Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar
Dün yanlış bi hareket mi yaptım ne yaptım bilmiyorum ayak bileğini çatlatmışım spor yapamadım
Menüm
Kahvaltı
1 elma
Öğlen
Tost
Ayran
Akşam
Çorba
Az ıspanak yemeği
Yoğurt
Hastanede olduğum için mecbur dışardan yedim su da içemedim koşturmaktan ordan oraya helak oldum 1.5 litre ya içmişimdir ya içmemişimdir bilemiyorum![]()
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun
Bu mercimekli köfte harika gözüküyor.Bugun ne yedim
Sabah 07.00
Sutlu misir gevrek 1 e yarim olcu sut
Oglen
Yarim bazlama
Peynir
Zeytin
Ikindi
Yogurtlu kivili cilekli gevrek
Aksam
Mercimek kofte
Eksili turşu
Spor 12500 adim 625 puan
Ev isi 4 saat yani 240×3=720
Toplam 1345 simdilik
Aksama leslie yapmayi dusunuyorum
AppLesma
CEYDOS
Yawrukush
Gecmis olsun canim cok üzüldüm Allah sifa versinİyi akşamlar kızlar
Dün yanlış bi hareket mi yaptım ne yaptım bilmiyorum ayak bileğini çatlatmışım spor yapamadım
Menüm
Kahvaltı
1 elma
Öğlen
Tost
Ayran
Akşam
Çorba
Az ıspanak yemeği
Yoğurt
Hastanede olduğum için mecbur dışardan yedim su da içemedim koşturmaktan ordan oraya helak oldum 1.5 litre ya içmişimdir ya içmemişimdir bilemiyorum![]()
Insallah canım 78. 1 yıne sabah bıktım 78 i gormekten ve dun akşam çok ac yattım yıne yokEvet canim oyle herhalde ben de bu hafta pek aktif olamadim bende arti geldim maalesefcumaya kadar veririz geri insallah.
Çoook yorulmuşsun canım Allah kolaylık versinActim da iki defa git gel yaptim halam gile yakin sayilir 500 m yok ama sabah keçileri sag
Halam gile git gel beze dok esime kahvalti icin eve gel evin isini tut yatagi falan topla kahvalti hazirla cocuklarin altini degistir sofrayi topla geri halam gile gittim 1 saatten fazla ekmek yap geri don banyo cocuklar esime yemek daha yeni oturdum
Sabah kahvaltısı yememişsin. Ben resmen kahvaltı için yaşıyorum. Menu guzelİyi akşamlar
13:00 1 kase et suyu çorbası 1 tabak ıspanak ve yoğurt
14:30 1 adet ufak bol elma
18:30 1 kase tavuk suyu çorba 1 adet fırınlanmış baget yine fırınlanmış 4-5 adet patates bol salata ve yarım kase yoğurt
3 litre su içildi içmeye devam tabi ki
25 dk tabata egzersizi yapıldı = 250 puan
Yawrukush
CEYDOS
kaçamak yapmadım canım hiç, suyu artırmam gerek , sen ne yaptın ?fyzanur naptin canim. Günün nasil geçiyor. Ben motiveyim simdi :) 3 günlük küre basladim insallah basarili sekilde tamamlarim.