- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
masallah canim, boyun ve kilon super.1.58boyum
50kiloydum. Şimdi aldım sanırım. Eve gidince tartılabileceğim. Burada tartım yok.
1yılı geçti mezun olalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah canim, boyun ve kilon super.1.58boyum
50kiloydum. Şimdi aldım sanırım. Eve gidince tartılabileceğim. Burada tartım yok.
1yılı geçti mezun olalı.
iyi sporlar canim.Kizlar biz hazirlandik maaile spor salonuna gidiyoruz, donunce gorusmek uzere, opuyorum hepinizi:)
AhahahahBizim planlar degisti, gidemedik ciftlige.
Sisme havuzu doldurduk, 1 saat oynadi cocuklar.
Sonra onlari yika, giydir, doyur.
Simdide bahceye cikartacagim, ayy bu annelerin cilesi bitmez:))
Esimde hala alisveriste, bana mesaj atiyor, sunu mu alayim, bunu mu:)
Birazdan yeteeeeeer diye bagiracagim![]()
![]()
Süpersin kaptan ohhh yansın yağlarKizlar biz hazirlandik maaile spor salonuna gidiyoruz, donunce gorusmek uzere, opuyorum hepinizi:)
13 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA
100 kalorilik protein shake
OGLEN 12.30DA
2haslanmis yumurta
2 kk kadar tulum ve keci peyniri
1 dilim tb ekmegi
Bolca domatesli biber(firinlanmis)
1 kucuk salatalik
3 parca karpuz
ARA 16.00DA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma
AKSAM 19.00DA
Haslanmis tavuk but
4 kasik pirinc pilavi
1 kepce zeytinyagli taze fasulye
YEMEKTEN 30DK SONRA
5parca karpuz, 1 kucuk parca peynir
SU: 2.5lt
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda antreman, ve tum gun kosturmaca..
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy Aomine Daiki Minikpanda1107 Gonulmeyvesi Konus dinliyorum ODUL ![]()
Derya_the_queen ![]()
enimenime Elmasyuzuk ![]()
DeryaOnDiet ![]()
Diyetteanne ![]()
Yawrukush ODUL ![]()
stitch ??
cinecin DenizinYosunKokusu fmad 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 ODUL ![]()
Mavi boncukkk ![]()
Fatmanur dr ![]()
gogo2405 ODUL
Günaydın kızlar hepinize sağlıklı zayıflamalar ben buse grubun eskilerindenim 2015-2016 yıllarında grupla beraber 22 kg verdim. Bu güne kadar da hiç dikkat etmediğim için yavaş yavaş geri aldım. Şu an diyetteyim. Yine 82 ile başlayıp 76 lara düştüm. Haftaya tatile gideceğim dönüşte baskülüm ve ben sizinle olmak isterim. Yeni bir maraton olacak. Grup kuralları vs herşeyi unuttum güzel kaptanım ne diyorsun alacak mısınız gruba beni![]()
Kilo bildirimleri menü bildirimleri hesap kitap işleri konusunda aksaklık olmayacağına söz veriyorum. Sporu bilemem![]()
Geçenlerde bamya muhabbeti yapmıştık, denk gelmiş takımda çok var bamya sevenKızartmanın yanında bamyya vardı. Ben sevmediğimden yiyemedim. Kızartma ve sarma vardı. Bugün menüm şahane olacak.
Şimdi dünü telafi için bahçeye çıkacağım![]()
Devm eden bir durum bu mezun olup kriterlere uyanlara vermeye devam ediyor kazen, kacirdigimiz bir sey yok da, kriterlere bizim mezun olacak arkadaslarin hepsi uyar insallah :)
Sagol canim, daha iyi misin?
Ben indian markette cok turk urunu buliuyorum, salca, bulgur, pirinc,peynir-zeytin, sucuk, turk cikolata-biskuvileri vs.
Sebze meyvede satiyorlar o yuzden sIk ugruyorum.
Turk market 1 tane san franciscoda var ama bana 45dk hic gitmedim:)
Cocuklarla o kadar yolu goze alamam
Birde soyle bir opsiyon var 2 tane online turk market var burada, her seyi buluyorsun.
Birisi californiada oldugu icin ucretsiz kargo, digeri de eski oturdugum eyaletteydi oda ucretsiz kargo yapiyordu.
Acaba senin orayada yolluyorlar midir?
tulumba.com ??
Ne zor aslında gurbette olmak. Üzüldüm bazı şeyleri bulamamaniza gerçekten. Belki zamanla daha gelişir internetten meyve sebze işleriben de online marketten aliyorum canim ama bizim online markette de sadece kuru gidalar var salca ince bulgur filan. taze hicbirsey yok.
aman canim yillardir can erigini sadece turkiyeye veya diger akdeniz ulkelerine tatile gidince yiyorum alistim
ama yiyince de deli gibi yiyorum yani bir oturusta yarim kilo felanolmamasi daha iyi galiba
Dikkat aramızda zayıflar da var1.58boyum
1yılı geçti mezun olalı.
Bence kilon gayet iyi canim,kilo verecek bir durumun yok,zayifsin hatta1.58boyum
1yılı geçti mezun olalı.
Suan piskilet tepesinden yaziyorum sagol canimiyi sporlar canim.
Ozledik tabi,ozlemez miyiz takimin sekeriAhahahah
Maşallah canım ya :)
Allah bir ömür mutlu mesud etsin :) ben de eve gidiyorum
Beni özlediniz miiiii
Bugun 2.5 yapicamSüpersin kaptanım su as daha artsa daha güzel
İyi sporlar, bol terlemeler canım.Suan piskilet tepesinden yaziyorum sagol canim❤
Bugun hic Spor yapasim yok piskilet ceviriyorum.İyi sporlar, bol terlemeler canım.![]()