• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah bir de tatil var ben o yüzden az kalacağım bu sene başka yolu yok kalan otel olacak orada sağlıklı seçimler var. Bu sefer yolumu tamamlayıp artık hep dikkat etmeyi planlıyorum çok çabuk kilo alıyorum bunu kabullendim artık. Ve diyeti bi bırakma nedenim de çok övgü aldım şımardım bu kez o oyuna da gelmeyeceğim :) tatil için mak. 5 kg alabilirim diye hareket edip kontrolü elden bırakmayacağım gerekirse tartımı da alacağım :) kafayı kırdım bu kez :)
Oo tam yol ileri ozaman hadi bkalim hayirlisi evet mlesef bende cok geliyorum gazlara

26 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀 +1 minik çikolatalı 🥞 (kızım ben uyurken yapmış kıramadım)
Öğlen = chialı puding 4 tatlı kaşığı
Akşam = 4 adet 4 cm çapında köfte + 2 adet kepekli galeta
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 2 lt zencefilli su
Menülerime yazmıyorum ama buraya ekleyeyim bilginiz olsun ben gün boyu sade nescafe içiyorum.
Spor =
Eki Görüntüle 2581416
Çok güzel menü <3
Bende bakmistim en fazla.kiloyu vermis arkadasimiz darisi bizlerin basina

Tesekkur ederim canim

Hic sorma bugunlerde dugun icin memlekete gudecektik sukur 1 ay sonraya ertelenmis gitsek nasil menulerimi yapicam bilemedim
Bana ozel kimse bisey hazirlamaz bisekilde bozardim malesef

Ne yazık ki Canım bıkmadan anlayıp kendimiz hazırlamamız lazım ben olmadı yanımda ton balığı ve kavrulmamış kuruyemişle gezeceğim. Ben bir de çay sevmem onu bile anlatamıyorum :) sevmiyorum diyorum 1 bardak iç diyorlar :)))
AA aslında güzel taktik sevmiyorum diyelim diyet demeyelim diyete yakın olanlardan yiyelim :)
kararlı olman harika canım. ne yaparsak kendimize olacak.yılmadan bu işi başaracağız canım ben takımımıza inanıyorum.
Kesinlikle Canım sonunda uğraşan, psikolojik olarak etkilenen biz oluyoruz. Kendimizi düşünmemiz lazım sağlık gidiyor elden en önemlisi.
Babam rahatsızlandı demas teşhsii kondu hastalık sırasında yanlışlıklar yapmış bi sürü işeri battı falan problem içinden problem çıkmaya başladı bianda. Herşey üst üste gelir ya bazen.. sen nasılsın mezun oldun dimi :KK43:
Geçmiş olsun ne zorlu süreçler olmuş, bir şey olunca hep arka arkaya gelir zor günlerde de bir
Çok şeyin farkına varıyor insan sanırım zor günlerle gelişiyoruz.
Cok sukur gecemizde cok iyi gecti hersegin bukadar kolay olacagini dusunmemistim megwrsem bende de memeye bagimlilik olmus birakamaz sanmisim oglum yalanimiza ole bi inandi ki yatarken bile sormadi memesini ve cok yordugum icin hemen uyuyakaldi normalde emzik agzindan dusunce uyanan oglumun hic mi hic sesi cikmadi ilk gun zor olur dediler insallah 2. 3. Gunde bole devam eder
Babami gordu dun dede dede odiyi cekicle dov tamam mi memelerimi getirsin geri dedi sonra gittik sokaklarda yavru aradik her onune gelene masali anlatti
Babasida yavru kopeklerin sokakta usudugunu meme emip isincaklarini havalar isinincada bebislerin buyuyup memeleri geri gtrceklerinden bahsetti ona da inandin saf oglum benim
Su cocuklar nekadar masum oluyor ya

Çok güzel Canım arada ataklar olabilir yine de, kuzum benim çok tatlılar :) benim oğlum da bu aralar kara deliğe takmış durumda :) bizim de bu ara sorunumuz çizgi filme dalıyor WC gitmiyor ve altına kaçırıyor, dün konuştum bakalım tamam dedi

Malesef canim sektor cok kotu malesef bayram olsun ozel gun olsun hep yemek hep alisveris ustune ramazanda bile o tv de donen reklamlar yok mu hep mu yemek uzerine olur
Neyse en guzeli evde kendin hazirla ne yiceksen onlari yap sonrasinda istersen disari bi yuruyus icin yada bir cay kahve icmek icin cik biz de melesef cocuklar var evde guzel bi yemek le kutlariz oda kutlayabilirsek birde bizim 7 mart evlilik yildonumu 20 mart esimin dogum gunu 10 nisan benim 17 nisan buyuk oglumun dogum gunu bu aralar biz sık sık kutlama yapicaz 😄😄😄

Ne yazık ki Canım öyle hayatımız yemek, ben anneme göndericem çocuğu :) ormana gidip yürüyüş yapalım sonra da kahvaltımızı yapalım dedim ormanda soğuk olur ama kalın giyiniriz sonra bi cafeye geçip kahve falan içeriz sonra eve battaniye altında flm :) şu kadar basit aslında yapacaklarımız ama çocuklu aileler için resmen hayal :) bu kadar normal bir plana bu kadar heyecanlanacağımı hayatta düşünmezdim :)))

Oo tam yol ileri ozaman hadi bkalim hayirlisi evet mlesef bende cok geliyorum gazlara

Kesinlikle bende ama kulaklarımı kapatacağım ya da bir kraliçe Eda’sıyla çok kg vermişsin diyenlere teşekkürler diyerek aldırmadan devam edeceğim :)))

Kızlar spor için kimi etiketliyoruz, Cuma Pazar ve bugün için notlarımı aldın puanlarla çarpacağım akşam, ofiste akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapacağım bakalım akşam skor kaç olacak :)

Malesef canim sektor cok kotu malesef bayram olsun ozel gun olsun hep yemek hep alisveris ustune ramazanda bile o tv de donen reklamlar yok mu hep mu yemek uzerine olur
Neyse en guzeli evde kendin hazirla ne yiceksen onlari yap sonrasinda istersen disari bi yuruyus icin yada bir cay kahve icmek icin cik biz de melesef cocuklar var evde guzel bi yemek le kutlariz oda kutlayabilirsek birde bizim 7 mart evlilik yildonumu 20 mart esimin dogum gunu 10 nisan benim 17 nisan buyuk oglumun dogum gunu bu aralar biz sık sık kutlama yapicaz 😄😄😄
20 si ve 10 u arası çok aralık kalmış.1 nisana benim doğum günümü vekaleten kutlarsanız tam kutlama ayı olacak.:eğlence:

Kızlar spor için kimi etiketliyoruz, Cuma Pazar ve bugün için notlarımı aldın puanlarla çarpacağım akşam, ofiste akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapacağım bakalım akşam skor kaç olacak :)
menülerinin altına ilave et.yöneticilerimizden birini etiketle bu yeterli olur.

Bol kutlamalı olacak ve kaçamak yapmaya uygun günler :) bol partili bahara giriş seni bekliyor ne güzel :)

bu hafta 1,7 kg kaybederek grubumuz birincisi takımlar arası yarışmada bireyselde 3. olan arkadaşımız AppLesma AppLesma yı tebrik ediyorum
kendisi bu hafta neler yapmış hem kendime hem sizlere örnek menüler olması açısından derleme yaptım.

cumartesi menüsü
pazar

pazartesi ve salı

çarşamba

perşembe
Super dusunmussun bu fikri :super:

Hoşbulduk Canım, bende severek kullanıyorum çok hoşuma gitmişti sevindim beğenmene :)
Mutlu oldum, bende izinli ayrıldım diye hatırlıyordum ama Emin’de olamadım şimdi ilk hedef 92 düşüp listeye girmek bu beni daha da motive edecek :) zaten burası çok iyi geliyor

Bugün off verdim Cuma Cumartesi gitmeyeceğim diğer günler hep gittim. Ama şimdi oturdum evdekilere kek, poğaca kendime yarına yemek vs derken spor gibi oldu :)
canim ilk hedefini basvuru formunda 89 demissin, burada 92. hangisini alalim?

Selam kızlar. Bir ara bu takımda motivasyonum yüksek şekilde bayağa kilo veriyodum fakat ailevi problemlerden dolayı bakamaz oldum buraya biraz zor zamanlar geçirdim... İnşaAllah herkes hedefine ulaşmıştır :KK200:
Merhaba canim, hosgeldim.
Umarim bundan sonrasi daha guzel olur, geride kalmis zor gunleriniz :dua:

Tabi kilo alınca hedef değişmiş :) ilk hedef 88,5 oldu artık :) çünkü izne ayrıldığım kilo, kaç kilo olunca takıma girebileceğim hedefim o şu an
Canim 88e dusmeden de girebiliyorsun takima. izne ayrildigin kilodan %5'ten fazla aldiysan, eski kilona donmeyi beklemeden girebiliyorsun ;)
Sen hedefini ona gore belirle :)

milkk milkk canim sen hic kilo bildirimi yapmiyorsun? bu sekilde seni listeye alamiyoruz, bilgin olsun.
takimdasin tabiki, ama listeye girebilmek icin her cuma fotografli bildirim sart

Back
X