Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya ben şey rica edebilirmiyim alt karın egzersizi bana güzel videolar bulablrmsnz daha dogrusu alt karınmı bılmıorm dogumdan sonra kalan bir göbegm var ve sarkık:KK42:
Yawrukush Yawrukush Özge kaptan 5 ten sonra gelir o sana yardımcı olacak videoları paylaşır canım kendisi beden eğitimi öğretmeni takımımızın da biricik antrenörü

bugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldu:KK43: bide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında

Yawrukush Yawrukush Özge kaptan 5 ten sonra gelir o sana yardımcı olacak videoları paylaşır canım kendisi beden eğitimi öğretmeni takımımızın da biricik antrenörü
evet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum

canım ya hayır dusurmuodu 37,5 ates normal bı ates o onu bile düşürmüodu ki 38 lere falan cıktıgı oluodu
Ben söle yapiorum nasil bi ates turu oldugunu anlamak icin yarim gun vermiorum ilac sicak yerleri sogutuorum kendim dusuorum kontrol ediorum enfeksiyon atesi mi var onu anlamaya calisiorumemin olduktan sonra gun sonu veriorum pedifen

bugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldu:KK43: bide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında
Sirkeli su ve limonlu su sadece vücudu temizleyip metabolizmayı canlandırıyor canım direk yağ yakımın a etkisi yok

Kamu spotu :))) nası oldu miden tuzlu şeyler iyi gelir canım.bu arada hani bizim minyonlar :)
Daha iyiyim ablacim, cok sükür...
Ben sana bosuna mi unutursam hatirlat dedim :)
Buyurun size minyon :)
tumblr_nkj8ld9jx01un2s61o1_400.gif
giphy.gif

evet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum
1. Sayfaya git canım bilmek istediğin herşey orda yazıyor

Benimde kaldi o kisim yag, sezeryan olunca baglayamiosunda grrci onada pek inanmiorum tabi

Ben yine geçmişi okuyup alıntı yapayım derken selamsız daldım :KK48:

Dün menümü yazdıktan sonra 1 kase patlamış mısır yedim, yağsız, tuzsuz tabi..
Kabızlık sorunu olanlara şiddetle öneririm.. Gerçekten çok iyi geliyor, hem tokluk hissi de veriyor..
Kabızlığıa iyi geldiğini öğrendiğimden beri yemeğe çalışıyorum, ama tuzlusunu yiyordum tabi, şimdi tuzsuz yapıyorum tadı da gayet güzel :KK66:

Kabızlık sorunu olanlara şiddetle öneririm.. Gerçekten çok iyi geliyor, hem tokluk hissi de veriyor..
Kabızlığıa iyi geldiğini öğrendiğimden beri yemeğe çalışıyorum, ama tuzlusunu yiyordum tabi, şimdi tuzsuz yapıyorum tadı da gayet güzel :KK66:
Afiyet olsun Fatime cim bende makinede yapıyom aynen öyle oluyor

Ben söle yapiorum nasil bi ates turu oldugunu anlamak icin yarim gun vermiorum ilac sicak yerleri sogutuorum kendim dusuorum kontrol ediorum enfeksiyon atesi mi var onu anlamaya calisiorumemin olduktan sonra gun sonu veriorum pedifen

dogrusunu yapıyorsun bence

Sirkeli su ve limonlu su sadece vücudu temizleyip metabolizmayı canlandırıyor canım direk yağ yakımın a etkisi yok
olsun vucudumda temzlense olur metabolızmamda yavas yanı faydası var devam edım barı

Canm sayfasi ni solim sana bak 17791
hayhay bakıyorum thanks

Benimde kaldi o kisim yag, sezeryan olunca baglayamiosunda grrci onada pek inanmiorum tabi

of napcaz ya cok pis bir görüntü yawrukush hocammm orası sporla erirmi sarkık karın lütfen bilgiverrmsn geldgnde

afyt olsn bn mısırı tuzlu tuzsz yaglı yagsz hıc bı sekılde sevmıorm ama kabzlık cektgm zamnlar oluo önerini dikkate alıcam cok saol cnm

Back
X