• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah Ton balıklı sandviç ve kahve

Ara 2 mandalina

Öğlen köfte 1 dlm ekmek salata
Ara 3 dlm petibör bisküvi si

Aksam 4 yk patates salatası

Su 3.5 lt 20 dk yürüyüş. Alya008 Alya008
Menün güzel olmuş canım yürüyüşü biraz daha artırabilirsin :)))

Kizlar hepinize günaydın. Mutlu sabahlar. Yine ben geldim. İnşaAllah bu sefer gitmem.çocuklar evde okul tatil. Esimde 2 gün izin almisti.herkes rvdr olunca uğrayamadım. Büyük kız rahatsız di ortanca da hasta oldu.boğazları ağrıyor burnu tıkalı falan. İnşallah küçüğe de gelmez. Zaten cok huysuz. Dün esimle beni çileden çıkardı. Adam bugün işe giderken ohhhh beeeee dedi.işte kafamı dinliyorum dedi.olan bana oluyor bütün gün. Bende kendimi çok halsiz hissediyorum .basim dönüyor ara sıra . Cumaya randevu aldım dr.dan.kan tahlili falan yaptırmak istiyorum. Bu arada 59 kilo oldum:oha::skandal:.kilo aldıkça moralim bozuluyor. Moralim bozuldukca yiyorum. Tam bir kısır döngü deyim.

Şurup vs.de almak istemiyorum
gargaram var onu yaptım sabah.
ada cayı iciyorum
gargaramı birazdan yine yaparım.

Kiraz sapı söyledi bir arkadaşı onu alırım akşama icerim bakalım.
Gece kırk defa uyandım resmen. Bogazımdan ötürü.
Sirkeyle gargara yap canım 2 saat arayla iyi gelir biraz yakıyor ama yap.
:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Gonca zıplamaya başladınmı bak yoksa bana yetişemiyeceksin:KK70:
Sabahtan başladım yoğunuz zaten zıplayarak çalışıyorum bugün
Sen yetisemiycek gibiysen beklerim çekinme söyle :süslü:

Sirkeyle gargara yap canım 2 saat arayla iyi gelir biraz yakıyor ama yap.

Sabahtan başladım yoğunuz zaten zıplayarak çalışıyorum bugün
Sen yetisemiycek gibiysen beklerim çekinme söyle :süslü:
Gargaram vardı onu yapıyorum ara ara abla.
sirke işyerinde yokta eve gidince akşam onuda denerim cok saolllllll

Kizlar hepinize günaydın. Mutlu sabahlar. Yine ben geldim. İnşaAllah bu sefer gitmem.çocuklar evde okul tatil. Esimde 2 gün izin almisti.herkes rvdr olunca uğrayamadım. Büyük kız rahatsız di ortanca da hasta oldu.boğazları ağrıyor burnu tıkalı falan. İnşallah küçüğe de gelmez. Zaten cok huysuz. Dün esimle beni çileden çıkardı. Adam bugün işe giderken ohhhh beeeee dedi.işte kafamı dinliyorum dedi.olan bana oluyor bütün gün. Bende kendimi çok halsiz hissediyorum .basim dönüyor ara sıra . Cumaya randevu aldım dr.dan.kan tahlili falan yaptırmak istiyorum. Bu arada 59 kilo oldum:oha::skandal:.kilo aldıkça moralim bozuluyor. Moralim bozuldukca yiyorum. Tam bir kısır döngü deyim.

Hoşgeldin canım..
Çok geçmiş olsun..
Sen burdan ayrılma işte, uzaklaşınca hemen kilo alıyorsun :)

* * * YARIŞMA * * *

Canlar bugün zıplama yarışması yapıyoruz.. Durduğumuz yerde zıplıyoruz sadece..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adet zıpladığınızı beni etiketleyerek yazınız...

Kolay gelsin :)
Ben jj gibi yapıyorum kuzum olur mu

Back
X