• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hanımlar
Yawrukush Yawrukush nasıl gidiyor diyetin?

kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir 3zeytin 2ceviz
Komuşuma gittim 40 uçurmaya bir sürü hamurişi yapmış🤦🏻‍♀️ Zor tutdum kendimi ya tatlıyı ağzıma bile sürmedim:işsiz: ama bilirsiniz bizim insanımız yeme konusunda çok ısrarcı büyük oğlumu aldım yanıma ona yedirdim poğçaları:rolleyes: kendim salata ve çok minnak parça iki lokma tereyağlı poğça içinde 1ceviz vardı onu yedim bol bol şekersiz çay içtim

ara öğün yazıyorum komşuda yediklerime

Ara iki lokma tereyağlı cevizli poğça 1kase salata ve şekersiz çay

akşam yoğurtla kapatıcam şimdi

2lt su
Bugün spor yok ama gece yaparım vakit bulursam yarın misafirim gelcek hazırlık yapmam lazım
Canim esim iyiyim sen nasilsin, diyetim dun sekteye ugradi ama bugun yine aynen devam :)

Merhaba, hosgeldin. Tabiki kabul ederiz. Ben kaptan yardimciniz stitch :KK3:
Benim de kizim 2 oluyor bu hafta :KK36:
Insallah beraber guzelce veririz kilolarimizi bir daha geri almamak uzere.
oyyy kuzucugun dogum gunu mu geldi Senemim, cok saglikli, mutlu bir omru olsun,sizlerde doyasiya onun guzel gunlrerini gorun canim.. :KK200:

Aralarda derelerde kahvaltimi tikinirken bir yandan size laf yetistiriyorum :)
Birazdan fizik tedaviye gidecegim, sonrasinda uzun uzun gorusmek uzere..
Dun mekik yapamadim, bugun squatta iddialiyim haberiniz olsun :))

Benim crossfit de Squat olmasi ise yaradi bugun.
Günün ozetini cocuklari yatirip isimi bitirince paylasacagim. Suan buyuge ders yaptirmaya gececegim

Bugün menümü yazayım:

Öğle: 7 hurma

Akşam: türlü, yoğurt, çoban salata

500 squat

3 lt su
Adaçayı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch

Eşim: @fyzanur
Aralarda derelerde kahvaltimi tikinirken bir yandan size laf yetistiriyorum :)
Birazdan fizik tedaviye gidecegim, sonrasinda uzun uzun gorusmek uzere..
Dun mekik yapamadim, bugun squatta iddialiyim haberiniz olsun :))
Bugun squatta ben de varim :KK73: :KK73:
ama olmuyor böyle.ben sevmiyorum diye nispet yapar gibi iddialıyım falan 1. olamayacağım zaten üzüyorsunuz beni. 500 squat nedir plasticwoman plasticwoman şimdi kalkıp beslenmemiş halimle 351 squat mı yapacağım ben. hayatta olmaz. hatta yarın adım yarışmasını da yürümeyi sevenlere bırakıyorum o_O:KK62:

Benim crossfit de Squat olmasi ise yaradi bugun.
Günün ozetini cocuklari yatirip isimi bitirince paylasacagim. Suan buyuge ders yaptirmaya gececegim
kolay gelsin. ben ders yaptırmıyorum çok şükür artık. ev daha çok şöyle : nehir bak sinirlerimi bozuyorsun derhal kalk dersini yap. nehir kimin adı nehir duymuyor musun beni. nehiiiiir kaldırma beni ayağa canına okurum senin. nihayet ses gelir tamam anne.

Gorurum canim insallah, dun biraz bozuldu menum bu onun fazlasi :KK43:
Iyisiniz insallah hepiniz..

Görürsün canım merak etme:) iyiyim sukur sen nasilsin ?
08.15: 4 zeytin minik peynir az tereyagli lor
1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta

13.00 az corba,az yogurt,6 lahana sarmasi

19.00 sadece balik.

Gun icinde 1.5 lt su 1Turk kahvesi 2 neskafe 5 cay.
Sporu da yapinca yazarim inş.

Kilo verdim diye hemen yedim sarmayi valla.
Aslinda senelerdir gormuyordum kaciramazdim ama abartmadim.
Çok güzel menü canım:)

haftasonu yorgunluğudur o.bu hafta bişeyin kalmaz. gider +400 kg.

Bilmiyorum ki canım ben herkesin menüsüne yorum yapıyorum:)
tabi ki herkese yorum yapabilirsin doğrusu bu zaten bir birimizin yanlışlarını düzelterek ilerleyeceğiz bu yolda.doğru yapılanlarıda takdir etmeyi unutmayalım. :halay:
[/QUOTE]
Tabiki canım birbirimize doğru yol gösterip motive edip ilerleyebiliriz ancak :)
Iyi aksamlar Bugun temizliğe giriştim hava da güzel olunca cam siliyim dedim balkon temizleme kapı derken akşamı ettim
Üstüne yorgunluktanmidir yoksa hava mi çarptı bilmem başım ağrıyor
Kilomuza yazamadım 100 grm fazla.ciktim
Cuma 72.30
Pazartesi 72.40
Menüm
Sabah
Pırasalı yumurta2 dilim tb ekmeği
Öğle
1 pkt kinoali busk 1 portakal karnibahar
Akşam
Kurufasulye yanina salata
Şu 2 litre
Spor
Saat 1300 1830 a kadar temizlik
Kaptanim affet beni ben saguat yapamam dizlerim ağrır

Menu güzel olmuş canım:)
Merhaba arkadaşlar bende takımınıza katılıp kilo vermek istiyorum
Öncelikle
25 yaşımdayım
Evliyim
Bir kızım var 2.5 yaşında
İstanbul’da yaşıyorum
Boyum 158
Kilo 78.4
Hedef kilom 24 mayısa kadar 65 olmak
Kilo alma hikayem
Evlilikte Doğum kaynaklı aldım kiloları vermek için sizin güzel takımıznı seçtim benide kabul eder misiniz
Hoşgeldin canim
Merhaba hanımlar
Yawrukush Yawrukush nasıl gidiyor diyetin?

kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir 3zeytin 2ceviz
Komuşuma gittim 40 uçurmaya bir sürü hamurişi yapmış🤦🏻‍♀️ Zor tutdum kendimi ya tatlıyı ağzıma bile sürmedim:işsiz: ama bilirsiniz bizim insanımız yeme konusunda çok ısrarcı büyük oğlumu aldım yanıma ona yedirdim poğçaları:rolleyes: kendim salata ve çok minnak parça iki lokma tereyağlı poğça içinde 1ceviz vardı onu yedim bol bol şekersiz çay içtim

ara öğün yazıyorum komşuda yediklerime

Ara iki lokma tereyağlı cevizli poğça 1kase salata ve şekersiz çay

akşam yoğurtla kapatıcam şimdi

2lt su
Bugün spor yok ama gece yaparım vakit bulursam yarın misafirim gelcek hazırlık yapmam lazım

Misafirliğe rağmen iyi tutmussun kendini canım

2 mart pazartesi bugün ne yedim?

sabah : 2 haşlanmış yumurta +50 gr peynir yarısı kaldı
öğle : 140 gr mix yoğurt
akşam : 140 gr mix yoğurt + 3 kaşık tavuk suyu çorba
su : 1100 ml devam ediyorum.
spor : 115 dk pilates
150 squat (bunu bile her seferinde mızıklanarak yapıyorum üstüne çıkamam)

menüm bugün çok kötü biliyorum. iki gündür uykulu geziyorum neden bilmem. kendime bişey pişiresim gelmedi. ahaliye de çorba vardı bugün menüde. beğenmeyen dolaptan bişeyler bulsun dedim.:KK12:

Menu az olmuş canım doydun mu

Menu az olmuş canım doydun mu
eh işte diyelim.erken yatacağım bu akşam diye ümit ediyorum.kazasız halletmeliyim bu geceyi.ama gerçekten hiç canım yumurta dahi haşlamak istemedi.spor saatini bile gözlerim kapalı nefese ve kasa odaklanmaya çalışarak geçirdim ki ben sayı takibi yaparım normalde yapamadım .sadece squatta normal sayıdan 2 fazla yaptımızı fark ettim dedim ya sevmiyorum.fazlası külfet geliyor.

Mısırı çok severim misafirlikte yiyorum tatlı yerine 2oldu bu kilo aldırır mı bna pek bir masum geldi😂
Yani 1 tabak 200 kalori bile olsa zaten bur ogun 250 kalori anca kilo vetmek icin .
Hem kalorinin icinde de yag orani yuksek
Benim ankayisimda hele zor kilo veren biriyse insan kaloriyi baya azaltmali yoksa diyet ise yaramiyor.
Misal ben diyet esnasinda bir hamur isi bir tatli yesem veremiyorum hic.
Verene de bravo valla hic oyle kolay vucut olamadim😀
Burda menulerde de goruyorum.o tarz seyler yiyorlar ara kilo da verebiliyorlar
Senin de oyle olabilir tabi.

Teşekkür ederim 🤗

Kalori çok az olmamış mi canım 1000 kaloriden aşağısı şok diyet sayılıyor diye biliyorum

Inşaallah sen ne kadar indin cumadan bugüne canım goremedim bildirim.Bende pizza yerim heralde :)
UOTE="BlancKahkul, post: 62979198, member: 615467"]
Menüm
Sabah; 1 tane domates
Öğlen; 1 kase mantı (misafirlikteydim)
Akşam; yarım tabak karnabahar yemegi
sabah biraz daha yiyebilirdin canım 1 domates çok az olmuş.. mantıda olmasa Iyiymis:)

Çocuklarla uğraşmak zor Allah yardım etsin.. meni de güzel canım. Tatlı krizi.icin süt ve tarcın azıcık bal deneyebilirsin
[/QUOTE]
Cuma 82.5 bugun 81.9

Pazartesi menum
Sabah bol yesillik 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 1 portakal
Öğlen yemege firsat olmadi
Aksam 7 de büyük bir porsiyon salata ve 3 yk kaşığı mantarli tavuk sote 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Ara bir avuc kuru üzüm ve bir galeta
1 saat yuruyus
10 bardak su olacak yatana kadar

Iyi aksamlar Bugun temizliğe giriştim hava da güzel olunca cam siliyim dedim balkon temizleme kapı derken akşamı ettim
Üstüne yorgunluktanmidir yoksa hava mi çarptı bilmem başım ağrıyor
Kilomuza yazamadım 100 grm fazla.ciktim
Cuma 72.30
Pazartesi 72.40
Menüm
Sabah
Pırasalı yumurta2 dilim tb ekmeği
Öğle
1 pkt kinoali busk 1 portakal karnibahar
Akşam
Kurufasulye yanina salata
Şu 2 litre
Spor
Saat 1300 1830 a kadar temizlik
Kaptanim affet beni ben saguat yapamam dizlerim ağrır
Menu gayet gusel canim. Cumsya ekdi yaparsin sen onu.
Gecen okunust bir yerde herseyin basi d vit eksikligi bas agridinin bile yaziyirfu. Aliyir musun canim d vit takviyesi? I

Kir pidesine kadar iyi gidiyordu 😉:)
Afiyet olsun.
Tereyaginda lor yeni duydum.netten baktim simdi ama cok yag kullanmislar o videoda.
Yarin ise gec kalmazsam deneyecegim bende.
Slm canm kır pidesi küçük ve hafif içindede lor var baktım 170 kalori falan yazıyor ;)
Tereyağlı lorda bir tatlı kaşı kadar tereyağı vardr az benimki birazda üzerine zeytin yağı ve kekik koyuyorum yumurta yiyemediğim için mecbur böyle yapıyorum ;) dene güzeldir kırmızı toz biberde yakışıyor üstüne..

Ne guzel olurdu gercekten :KK36:
Ben de paskalyada bir gidip gelmek istiyorum ama olmayacak sanirim, kismet bakalim.
Evet cok erteledim tezi, odevleri ama artik ertelemeye pek vaktim kalmadi. Umarim ben de mezun olurum biran once problemsizce, hem okuldan hem buradan :KK36: :KK36:
buradan mezun olunca bulusup parti yapacagiz daha seninle, sarap-peynir (hala yemeyi dusunuyordu :deli:) :KK48::KK48:
Bana uyar. Ayy bir mezun olsak burdan super olur. Ee yani bu uzuuuun suren cebellesmemuzi kutlamak lazim 😁

Back
X