• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1. Olan arkadaşlarımı tebrik ederim Melegimkorusun Melegimkorusun Birikizmeselesi Birikizmeselesi
Canım valla bu yarişmayı Birikizmeselesi Birikizmeselesi tek başına kazandı ben sadece 200grverdim ben sizi de tebrik ederim valla eşinle beraber sizin yüzdenizde çok iyiydi 👏👏 akşam arkadaşlar çağırdı ev yapımı hamburger yapacak 🙈 ben köftemi marula sarıp marul burger yerim dedim tamam dediler ama arkadaşla çok merak ediyorduk san Sebastien cheesekeki dedim onu da ben yapıp getireyim deniyelim kalabalık olunca da bitiverir demiştim artık ben yarım porsiyon ondan yerim 🙈🙈 sağolsun Birikizmeselesi Birikizmeselesi sayesinde yerken içim rahat olucak 😂😂

Bugunki menüm
Sabah
1130
Beyaz peynirli tost roka
1400
1 kase şehriye çorba
1 avuç cerez( temizlik yapacaktım enerji olsun diye yedim)
1900
1 kepçe yeşil mercimek çorba
Kozlenmis krmızı biber üzeri sarımsaklı yoğurt
Avuç ici kadar tb ekmek
Saat 2030 gibi
1 greyfurt yerim belki (yağ yakıcı özelliği varmis)
Su 2.5.litre
Spor
Lesie 3 mil
4 saat ev temizliği

Canım valla bu yarişmayı Birikizmeselesi Birikizmeselesi tek başına kazandı ben sadece 200grverdim ben sizi de tebrik ederim valla eşinle beraber sizin yüzdenizde çok iyiydi 👏👏 akşam arkadaşlar çağırdı ev yapımı hamburger yapacak 🙈 ben köftemi marula sarıp marul burger yerim dedim tamam dediler ama arkadaşla çok merak ediyorduk san Sebastien cheesekeki dedim onu da ben yapıp getireyim deniyelim kalabalık olunca da bitiverir demiştim artık ben yarım porsiyon ondan yerim 🙈🙈 sağolsun Birikizmeselesi Birikizmeselesi sayesinde yerken içim rahat olucak 😂😂
Afiyet olsun
Bende merak ettim su chesskeki internetten baktım değişik. Hiç duyulmadık bi tatlı

Sabah 09.00
2 yumurta yagda peynir 3 zeytin 2 kasik kereviz salatasi 2 dilim kepek ekmek cay
Ogle 14.00
6 kasik makarna yagsiz uzerine yogurt ve kiymali salcali sos 1 kucuk dilim kek cay
17.00 sade kahve
Suan yesilcay limonlu
Su 2.5lt oldu spor bel egzersizi ekstra 10 dk yuruyus ve bacak hareketleri
Yatmadan biraz daha yapmaya calisacagim
Birde acikirsam pirasa ve kereviz salatasi yiyebilirim

:KK5:TAKIM ICI ESLESTIRME YARISMAMIZIN SONUCLARI:KK5:

:sampiyon::sampiyon:1. Melegimkorusun Melegimkorusun & Birikizmeselesi Birikizmeselesi ----> % 4.01:sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9: AppLesma AppLesma & mifihafa mifihafa ---->% 1.95:KK9::KK9:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE3. @ciseak77 & @birniyetmeselesi----> %1.14En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

4. @Elizan-seyma & @allymcbeal ----> %0.87

5. @stitch & @angelnesss ----> %0.29

6. @Huzurvermeyolunda & @Gonulmeyvesi ----> %-0.58

7. @DeryaOnDiet & @Esperenza006 ----> %- 2.86

:KK5:Kilo vermek icin emek veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.:KK5:
1. olan arkadaslarimizi Melegimkorusun Melegimkorusun ve Birikizmeselesi Birikizmeselesi kutluyor, tatli odullerini afiyetle yemelerini diliyorum.:KK200:
Teşekkürler kaptan 🥰🥰

Back
X