• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun otobüste ağlama krizi geldi,evde de durmadi,,,,sonuç çok şişmiş gözler ve okula gidemiyorum bugun...öğleye kadar geçerse öğleden sonra giderim artik,,,grupla çok ilgilenemiyorum çok özür dilerim,en Lisa surede eski formuna donucem :)

Sözün bittiği yerdeyim canım, ne diyeceğimi bilemedim :silah:
Allah sana nasıl bir sabır vermişşş..

Kız bütün dengemi şaşırttın, cuma zannettim bugünü :skandal:
Ama sonuç süperr :KK9:

Çok şükür bugün iyiyim.
Gece aniden kötüleştim, ne olduğunu anlamadım :KK57:
Başım dönüyor, midem bulanıyor ve s.. kanepede kaldım bir süre, yatağa zor attım kendimi..
Allah allah,psikolojik.mi acaba devam ederse hastaneye git önemlidir belki

Slm kizlar. Sabah
Bir haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Birer tqtli kaşık bal kaymak
1 ceviz
Yeşillik

Ara bir avuç dut
Yesilcqy

Öğleden sonra iki yemek kasigi kısır

Ara iki dilim elma

İki lt su
100 mekik
marlin18 marlin18 tiffany20 tiffany20
canim hicbir sey yememissin bugun..

İyi aksamlar kızlar
Bugünkü menum
45 dakika lesie 3 mil
Limonlu ılık su ve form cayi
Sabah
Peynir
Yeşil zeytin
Bolca yeşillik
Has.yumurta

Ara türk kahvesi 7 tane fındık
Öğle
1 kaşe tarhana çorbası
Aksam
Yeşil salata
Tavuk döner
(Sadece doneri yedim )
45 dakika koşu bandında yürüyüş
Toplam 3 litre su ve 2 bardak yeşil cay

Menum le ilgili yorumlarının bekliyorum
cok guzel menu, harika sporlar, su da cok cok iyi, tebrikler canim :)

Merhaba hanımlar, benim kvnin durumu belli olmayacak, dün akşam taburcu edildi bana geldi gece. Bende bir süre kalacak ne zaman gider bilmiyorum ve bu durum beni ne kadar etkiler bilmiyorum ama bir an önce bu takıma dönmek istiyorum. Çünkü ucu açık şu durumumun.

Neyse sonuç olarak bu akşamdan itibaren düzenli olarak menümü paylaşmak istiyorum ve bugünden itibaren deneme sürem başayabilir. Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa. Ama şunu da belirtmek istiyorum ne olur ne olmaz evde hasta bakıyorum, şu ara bende hastayım (reglim ve ağır geçer benim regl) belkipaylaşım yapmayı istisna unutabilirim ama her türlü önlemi alıcam inşallah. Hatta alarm kuracağım geceye doğru bir saate. Bana menü paylaşmayı hatırlatsın diye.

Birde canlar şunu söyleyim. Ben bu takımı braktığım dönem sanırım günlük yaptığın sporu paylaşmak yeni yeni eklemişti veya ben öyle hatırlıyorum. Çok güzel olmuş çok beğendim. İnsan yemeği fazla kaçırsa da o spor yarısını bile telafi etse harika olur. Ama benim şu 2 aydır sol ayağımın altında bir nasır var felaket ağrı yapıyor. Sporu bırakın zor yürüyorum. Diyorum ki o nasır geçene kadar başka sporlar yapsam olur mu? Pilates, squat vs.

Hazır yarın cumayken benimde deneme sürem başlamış olur zaten böle söylemiştim size ama cumaya herşey belli olur demiştim olmadı. Öfffff kendimden sıkıldım ne uzattım konuyu. Neyse sonuç i am back hatıngörllerim.
canim sen yarin basla menu yazmaya diyete, bakalim Allah Kerim,caninida hic sIkma..
kayinvalidenede tekrardan acil sifalar Cerencim..

Menüm

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
Bir avuç içi kadar çeçil peyniri
Bir haşlanmış yumurta

Öğlen
Yarım paket eti gong
80 gr.lık bademli çikolata (hepsi :KK23:)

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu karnabahar
Yarım porsiyon kereviz yemeği

Ara
Bir dilim Tiramisu :KK23:

Spor yok, 1 lt su
oy oy oy cikolata, tiramisi, regli saglam diyetini bozmus cnaim..

hosgeldin kuzum aklim sende nerelerdeydin?

Gecen cuma 76.5
Bu cuma 76.2
Fark:_300
Reglllden sistimm yaa ,dun 75.5cikmistim oysaki
Yawrukush Yawrukush
tebrikler bir tanem:)

Yawrukush Yawrukush esinle aran nasıl oldu bitanem ,hala kırgınmısın ,ozur diledimi
yok canim kirgin degiliz, dun ve bu sabah azicik trip yaptim onlara gecti gitti :)

Dun otobüste ağlama krizi geldi,evde de durmadi,,,,sonuç çok şişmiş gözler ve okula gidemiyorum bugun...öğleye kadar geçerse öğleden sonra giderim artik,,,grupla çok ilgilenemiyorum çok özür dilerim,en Lisa surede eski formuna donucem :)
neden aglama krizigeldi Feyzos, sinavlardan dolayimi?

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen:KK200: :KK200:-ODUL :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
haeshin-------
ValentinusNF------15DK YURUYUS
elifimsuyum-----:KK71: :KK71::KK73: :KK73:
naneli_sekerim----:KK9: ???--
gogo2405ODUL :KK200:----:KK71: :KK71:-
tiffany20-:halay: :halay:---:KK71: :KK71:-
Burcak41:KK200: :KK200:ODUL :halay:-:nazar: 100IA-:KK71: :KK71::KK73: :KK73:
AKovser:KK200: :KK200:ODUL :halay:MUAF :rapci:MUAF :nazar::KK9: :KK9::KK71: :KK71:-
KarKralicesiODUL 10 DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9::KK71: :KK71:-
belindamm:KK200: 10DK Y-250IA :rapci:----
Alya008ODUL 10DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9::KK71: MUAF:KK73: :KK73:
eda-sofi-:halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar:-:KK71: :KK71:10DK DANS
pembis Hayaller200IA :KK200:-:rapci: :rapci:--:KK71: :KK71:-
marlin18ODUL 10DK Y15DK Y :halay::rapci: :rapci:100IA :nazar::KK9: :KK9::KK71: 10DK Y:KK73: :KK73:
Saadetim33100IA :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
Ebush_354:KK200: :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
zeynepRKODUL :KK200:100IA :halay::rapci: MUAF100IA :nazar:10DK Y :KK9::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
fyzanurODUL :KK200::halay: :halay::rapci: 100M:nazar: :nazar:-:KK71: :KK71::KK73: :KK73:
Papillon_:KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :rapci::nazar: :nazar::KK9: :KK9::KK71: :KK71::KK73:10DK DANS
gulpinargul---:nazar: 10DK Y:KK9: 10DK Y:KK71: 10 DK Y-

[/td][/td][/td][/td]

:KK5:**TAKIM ICI ESLESTIRME**:KK5:

• Canlar 23 Kasim Carsamba gunune kadar,eslerimizin menu-spor ve ictigi su miktarlarina yorumlarda ve yapici elestirilerde bulunacagiz.:KK19::KK67:
  • Spor yarismalarina eslerimizi tesvik edelim, diyetlerinde zorlaniyorlarsa destek olalim ve kacamak yapmislarsa kellelerini vuralim.:KK48::p:KK11:
  • Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin, 4. takim oleeeeeeeyyyy:KK73:

1.GRUP

umutLatahzen umutLatahzen
KarKralicesi KarKralicesi
@elifimsuyum

2.GRUP
Alya008 Alya008
@pembe hayallerr
eda-sofi eda-sofi

3.GRUP
marlin18 marlin18
Z zeynebim111
tiffany20 tiffany20

4.GRUP

gogo2405 gogo2405
ValentinusNF ValentinusNF
@Masalim_

5.GRUP
B Burcak41
Ebush_354 Ebush_354
@Saadetim33

6.GRUP
fyzanur fyzanur
B belindamm
Papillon_ Papillon_

7.GRUP
@gulpinargul
@AKovser
@naneli_sekerim

**KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM**

***4. Takım 492. Etap ***

gogo2405 (66.8///%)
tiffany20 (52.1///%)
KarKralicesi (68.6///%)

Alya008 (69///%)
gulpinargul (81.6///%)
haeshin (60.8///%)
Pembe hayaller(60///%)
Burçak41(51.5///%)
umutLatahzen (79.6///%)
Ebush_354 (82.7///%)

4. Takim Ortalaması: %

***UGUR BOCUKLERI***

belindamm (66.8///%) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

marlin18 (56.7///%)
fyzanur (76.5/76.2/0.3/%0.39)
edsoff (82.5///%)

Masalim_ (85.9///%)yeni uye, baslangic kilosu:87, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:77
naneli_sekerim (75///%) 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
hsevda (70.2///%) yeni uye, Baslangic kilosu:70.2, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:60
Papillon_ (90.8///%)405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (64.2///%)yeni uye, Baslangic kilosu:64,7 Baslangic tarihi:5 Kasim.
ValentinusNF (78///%)yeni uye, Baslangic kilosu:78, Baslangic tarihi:17 Kasim, Hedef:58
elifimduyum (88///%)yeni uye, Baslangic kilosu:88, Baslangic tarihi:15 Kasim, Hedef:65

Ortalama: %

Gunaydin guzeller, hepinize mutlu, saglikli, huzurlu, enerjik ve bol eksili bir gun diliyorum.:KK200:
En gec saat 17.ye kadar, mumkunse ac karnina, kiyafetsiz ve wc sonrasi tartilip kilo bildirimi yapmayi unutmayin.
Hayirli cumalar.:KK68:
fd09cfbf9146f526fdad07c5c792b1ad.webp
ebc1563bb30d73ffa0b94fa2e3628581.webp

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.8
Fark -400
Haftaya hedefim 63
Tebrikler canim bu hafta kacamaklara ragmen guzel gitmis:)

Hakkımı bugün kullanmak istedim kaptanim Yawrukush Yawrukush .. dün misafirim vardı kendimi tuttu m. Bugün de misafirim var tiramisuyu bugüne sakladım ödül gunum
tamam canim afiyet , bal seker olsun:)

Günaydın canlar cumanız mübarek olsun:))
gunaydin canim , hayirli cumalar:)

Geçen hafta:69
Buhafta:68.8
Fark :-200 :KK43:((
tebrikler kuzum, regli olmamaya ragmen eksidesin:)

Tebrikler canim bu hafta kacamaklara ragmen guzel gitmis:)

tamam canim afiyet , bal seker olsun:)

gunaydin canim , hayirli cumalar:)

tebrikler kuzum, regli olmamaya ragmen eksidesin:)
Yerimde durmadım ki doğru dürüst cnn. Birde bir ilaç kullaniyorum rahatsızlığm icin o bagirsaklarimi güzel çalıştırdı şükür

Back
X