Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim planlar degisti, gidemedik ciftlige.
Sisme havuzu doldurduk, 1 saat oynadi cocuklar.
Sonra onlari yika, giydir, doyur.
Simdide bahceye cikartacagim, ayy bu annelerin cilesi bitmez:))
Esimde hala alisveriste, bana mesaj atiyor, sunu mu alayim, bunu mu:)
Birazdan yeteeeeeer diye bagiracagim :p :KK53:
Ahahahah
Maşallah canım ya :)
Allah bir ömür mutlu mesud etsin :) ben de eve gidiyorum

Beni özlediniz miiiii

Süpersin kaptanım su as daha artsa daha güzel
13 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA

100 kalorilik protein shake

OGLEN 12.30DA
2haslanmis yumurta
2 kk kadar tulum ve keci peyniri
1 dilim tb ekmegi
Bolca domatesli biber(firinlanmis)
1 kucuk salatalik
3 parca karpuz

ARA 16.00DA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma

AKSAM 19.00DA
Haslanmis tavuk but
4 kasik pirinc pilavi
1 kepce zeytinyagli taze fasulye

YEMEKTEN 30DK SONRA
5parca karpuz, 1 kucuk parca peynir

SU: 2.5lt
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda antreman, ve tum gun kosturmaca..

Cezam aklımda inşallah ıslandım eve gidiyorum bakayım yapmaya çalışacağım
:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy
Aomine Daiki
Minikpanda1107
Gonulmeyvesi
Konus dinliyorumODUL :KK36::nazar: :nazar:
Derya_the_queen:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
enimenime:KK36::KK36:
Elmasyuzuk:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
DeryaOnDiet:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
Diyetteanne:nazar: :nazar:
YawrukushODUL :KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
stitch :nazar: ??
cinecin:KK36::KK36:
DenizinYosunKokusu:KK76::KK76:
fmad:KK76::KK76:100IA :KK36::nazar::nazar:
Sertugba
klbk33
tomrs
Kozmogirl17ODUL :KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
Mavi boncukkk:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
Fatmanur dr:nazar: :nazar:
gogo2405ODUL :KK36:

İnşallah geldiğinde tanışanım canın 😍
Günaydın kızlar hepinize sağlıklı zayıflamalar ben buse grubun eskilerindenim 2015-2016 yıllarında grupla beraber 22 kg verdim. Bu güne kadar da hiç dikkat etmediğim için yavaş yavaş geri aldım. Şu an diyetteyim. Yine 82 ile başlayıp 76 lara düştüm. Haftaya tatile gideceğim dönüşte baskülüm ve ben sizinle olmak isterim. Yeni bir maraton olacak. Grup kuralları vs herşeyi unuttum güzel kaptanım ne diyorsun alacak mısınız gruba beni🙏🏻
Kilo bildirimleri menü bildirimleri hesap kitap işleri konusunda aksaklık olmayacağına söz veriyorum. Sporu bilemem🙄

Kaptanım akşam yemeği yıkılıyordu,ben çok usluydum valla,yumurta pişirdim kendime,bir de sebze yemeği aldım tamam,ha bir de 1 kk beyaz peynir,misafirlikteyim ama hamurişi yemedim,yemem,yemicem😎
G GoGo duyurulur 😎
wuuwuu harikasin canim.

Kızartmanın yanında bamyya vardı. Ben sevmediğimden yiyemedim. Kızartma ve sarma vardı. Bugün menüm şahane olacak.
Şimdi dünü telafi için bahçeye çıkacağım😘
Geçenlerde bamya muhabbeti yapmıştık, denk gelmiş takımda çok var bamya seven ☺️☺️
Kızartma ya gelince aslında biber ve kabak kızartması ise masum sayılır, ama patates ve patlıcansa çok kalorili.
Bugün telafi etmişsindir bence de canım :super:
Devm eden bir durum bu mezun olup kriterlere uyanlara vermeye devam ediyor kazen, kacirdigimiz bir sey yok da, kriterlere bizim mezun olacak arkadaslarin hepsi uyar insallah :)

Sagol canim, daha iyi misin?

Ben indian markette cok turk urunu buliuyorum, salca, bulgur, pirinc,peynir-zeytin, sucuk, turk cikolata-biskuvileri vs.
Sebze meyvede satiyorlar o yuzden sIk ugruyorum.
Turk market 1 tane san franciscoda var ama bana 45dk hic gitmedim:)
Cocuklarla o kadar yolu goze alamam:KK53:
Birde soyle bir opsiyon var 2 tane online turk market var burada, her seyi buluyorsun.
Birisi californiada oldugu icin ucretsiz kargo, digeri de eski oturdugum eyaletteydi oda ucretsiz kargo yapiyordu.
Acaba senin orayada yolluyorlar midir?
tulumba.com ??
ben de online marketten aliyorum canim ama bizim online markette de sadece kuru gidalar var salca ince bulgur filan. taze hicbirsey yok.
aman canim yillardir can erigini sadece turkiyeye veya diger akdeniz ulkelerine tatile gidince yiyorum alistim :KK66:
ama yiyince de deli gibi yiyorum yani bir oturusta yarim kilo felan :KK70: olmamasi daha iyi galiba
Ne zor aslında gurbette olmak. Üzüldüm bazı şeyleri bulamamaniza gerçekten. Belki zamanla daha gelişir internetten meyve sebze işleri
1.58boyum
50kiloydum. Şimdi aldım sanırım. Eve gidince tartılabileceğim. Burada tartım yok.
1yılı geçti mezun olalı.
Dikkat aramızda zayıflar da var :KK56:😅
Kelebekcim sen ramazan sonu 47 değil mıydın? (40li rakam olunca dikkatimi çekmişti, öyle kalmış aklımda) yani 50yi geçmemişsindir hemen. Eve ne zaman dönüyorsun peki? Tartilinca yazarsin bize de

Back
X