• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha çok yorucaklar cnm. Büyüdükçe enerjileri ve yaramazlıkları büyüyor.

Slm canım. Yemek yaptım oturuyorum. Eşim gelsin yiyelim . Sen napıyorsun?

Bencede salmak lazım. Geçen sene kzlara bakan bakıcı kadın bile bu kadar şikayet etmemistir değil mi?

Ellerine sağlık, afiyet olsun canım :)
Ben de duş aldım oturuyorum öyle :) Hiçbirşey yapmadan kaşınmaktan yoruldum :)

Ya irem bak bi cocuk hakkinda surekli anne babaya sikayette bulunmak sorunlari cozmez. Bugun sorunlu cocuklardan birinin velisi geldi mesela bize sene basi diye. Adamla gecen sene cok konustuk sorunlari cozmek icin birlikte biseyler yapmak lazim. Cocuk ayni ok. Biz de ona gore bi davranis gelistirdik oyle devam ediyoruz bazi cocuklarin huyu degismez hatta soyle soyleyim cok konusan cocuklar derse engel olur ama onu tamamen susturmak o cocugun egitimini sekteye ugratir bu boyle. Bi de ben sundan dolayi biraz uzuldum yazik yani ozgeye her seferinde sikayet ede ede annenin cocuguna karsi algisinda da yanlis degisimler olabilir yani her anne baba anasinifi ogretmenleri gibi profesyonel yaklasamaz mumkun degil. Biz de insaniz sonucta. Ay cok dolmusum
Üstelik hamile özge karnı burnunda.
kör olsa gerekler sanırım. Çocukla cocuk olmayan ögretmen olmamalı aslında (ana sınıfı ögretmenlerine lafım)
Neticede bizde gectik o yollardan. Biz de cocuktuk bir zamanlar.

Canım bu aylarda uyuz mikrobu kapma olasılığı varmış benim yeğenimde sürekli kaşınıyor önce alerji zanlettik sonra doktora gittik kız uyuz mikrobu kapmış birsürü ilaç kullanıyo şimdi sen doktora gittinmi kesinmi alerjimi

Iyiyim gülüm şükür konserve yapıyorum akşama Tavuk atarım fırına bide semizotundan Cacık yaparım
Oh mis afiyet olsun. Ben de semizotu aldım bugün . Ispanak gibi piisirmeyi düşünüyorum.

Canım benim egzemadan dolayi mi kaşıntın oluyor?

Daha çok yorucaklar cnm. Büyüdükçe enerjileri ve yaramazlıkları büyüyor.

Slm canım. Yemek yaptım oturuyorum. Eşim gelsin yiyelim . Sen napıyorsun?

Bencede salmak lazım. Geçen sene kzlara bakan bakıcı kadın bile bu kadar şikayet etmemistir değil mi?
Kiz ne sikayeti gecen seneki teyzemiz oluyodu bunlar icin dun aksam aradi bi agliyo bi agliyo cok ozlemis kizlari. Bu sene de bakiyo bi bebege ailesi bi dizi kural ve yeme icme listesi vermis yazik kadin şok :) ben var ya sene basinda bir kere dedim ki: nazire abla sen iki cocuk buyutmussun bana hicbirsey sormana gerek yok senden tek istedigim sokakta oynamalarina izin ver gunesi gordugun anda cikar cocuklari. Tarhanasini bakliyatini makarnasini vermistim bizimkilerin yedigi herseyin hammaddesini ve bir daha hic sormamistim. Guvendigim biriydi sukurler olsun ve cocuklar o kadar mutluydu ki. Keske hereksin bakicidan sansi oyle olsa

Menumu yazayim kizlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
11 zeytin
Zeytinyagi
Salatalik
Cig fistik
Roka
Ogle
Bi kova filitre kahve
Aksam
Barbunya
1 kasik musakka
4 iri yesil biber
Iki kasik yogurt
Buyuk fincan turk kahvesi iciyorum simdi
Su 2.5 lt simdilik
Spor yok ama birazdan pilatese gidecegim yazarim

Ya arkadas bu okullari da anlamiyorum ben surekli şikayet etmenin bir anlaminolsa o sikayet durumu surekli hale gelmezdi yani tabi veli de okulun paydaşı evet ama okuldaki davranisi duzenlemek ogretmenin isi sen de evdeki durumlari sikayet et o zaman. Biz bir iki defa veliyi bilgilendiriyoruz sonuc alamazsak kendimiz bir yaptirim uyguluyoruz ilkokullar da boyle bu anasinifi gercekten analara mal edilmis bi sinif demek ki o zaman anasinifi veya kres ogretmenleri neden pedagoji okuyor biz cozeceksek herseyi. Ay cok sinir oldum okulunuza ozge bizimkiler de yavas yavas soylenme asamasina geliyolar ozellikle defneyle. Tamam soyleyebilirler ama surekli surekli soylemenin asla4 bir anlami yok. Icinde olmasak he dicem
birde bana sor Busem..
her gun bir konuda uyariyorlar beni, tamam ama ben nasil duzeltebilirim okuldaki davranislarini?
bende evde onlarla birlikte hareket etmeye calisiyorum, ingilizcesine yardim ediyorum, baska ne yapabilirim?
soyledikleri seylere anlam bile veremiyorum, hergun cocuk cok konusuyor diyorlar , ee bunda ne sorun var, konusma diye diye sus pus mu yapayim, bu mu dogrusu?
Dunde bizim yaptigimiz seyleri yapmak istemiyor dedi ogretmeni, cocuk sIkIliyorum diyor, uzun sure hamurla, legoyla oynamaktan sIKIliyor, ozaman Akin huzursuzluk yapmasin diye ona kitap ver bunaldiysa kitap okusun ne var bunda yani..oyy oyyyy...

dünkü menüm
sabah
yulaflı bisküvi 4adet
(uyuya kalmışım. evden bişiler alamadım yanıma)

ögle
sulu köfte
pilav
yogurt

1şeker li nescafe
1avuc tuzsuz fıstık

akşam
patlıcan kebabı(2adet patlıcan 2kıyma)
patates oturtma(2adet patates 2kıyma)
2kaşık salata
1kaşık pilav
1dilim cavdarlı ekmek

yarım saat yürüyüş
3lt su
canim aksam cok karbonhidrat olmus, sabahta biskuvi var,minik bir ceza gelir:)

Hepinize günaydın kızlar,Hayırlı sabahlar
Gününüz güzel geçsin
Ben bugün çok halsizim neden bilmiyorum. Bas dönmesi de var
gecmis olsun canim, simdi nasilsin?

seker en buyuk dusmanimiz...
un ve tuz da tabi...
sagol ablam guzel bilgiler icin.

Ya irem bak bi cocuk hakkinda surekli anne babaya sikayette bulunmak sorunlari cozmez. Bugun sorunlu cocuklardan birinin velisi geldi mesela bize sene basi diye. Adamla gecen sene cok konustuk sorunlari cozmek icin birlikte biseyler yapmak lazim. Cocuk ayni ok. Biz de ona gore bi davranis gelistirdik oyle devam ediyoruz bazi cocuklarin huyu degismez hatta soyle soyleyim cok konusan cocuklar derse engel olur ama onu tamamen susturmak o cocugun egitimini sekteye ugratir bu boyle. Bi de ben sundan dolayi biraz uzuldum yazik yani ozgeye her seferinde sikayet ede ede annenin cocuguna karsi algisinda da yanlis degisimler olabilir yani her anne baba anasinifi ogretmenleri gibi profesyonel yaklasamaz mumkun degil. Biz de insaniz sonucta. Ay cok dolmusum
yaa hay agzin bal yesin Busem.
hergun bir heves okula gidiyoruz, Akina kac posta okulda nasil davranmasi gerektigiyle ilgili konusuyoruz, masallar anlatiyoruz.cocuk zaten bunaldi bu tutumumuzdan.
Artik ogretmenlerine bir sicaklik hissettiginide sanmiyorum.
sonra cikista sikayet, ogretmeniyle konusurken garibim soruyor, anne uslu durmus muyum diye:(
okul cikisinda parka goturmedim kac sefer, oyuncaklarinin bazilarini kaldirdim, babasi ve ben oyunlar oynamadik Akinla yani ne yapacagimizi sasirdik..
Sevdigi seylerden mahrum kalirsa belki davranislarini duzeltir dedik ama bu dahada ters tepti..
Akin evde daha huysuz, bize kizan- bagiran, onunla vakit gecirmedigimiz icin isyan eden birine donustu.
Dun artik goturdum cocugu parka, yani surekli sikayet etkisini yitirdi bizde...
Esime soyledim bugun cikista oda gelecek , ne istiyorlar enine boyuna konusacagiz.
Gerekirse okuldan da alacagiz, bakalim neler olacak..

Özgem bunlarin da şikayeti bitmiyor daha 3 yaşında öğretmenin biraz sabırlı olması gerekirdi anlamadım ki herşeyi şikayet ediyorlar sen stres yapma bence düzelir öğretmen aceleci sanırım :KK66:

Evet kuzum eskiden herkes görüyormuş hangisi daha iyi görmek mi görmemek mi bilemem

Canım belirli para karşılığında pro üye oluyorsun bazı hakları Kimler var topikte görebiliyorsun ya da kapanan konulara cvp yazabilirsin gibi :)
ay sorma Hazalim, diger cocuklar ne dense yapiyor, uyuyor kurallara ama bizimki oyle degil..
Eee bu ogretmenler ozel egitimler almislar her turden cocuk icin ,biraz anlayisli olsalar cok guzel olacak..

Iyiyim gülüm şükür konserve yapıyorum akşama Tavuk atarım fırına bide semizotundan Cacık yaparım
canim konserveyi nasil yapiyorsun, ellerine saglik:)

Canım bu aylarda uyuz mikrobu kapma olasılığı varmış benim yeğenimde sürekli kaşınıyor önce alerji zanlettik sonra doktora gittik kız uyuz mikrobu kapmış birsürü ilaç kullanıyo şimdi sen doktora gittinmi kesinmi alerjimi
gecmis olsun kuzum yegenine...

Menumu yazayim kizlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
11 zeytin
Zeytinyagi
Salatalik
Cig fistik
Roka
Ogle
Bi kova filitre kahve
Aksam
Barbunya
1 kasik musakka
4 iri yesil biber
Iki kasik yogurt
Buyuk fincan turk kahvesi iciyorum simdi
Su 2.5 lt simdilik
Spor yok ama birazdan pilatese gidecegim yazarim
bugun yogurt yarim kilo degil Busem, performansin dusmus :))

Allah şifa versin canım..
Yok canım benimki belli kesin alerji :)

Back
X