• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar güzel Kadınlar. Hızlı bir gün geçirdim. Okula geç gidecekken bir saat önceden toplantı alarmıyla saçma sapan duş alıp evden fırladım. Tam spor yapıyordum aradıklarında allahtan bitmek üzereydi. Geldik kızlara yemek koydum kendim yedim daha mutfağı toplamadan yazayım menümü dedim. Kızların ödevleri çok bi de gelemem akşam.
Menüm
Farikal ( 400 gr kuzu eti ve çeyrek küçük lahana yağ koymadım et aşırı yağlıydı)
Bir salatalık
Bir avuç çiğ fındık
İki parça türlü biber
Üstüne Himalaya tuzlu limonlu maden suyu
Su çok içtim
Spor 40 dk eliptik ve koşuşturmacalar.
İyisinizdir umarım. Ben hemen mutfağı toplamaya kaçıyorum.

ARKadaslar merhaba bugun hic giremedim burda tatil dort gun boyunca Berlinin bagimsizlik yildonumu dolayisiyla coluk cocuk erkek kadin hepimiz evdeyiz baskasiyacak teli elime alicak firsatim olmadi sizler nasilsiniz iyisinidr umarim hemen munumj de yazayim

Sabah 10.30
2 yumurtadan domatesli kekikli onlet
Kasar zeytin salatalik 2 ceviz

Ara 2 kayisi 1 ceviz

Aksam 17.00
2 kasik patlicanli yogurt
2 kepce mercimek corb
Salata
Su 2 litre
Spor : Dun yaptigim aynisi bolgesel calismalar yapicam yatmadan

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Dahlia_ Dahlia_

Cok gecmis olsun canim, acil sifalar. Kisa surede iyiles ve don aramiza.Kendine iyi bak
Allah acil şifa versin canım
Ah canim Feyzosum, usuttun mu ,ne oldu sana...
Sen iyi ol, kendine dikkat et, baska hicbir sey muhim degil.
Kendini iyi hissedince habersiz birakma bizi..
Dualarim seninle canisi... :KK200:
Gecmis olsun canim ya sinav zamani birde kotuolmus
Gunaydin canlarim gununuz cok saglikli, mutlu , keyifli gecer insallah..:KK68:
Tartiya son 2 gunumuz , menulere, egzersizlere dikkat edelim ki , basgul yuzumuzu guldursun..:KK15:
fayfeyfiy fayfeyfiy , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda nasil oldunuz kizlar?
Gunaydin 4. takimin citir hatunlari cok mutlu bir sali gunu gecirmenizi diliyorum. :KK200:
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bugunde menunu bozma sakin takipteyim :)
Kozmogirl17 Kozmogirl17 mezun olmak nasil kaptanim?
@stitch 2 gun gormesek ozlyoruz canisi, ne var ne yok?
@LaMademoiselle , @Harpy , @DeryaOnDiet , @madamesnow , Ellssa Ellssa gozlerim sizi ariyor kizlar neredesiniz?
@klbk33 epeydir ugramadin canim, nasilsin?
@Aomine Daiki nasilsin canim , her sey yolunda mi?
fayfeyfiy fayfeyfiy Feyzos nasil oldun, aklim sende, haber bekliyorum..
@besive gunun kolay ,mutlu gecsin guzelim..
@Patlicanmoru nasilsin Betulcum?
@MigiMadid diyetin icin nasil bir plan yaptin, kafanda oturtabildin mi herseyi canim?
@selsalan nasilsin canim?
@Derya_the_queen nasil geciyor gunlerin ,egitimlerin, gezmelerin canisi?
@Only_Eylul , @Metem kizlar rahatsizdiniz insallah daha iyisinizdir..
Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda nasilsin Huzurcum , Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
@Falanfilannnn iyi misin sen canim, moralini bozan bir sey mi var?
Melegimkorusun Melegimkorusun , @Hulyaa23 takima daha cok alisbildiniz mi kizlar?
Dahlia_ Dahlia_ , haeshin haeshin , @gogo2405 eski takimcanlarim operim sizide.:KK200:
@Harpy , @LaMademoiselle , @besive , Ellssa Ellssa , @tomrs , @Falanfilannnn , @madamesnow , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , Dahlia_ Dahlia_ nerelerdesiniz kizlar ,gozlerim sizleri ariyor?
fayfeyfiy fayfeyfiy , Melegimkorusun Melegimkorusun , @stitch nasil oldunuz kizlar, sagliginiz iyi mi?
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar 🌺
Daha iyiyim 2 gün gitmedim okula ama ilaçlar işe yaradı
Mide bulantım devam ediyor ama.. kullanıyorum bakalım ilaçları
Arkadaşlarım falan da hasta gripler inşallah olmadan atlatırım
Sizi özlediiim💋
Yarın unutmazsam tartılacağım inşallah
Ama yoğunluktan çok aktif olamıyorum ve geçmişi okuyamadım kusura bakmayın:(

p
kaptanim almazmiyim hemen gittim aldim . yurusumu de yaptim .kahve iccicem simdi :KK49:, sanal alem diye sizin emeklerinizi gormezden gelemen @Yawrukush, Kozmogirl17 Kozmogirl17 , size saygisizlik olur ❤
Ah canim benim cok duygulandirdin beni, kesenize bereket olsun diyeyim...
Yuruyusunude yapmissin, kahve keyfi bile yapmissin ne guzel..
Kuzular nasil?

İyi akşamlar güzel Kadınlar. Hızlı bir gün geçirdim. Okula geç gidecekken bir saat önceden toplantı alarmıyla saçma sapan duş alıp evden fırladım. Tam spor yapıyordum aradıklarında allahtan bitmek üzereydi. Geldik kızlara yemek koydum kendim yedim daha mutfağı toplamadan yazayım menümü dedim. Kızların ödevleri çok bi de gelemem akşam.
Menüm
Farikal ( 400 gr kuzu eti ve çeyrek küçük lahana yağ koymadım et aşırı yağlıydı)
Bir salatalık
Bir avuç çiğ fındık
İki parça türlü biber
Üstüne Himalaya tuzlu limonlu maden suyu
Su çok içtim
Spor 40 dk eliptik ve koşuşturmacalar.
İyisinizdir umarım. Ben hemen mutfağı toplamaya kaçıyorum.
Canim menun sahane, ben boyle 3 ogun yersem doyarim 1 gunde:)
Seni azminden operim hatun :)

ARKadaslar merhaba bugun hic giremedim burda tatil dort gun boyunca Berlinin bagimsizlik yildonumu dolayisiyla coluk cocuk erkek kadin hepimiz evdeyiz baskasiyacak teli elime alicak firsatim olmadi sizler nasilsiniz iyisinidr umarim hemen munumj de yazayim

Sabah 10.30
2 yumurtadan domatesli kekikli onlet
Kasar zeytin salatalik 2 ceviz

Ara 2 kayisi 1 ceviz

Aksam 17.00
2 kasik patlicanli yogurt
2 kepce mercimek corb
Salata
Su 2 litre
Spor : Dun yaptigim aynisi bolgesel calismalar yapicam yatmadan

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Dahlia_ Dahlia_
Daha iyi misin Huzurcum moral olarak, diyet olarak..
Tatiliniz de keyifli gecer insallah..

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar 🌺
Daha iyiyim 2 gün gitmedim okula ama ilaçlar işe yaradı
Mide bulantım devam ediyor ama.. kullanıyorum bakalım ilaçları
Arkadaşlarım falan da hasta gripler inşallah olmadan atlatırım
Sizi özlediiim💋
Yarın unutmazsam tartılacağım inşallah
Ama yoğunluktan çok aktif olamıyorum ve geçmişi okuyamadım kusura bakmayın:KK43:
Ahh canim Feyzos senden haber almak ne guzel..
Iyi oldugunu duydum icim rahatladi..
Dahada iyi ol canim, grip falan olmadanda ayaga kalk insallah..

*** 4. Takım 642. Etap ***

Yawrukush (59.1///%)
LaMademoiselle (49.4///%)
kanadali35 (60///%)
besive (79.4///%)
Akrrep (70.8///%)
haeshin (73.7///%)
Huzurvermeyolunda(77.2///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 642. Etap***

Kozmogirl17 (68.8///%) 641. etapta mezun oldu, incelmeye liste disi devam :)

DeryaOnDiet (70.6///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
fmad (57.7///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
MigiMadid (87.1///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
Harpy (68.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Derya_the_queen (59.2///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Falanfilannnn (56///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.2///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
tomrs (59.2///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
stitch (65.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.9///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Metem (95.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
Gonulmeyvesi (69.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Selsalan (62.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17.09.19 , baslangic kilosu:64, hedef kilosu: 55
AKovser (71.6///%) 479. etapta izne ayrilan uye geri dondu. Baslangic tarihi:20.09.2019 , baslangic kilosu: 72.4 , hedef kilosu: 60 479.
Ucyuzbesyuz (74.8///%) Baslangic tarihi: 24.09.2019 , baslangic kilosu:76,3, hedef kilosu:65
Melegimkorusun (67.2///%) Baslangic tarihi: 26.09.2019 , baslangic kilosu:67,6 , hedef kilosu:58
Hulyaa23 (77///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 29.09.19, baslangic kilosu:77 , hedef:65

*Kizlar listemizi yukarida paylastim, kilolarimizi hatirlayalim.

*Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz icin bir hatirlatma yapayim, yarin (cuma gunu) ac karnina, mumkunce wc sonrasi ve kiyafetsiz bir sekilde tartilip , tartimizin fotosunu cekip, tarti fotografimizla kilo bildirimi yapiyoruz.

*Cuma gunleri takimlar arasi yarisma gunumuz, lutfen kilo bildirimi yapmayi unutmayalim.

*Kilo bildirimini asagidaki gibi yapiyoruz ancak yeni gelen arkadaslarimiz , yuzde hesabi yapmakta zorluk yasarlarsa, alisana kadar biz onlarin yerine yuzdelerini hesaplariz, problem yok :)

Geçen haftaki kilomuz:
Bu Haftaki kilomuz:
Kilolar arasindaki fark:
Yüzde:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

ORNEK: A kisisi gecen hafta 60 kiloydu, bu hafta 59 kilo, bildirim su sekilde olacak;

Gecen hafta:60
Bu hafta: 59
Fark: 1

Yuzde: 1 * 100/ 60= 1.66

bu nasil menudur ya bacim burasi diyet yarismasi , sen yanlis yere geldin kilo almak isteyenler topigi baska sen oraya git onlara yardimci ol .:63: . gercekten kilo vermek istedigine eminsen devam et ,dahada kilo almak istiyosan boyle devam,:KK62:

Kilo vermek istiyorum ama bu ara düzene koyamadım bi türlü
Sanırım tek takılmam daha iyi sizi de zarara uğratmak istemem..
Destekleriniz için teşekkürler

kanadali35 kanadali35 Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush

Ve diğer bütün arkadaşlar kendinize iyi bakın :KK68:

Kilo vermek istiyorum ama bu ara düzene koyamadım bi türlü
Sanırım tek takılmam daha iyi sizi de zarara uğratmak istemem..
Destekleriniz için teşekkürler

kanadali35 kanadali35 Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush

Ve diğer bütün arkadaşlar kendinize iyi bakın :KK68:
Liste disindasin zaten takima bir zararin yok canim, eslesmelerde benimle es olursun, eger diyet yapmaya niyetliysen,boylece esinide kotu etkilememis olursun..
Eger kilo vermek istiyorsan , gercekten istiyorsan, bu sekilde devam edebiliriz..
Ama menulerini duzene koymak sartiyla...

Liste disindasin zaten takima bir zararin yok canim, eslesmelerde benimle es olursun, eger diyet yapmaya niyetliysen,boylece esinide kotu etkilememis olursun..
Eger kilo vermek istiyorsan , gercekten istiyorsan, bu sekilde devam edebiliriz..
Ama menulerini duzene koymak sartiyla...

Tamam koyucam😣 ama eşleme olmasın olur mu😏 ben kimseyi.kötü etkilemek istemiyorum🙄
Kendi sağlığım açısındanda zararlı biliyorum😥
Daha dikkatli olucam inşallah 🤗

*Kizlar listemizi yukarida paylastim, kilolarimizi hatirlayalim.

*Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz icin bir hatirlatma yapayim, yarin (cuma gunu) ac karnina, mumkunce wc sonrasi ve kiyafetsiz bir sekilde tartilip , tartimizin fotosunu cekip, tarti fotografimizla kilo bildirimi yapiyoruz.

*Cuma gunleri takimlar arasi yarisma gunumuz, lutfen kilo bildirimi yapmayi unutmayalim.

*Kilo bildirimini asagidaki gibi yapiyoruz ancak yeni gelen arkadaslarimiz , yuzde hesabi yapmakta zorluk yasarlarsa, alisana kadar biz onlarin yerine yuzdelerini hesaplariz, problem yok :)

Geçen haftaki kilomuz:
Bu Haftaki kilomuz:
Kilolar arasindaki fark:
Yüzde:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

ORNEK: A kisisi gecen hafta 60 kiloydu, bu hafta 59 kilo, bildirim su sekilde olacak;

Gecen hafta:60
Bu hafta: 59
Fark: 1

Yuzde: 1 * 100/ 60= 1.66
:KK70::KK70: insallah yarina 59 gelirimde bunu direk yazarim:KK53:

Slm arkadaşlar
Perşembe menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı kahve
11:00 mantarlı omlet, yarım avakado, 3 siyah zeytin, bir kaç dilim kaşar peyniri, 2 dilim tereyağlı low carb ekmek , domates, salatalık, kapya biber
15:30 bir avuç kadar kabak çekirdeği
18:45 kıymalı kabak yemeği ve az yoğurt

Su 2lt tamamlamaya çslışcam
Spor 11000 adım ( ailecek ormanda yürüyüş yaptık biraz)
Ellssa Ellssa
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17

Back
X