- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin. Dikkat et kendine.simdi gidiyorum mutfaga..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin. Dikkat et kendine.simdi gidiyorum mutfaga..
Yok yok çarpma buseferlik çıkarma işlemini denesek süper bir sonuç çıkacak eminimheralde midemi usuttum Hazalim.
az bir sey yiyebilsem iyi gelecek..
olmadi aksam giderim dogru diyorsun, halim yok zaten gulum...
Hazalim yarin ve persembe bir tik azalt canimin ici karbonhidrati.
insallah bu hafta emeklerinin sonuclarini aliriz guzelim:)
mecbur dinlenecegim Fatimem.
bir lokma bir sey yiyip uzansam, benden iyisi yok..
yok guzelim bolmuyoruz carpiyoruz biz..
bugun bayagi okkali bir ceza gelir haberin olsun..
gozlerim doldu kacamaksiz bir menu..
sali gunu sonunda asuresiz,boreksiz bir menu gorebildik Allahim :)
Geçmiş olsun Özge nisastayla muhallebi yap ye sıcak sıcak iyi gelir.Akini biraktim eve geldim kizlar, hala duzelemedim.
Simdi tekrar kahvalti etmeyi deneyecegim.
Gece usudum sanirim, midemi usutmus de olabilirim.
Bir lokma yiyeyimde kendime geleyim..Saat oglenin 12.30u oldu...
Ahhh bir kader arkadaşı daha. Bıktım cam huysuz çocuk adamı deli eder çok iyi bilirim. Allah yardım etsin. Bizde gurbet geliniyiz çok iyi anliyorum seni. Aileden uzakta olmak ne demek çok ii bilirim.Yok canım. Ailem türkiye de ben almanya'da yaşıyorum. Burda kimsem yok.2 eltim var.onlarda kendi işinde gücünde. Kimse den fayda yok anlayacagin.küçük çok huysuz. Sürekli bağıran inatlasan bir yapisi var. Beni gerçekten çok yoruyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Buda beni olumsuz etkiliyor haliyle
Kuzum bu dolarcidn kastin bankamatik falan mı cehaletime ver ve gülme :))))Kizlar 20dakikaya evden cikmamiz lazim..
Kahvalti bile edemedim, Akini birakip, dolarciya gidip, plastik tabak,bardak ,sus vs alcaktim ama bu halde imkansiz..
Eve donup kahvalti edebilirim insallah.
Akinin beslenmesini, cantasini, ustunu basini hazirlayayim.
Donuste gorusmek uzere canlar...
Yok bacım peşin çekiyor.Ayyyyy geliyor yine cezalar
Taksitlendirebiliyomuyum kredi kartı geçerlimi kaça bölüyosunuz cezaları![]()
Bumudur yani@AKovser:800 zıplama
Ablişim sen telafi edersin arada oluyor maalesef.Haftasonu yemek çok kaçırdım.
Ah keşke öyle olsa canım yoğun çalışıyoruz doğru düzgün oturmadık yinede aralarda zıplamaya çalışıyorum
Sıcak bir Çorba iyi gelir kuzum mideni üşütmüşsen olmadı içine limon sıkıp iç geçmiş olsun tatlım.heralde midemi usuttum Hazalim.
az bir sey yiyebilsem iyi gelecek..
olmadi aksam giderim dogru diyorsun, halim yok zaten gulum...
Hazalim yarin ve persembe bir tik azalt canimin ici karbonhidrati.
insallah bu hafta emeklerinin sonuclarini aliriz guzelim:)
mecbur dinlenecegim Fatimem.
bir lokma bir sey yiyip uzansam, benden iyisi yok..
yok guzelim bolmuyoruz carpiyoruz biz..
bugun bayagi okkali bir ceza gelir haberin olsun..
gozlerim doldu kacamaksiz bir menu..
sali gunu sonunda asuresiz,boreksiz bir menu gorebildik Allahim :)
Kuzum özgeye sormuşsun geçen demişti türkiyedeki bir milyoncu gibi. hani herşey bir liraya tarzı o da dolarcı@AKovser 400 zıplama
Yaşayan, halimden anlayan birisi varAhhh bir kader arkadaşı daha. Bıktım cam huysuz çocuk adamı deli eder çok iyi bilirim. Allah yardım etsin. Bizde gurbet geliniyiz çok iyi anliyorum seni. Aileden uzakta olmak ne demek çok ii bilirim.
Kuzum bu dolarcidn kastin bankamatik falan mı cehaletime ver ve gülme :))))
Yok bacım peşin çekiyor.
Valla bravo tebriksssss
Haaaaaa şimdi anladımKuzum özgeye sormuşsun geçen demişti türkiyedeki bir milyoncu gibi. hani herşey bir liraya tarzı o da dolarcı