispanakli börek
Aksam :iki tabak kapuska bir tulumba tatlisi:oops:iki fincan yesilcay yarim avuc kaju
Su :1,5 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler duvara 30 saniye kadar dayanabildim kafam cok agriyo kizlar yatiyom ben iyi geceler hepinize:KK200::KK200:

Gecmis olsun ablacigim, iyi istirahatler:KK68:

Menu

Sabah
Soganli ve kapya biberli omlet, salata ve ayran

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt

Ara
Dag cayi

Aksam
Firin levrek, somon ve salata

Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler

Senin regli gelmedi mi güzelim daha

Merhaba özgecim nasılsın

Niye tedirginlik var canım rahat ol iyi düşün güzel haberleri al hemen bize anlatmaya gel anlaştık mı ebruş:KK66:

Ay teşekkür ederim tatlım

Evet canım bide alerjik astım var işte öyle hasta olduk sağolasın

Iyi olsunda canım .cumaya çok var telafi edersin.oğlanın hastalığı dışında bişey yok

Yok canım alerjisi ni kontrol altında tuttukça hava verecek kadar kötü olmuyor ama yine de zor hastalık

Sağol canım
Anlaştık ablacım, doktor çıkışı buradayım inşallah :) iyi düşünmeye çalışıyorum ablacım da işte... Allah ne nasip ederse onu yaşarız.

Afiyet olsun:) Buralara yolunuz duserse beraber yeriz:)
Ins kaptanim:)
menüm
sabah
2 sucuklu yumurta 5 zeytin peynir 1 yaprak papatya ekmek (tbe bitmis) tahin 1 tk pekmez
ara
orta Türk kahvesi
Aksam
az manti (kv gildeydik:)salata
su 3lt
Egzersiz 3 saat avm dolastik:)

Ins kaptanim:)
menüm
sabah
2 sucuklu yumurta 5 zeytin peynir 1 yaprak papatya ekmek (tbe bitmis) tahin 1 tk pekmez
ara
orta Türk kahvesi
Aksam
az manti (kv gildeydik:)salata
su 3lt
Egzersiz 3 saat avm dolastik:)

Hep dolasiyorsunuz, hic alisveris yok mu guzellik?:)

Menüm kizlar sahur:lavas ekmegi tereya ve peynirli bir mandalina yedilcay mistikcay
Ögle:lahana kapuska yemegi bir tabak yarim ispanakli börek
Aksam :iki tabak kapuska bir tulumba tatlisi:oops:iki fincan yesilcay yarim avuc kaju
Su :1,5 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler duvara 30 saniye kadar dayanabildim kafam cok agriyo kizlar yatiyom ben iyi geceler hepinize:KK200::KK200:
Borek ve tulumba tatlısı hariç guzel olmus Menunuz

Menu

Sabah
Soganli ve kapya biberli omlet, salata ve ayran

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt

Ara
Dag cayi

Aksam
Firin levrek, somon ve salata

Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler
Superr valla...

Hayırlı geceler :)

Menüm

Öğlen
1 kase çorba

Ara
1 dilim pasta:KK23:
1 fincan çay

Akşam
1 köfte
biraz da hingel

Saçma menü oldu farkındayım.. Pastayı kayınvalidemler getirmişti, çok ince bir dilim yedim, akşam da hamur yemeği hiç iyi olmadı.. Spor da yapamadım, akşam yaparım dedim akşam da burnum kanadı, kaç saat onunla uğraştım başım ağrıyor artık.. Su içmeyi de unuttum bütün gün, akşam 600 ml içtim

Hayırlı geceler :)

Menüm

Öğlen
1 kase çorba

Ara
1 dilim pasta:KK23:
1 fincan çay

Akşam
1 köfte
biraz da hingel

Saçma menü oldu farkındayım.. Pastayı kayınvalidemler getirmişti, çok ince bir dilim yedim, akşam da hamur yemeği hiç iyi olmadı.. Spor da yapamadım, akşam yaparım dedim akşam da burnum kanadı, kaç saat onunla uğraştım başım ağrıyor artık.. Su içmeyi de unuttum bütün gün, akşam 600 ml içtim

Burnun neden kanadi gulum? Hingel hamur isi sanirim. Bakayim netten:)

Burnun neden kanadi gulum? Hingel hamur isi sanirim. Bakayim netten:)

Soğuktan sanırım..Kuruyor, kaşınma oluyor bazen de kanıyor işte.. geçiyor 1-2 güne büyütülecek birşey değil de yorgunum bayağı bir de bu üstüne gelince kötü oldum..

Ben resimdekinden yedim :) hingel yazınca bir kaç çeşit geliyor da:KK66:

Eklentiler

• xingal-new-1.webp
    xingal-new-1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 85
Soğuktan sanırım..Kuruyor, kaşınma oluyor bazen de kanıyor işte.. geçiyor 1-2 güne büyütülecek birşey değil de yorgunum bayağı bir de bu üstüne gelince kötü oldum..

Ben resimdekinden yedim :) hingel yazınca bir kaç çeşit geliyor da:KK66:

Midem gurulduyor:p Afiyet olsun canim, odul ogunun olsun.

Back
X