seker en buyuk dusmanimiz...
un ve tuz da tabi...
sagol ablam guzel bilgiler icin.
Ya irem bak bi cocuk hakkinda surekli anne babaya sikayette bulunmak sorunlari cozmez. Bugun sorunlu cocuklardan birinin velisi geldi mesela bize sene basi diye. Adamla gecen sene cok konustuk sorunlari cozmek icin birlikte biseyler yapmak lazim. Cocuk ayni ok. Biz de ona gore bi davranis gelistirdik oyle devam ediyoruz bazi cocuklarin huyu degismez hatta soyle soyleyim cok konusan cocuklar derse engel olur ama onu tamamen susturmak o cocugun egitimini sekteye ugratir bu boyle. Bi de ben sundan dolayi biraz uzuldum yazik yani ozgeye her seferinde sikayet ede ede annenin cocuguna karsi algisinda da yanlis degisimler olabilir yani her anne baba anasinifi ogretmenleri gibi profesyonel yaklasamaz mumkun degil. Biz de insaniz sonucta. Ay cok dolmusum
yaa hay agzin bal yesin Busem.
hergun bir heves okula gidiyoruz, Akina kac posta okulda nasil davranmasi gerektigiyle ilgili konusuyoruz, masallar anlatiyoruz.cocuk zaten bunaldi bu tutumumuzdan.
Artik ogretmenlerine bir sicaklik hissettiginide sanmiyorum.
sonra cikista sikayet, ogretmeniyle konusurken garibim soruyor, anne uslu durmus muyum diye

okul cikisinda parka goturmedim kac sefer, oyuncaklarinin bazilarini kaldirdim, babasi ve ben oyunlar oynamadik Akinla yani ne yapacagimizi sasirdik..
Sevdigi seylerden mahrum kalirsa belki davranislarini duzeltir dedik ama bu dahada ters tepti..
Akin evde daha huysuz, bize kizan- bagiran, onunla vakit gecirmedigimiz icin isyan eden birine donustu.
Dun artik goturdum cocugu parka, yani surekli sikayet etkisini yitirdi bizde...
Esime soyledim bugun cikista oda gelecek , ne istiyorlar enine boyuna konusacagiz.
Gerekirse okuldan da alacagiz, bakalim neler olacak..
Özgem bunlarin da şikayeti bitmiyor daha 3 yaşında öğretmenin biraz sabırlı olması gerekirdi anlamadım ki herşeyi şikayet ediyorlar sen stres yapma bence düzelir öğretmen aceleci sanırım
Evet kuzum eskiden herkes görüyormuş hangisi daha iyi görmek mi görmemek mi bilemem
Canım belirli para karşılığında pro üye oluyorsun bazı hakları Kimler var topikte görebiliyorsun ya da kapanan konulara cvp yazabilirsin gibi :)
ay sorma Hazalim, diger cocuklar ne dense yapiyor, uyuyor kurallara ama bizimki oyle degil..
Eee bu ogretmenler ozel egitimler almislar her turden cocuk icin ,biraz anlayisli olsalar cok guzel olacak..