Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah,psikolojik.mi acaba devam ederse hastaneye git önemlidir belkiSözün bittiği yerdeyim canım, ne diyeceğimi bilemedim
Allah sana nasıl bir sabır vermişşş..
Kız bütün dengemi şaşırttın, cuma zannettim bugünü
Ama sonuç süperr
Çok şükür bugün iyiyim.
Gece aniden kötüleştim, ne olduğunu anlamadım
Başım dönüyor, midem bulanıyor ve s.. kanepede kaldım bir süre, yatağa zor attım kendimi..
canim hicbir sey yememissin bugun..
cok guzel menu, harika sporlar, su da cok cok iyi, tebrikler canim :)İyi aksamlar kızlar
Bugünkü menum
45 dakika lesie 3 mil
Limonlu ılık su ve form cayi
Sabah
Peynir
Yeşil zeytin
Bolca yeşillik
Has.yumurta
Ara türk kahvesi 7 tane fındık
Öğle
1 kaşe tarhana çorbası
Aksam
Yeşil salata
Tavuk döner
(Sadece doneri yedim )
45 dakika koşu bandında yürüyüş
Toplam 3 litre su ve 2 bardak yeşil cay
Menum le ilgili yorumlarının bekliyorum
canim sen yarin basla menu yazmaya diyete, bakalim Allah Kerim,caninida hic sIkma..Merhaba hanımlar, benim kvnin durumu belli olmayacak, dün akşam taburcu edildi bana geldi gece. Bende bir süre kalacak ne zaman gider bilmiyorum ve bu durum beni ne kadar etkiler bilmiyorum ama bir an önce bu takıma dönmek istiyorum. Çünkü ucu açık şu durumumun.
Neyse sonuç olarak bu akşamdan itibaren düzenli olarak menümü paylaşmak istiyorum ve bugünden itibaren deneme sürem başayabilir. Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa. Ama şunu da belirtmek istiyorum ne olur ne olmaz evde hasta bakıyorum, şu ara bende hastayım (reglim ve ağır geçer benim regl) belkipaylaşım yapmayı istisna unutabilirim ama her türlü önlemi alıcam inşallah. Hatta alarm kuracağım geceye doğru bir saate. Bana menü paylaşmayı hatırlatsın diye.
Birde canlar şunu söyleyim. Ben bu takımı braktığım dönem sanırım günlük yaptığın sporu paylaşmak yeni yeni eklemişti veya ben öyle hatırlıyorum. Çok güzel olmuş çok beğendim. İnsan yemeği fazla kaçırsa da o spor yarısını bile telafi etse harika olur. Ama benim şu 2 aydır sol ayağımın altında bir nasır var felaket ağrı yapıyor. Sporu bırakın zor yürüyorum. Diyorum ki o nasır geçene kadar başka sporlar yapsam olur mu? Pilates, squat vs.
Hazır yarın cumayken benimde deneme sürem başlamış olur zaten böle söylemiştim size ama cumaya herşey belli olur demiştim olmadı. Öfffff kendimden sıkıldım ne uzattım konuyu. Neyse sonuç i am back hatıngörllerim.
oy oy oy cikolata, tiramisi, regli saglam diyetini bozmus cnaim..Menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
Bir avuç içi kadar çeçil peyniri
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen
Yarım paket eti gong
80 gr.lık bademli çikolata (hepsi)
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu karnabahar
Yarım porsiyon kereviz yemeği
Ara
Bir dilim Tiramisu
Spor yok, 1 lt su
hosgeldin kuzum aklim sende nerelerdeydin?Canim geldim![]()
tebrikler bir tanem:)
yok canim kirgin degiliz, dun ve bu sabah azicik trip yaptim onlara gecti gitti :)Yawrukush esinle aran nasıl oldu bitanem ,hala kırgınmısın ,ozur diledimi
neden aglama krizigeldi Feyzos, sinavlardan dolayimi?Dun otobüste ağlama krizi geldi,evde de durmadi,,,,sonuç çok şişmiş gözler ve okula gidemiyorum bugun...öğleye kadar geçerse öğleden sonra giderim artik,,,grupla çok ilgilenemiyorum çok özür dilerim,en Lisa surede eski formuna donucem :)
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | ODUL ![]() | |||||
| haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
| ValentinusNF | - | - | - | - | - | - | 15DK YURUYUS |
| elifimsuyum | - | - | - | - | - | ||
| naneli_sekerim | - | - | - | - | - | - | |
| gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | |
| tiffany20 | - | ![]() | - | - | - | - | |
| Burcak41 | ODUL ![]() | - | - | ||||
| AKovser | ODUL ![]() | MUAF ![]() | MUAF | - | |||
| KarKralicesi | ODUL 10 DK Y | ![]() | ![]() | - | |||
| belindamm | - | 250IA ![]() | - | - | - | - | |
| Alya008 | ODUL 10DK Y | ![]() | ![]() | ||||
| eda-sofi | - | ![]() | ![]() | - | 10DK DANS | ||
| pembis Hayaller | 200IA | - | ![]() | - | - | - | |
| marlin18 | ODUL 10DK Y | 15DK Y ![]() | ![]() | 100IA | |||
| Saadetim33 | 100IA | ![]() | ![]() | ||||
| Ebush_354 | ![]() | ![]() | |||||
| zeynepRK | ODUL | 100IA ![]() | MUAF | 100IA | 10DK Y | ||
| fyzanur | ODUL | ![]() | 100M | - | |||
| Papillon_ | ![]() | ODUL ![]() | |||||
| gulpinargul | - | - | - | - |
Tebrikler cnmGeçen hafta:69
Buhafta:68.8
Fark :-200((
Tebrikler canim bu hafta kacamaklara ragmen guzel gitmis:)Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.8
Fark -400
Haftaya hedefim 63
tamam canim afiyet , bal seker olsun:)Hakkımı bugün kullanmak istedim kaptanimYawrukush .. dün misafirim vardı kendimi tuttu m. Bugün de misafirim var tiramisuyu bugüne sakladım ödül gunum
gunaydin canim , hayirli cumalar:)Günaydın canlar cumanız mübarek olsun:))
tebrikler kuzum, regli olmamaya ragmen eksidesin:)Geçen hafta:69
Buhafta:68.8
Fark :-200((
Yerimde durmadım ki doğru dürüst cnn. Birde bir ilaç kullaniyorum rahatsızlığm icin o bagirsaklarimi güzel çalıştırdı şükürTebrikler canim bu hafta kacamaklara ragmen guzel gitmis:)
tamam canim afiyet , bal seker olsun:)
gunaydin canim , hayirli cumalar:)
tebrikler kuzum, regli olmamaya ragmen eksidesin:)