- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.807
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim,muhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özelliklemifihafa @plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. @fmad kız küstün mü yoksa bana. @Tarot520 ayağın nasıl oldu?
deniz diyette küre başladın mı? @AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. @Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? @asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin?
DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?
Selam canim. Ben de spor salonunu cok ozledim. Leslie 45 dk yapacağım insaalh .Selam kizlar
Isden ciktim simdi. Is yerinde ufak bir spor salonu vardi. Bu corona stresinde unuttum. Bugun inecektkm ama hava oyle guzel ki yuruyusu tercih ettim.
Yoga mati almaya gidiyorum. Evdeki curudu resmen.
bakalim yarin ogrenecegim canim, kist var gibi ama daha cok erken birsey soyleyemem. Saglikli bir gebelik mi degil mi haftaya bakalim dedi, bekliyorum yarini.ne sorun olabilirmiş ki. bozuk kese mi acaba. nasıl olayım tam gaz devam kahvaltıyı az önce yaptım sabah koşturması yüzünden.şimdide alt komşum tesisatçı çağırmış alta su akıtıryormuş. klazetimi sökecekler.
yapma böyle ne demek dengemizi bozdu. kendine zaman ayır eşine göm çocukalrı bişeyler yap toparlan.ne güzel verdin kilo geri dönüş yapma.
kesinlikle bozdu dün gece rüya gördüm dolmuştayım. dolmuştaki bir cihaza dokunmuşum ve ben corona kaptım. uykudan corona oldum diyerek uyandım valla.
evet işte sağlıklı olduğunuz sürece bunu sıkıntı etmeZaman bulamıyorum ki. Buraya. Büyük oğlanın da uyku düzeni bozuldu. Bebeği uyusam da bu kez o uyandırıyor. Büyük bensiz uyumuyor. Bebegi uyutayım mutfagı falan toplayayım diyorum bu kez büyük sürekli konuşuyor koşturuyor bebeği uyandırıyor. Tam bir çıkmazdayım anlayacağın. Neyse bugünlere de şükür Allah büyük dert vermesin tek tesellim bu zaten.
.ok sevindim. ingiliz çayını mı yapıyorsun?Merhaba canim,
Küre basladim. 1.gün Cok güzel gecti. Aclik hissetmedim.
2 saatte bir sütlü yeşil çay ictim. Normal su da ictim. İnsallah tartida da görürüm sonucunu.
Sonra normal beslenmeye devam edeceğim tabiki :)
Sen nasilsin günun nasil geçiyor![]()
evet o kadını bende çok dinliyorum çok mantıklı anlatıyor.Kizzzzlarrr kafayi Taylan Kumeliye taktim. Size müthiş haberler özet bilgiler getirdimmmmm
Yağsız tuzsuz patlamis mısırı sınırsız yiyebilirsiniz, ağac kabuğu yemekten farksiz diyor
Salatlik %70su olduğu icin onu da sinirsiz yiyebilirsiniz dedi
Marul da sinirsiz
Şeker yerine de pekmez onerdi.
sen gönlünü ferah tut herşey düzelir. yaptılar ıslatmayın dediler ben günde 2 kere banyo temziliyorum. nasıl dayanıcam hayır sabaha gittim yeni banyo paspası klaozet kapağı vs aldım keyfini çıkarırım diye olmayacak bugün .bakalim yarin ogrenecegim canim, kist var gibi ama daha cok erken birsey soyleyemem. Saglikli bir gebelik mi degil mi haftaya bakalim dedi, bekliyorum yarini.
Aaa kolay gelsin canim, banyoda tamirat var desene.
Tşk ederim cnm eşim kayısı getirdi kuru bakalım işe yarıyacakmı bu duraksamalar yüzünden geç kilo veriyorum 7.5 ay oldu 101 den başladım vermeye ama 79.2 79.7 arasındayım hepmerhaba canım.kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. malesef aynı durumdayım. ama denediklerimi tavsiye edeyim. kayısı ye yatmadan önce 3 tane üzerine su iç. yada herkeste güzelce işleyen ama bende hiç etki etmeyen sinamekiyi deneyebilirsin. 11 adet suda kaynatıp içiyorsun. birde son çiçek unu duydum ama onu denemedim.
bende öyleyim üzülme haftada 1 kere çıkarsam mutlu oluyorum. çok sıkıldım bu durumdan ama yapacak bişeyde bulamıyorum. bir ara çiçek unu deneyeceğim eğer memnun kalırsam mutlaka sana da bilgi vereceğim. not ettim seniTşk ederim cnm eşim kayısı getirdi kuru bakalım işe yarıyacakmı bu duraksamalar yüzünden geç kilo veriyorum 7.5 ay oldu 101 den başladım vermeye ama 79.2 79.7 arasındayım hep![]()
Tşk ederim hayatım sağol edersen mutlu edersin beni safram olmadığı için cok düzensiz bağırsaklarımda bozulmada var benim kolonoskopim sorunlu o denki sıkıntılı bazen bir ishal oluyorum toparlamak zor oluyordu bazende kabız oluyorum 10 gün sonunda ağrı sancı derken lavmana başvuruyordumbende öyleyim üzülme haftada 1 kere çıkarsam mutlu oluyorum. çok sıkıldım bu durumdan ama yapacak bişeyde bulamıyorum. bir ara çiçek unu deneyeceğim eğer memnun kalırsam mutlaka sana da bilgi vereceğim. not ettim seni![]()
insallah kisa surede biter canim banyonun isi.sen gönlünü ferah tut herşey düzelir. yaptılar ıslatmayın dediler ben günde 2 kere banyo temziliyorum. nasıl dayanıcam hayır sabaha gittim yeni banyo paspası klaozet kapağı vs aldım keyfini çıkarırım diye olmayacak bugün .
annemdede safra sonrası başladı. o bir karışımla çözdü akşam sorup sana döneceğim. ben pek sevemedim ama belki sen seversin kuru meyvelerden yapıyor.Tşk ederim hayatım sağol edersen mutlu edersin beni safram olmadığı için cok düzensiz bağırsaklarımda bozulmada var benim kolonoskopim sorunlu o denki sıkıntılı bazen bir ishal oluyorum toparlamak zor oluyordu bazende kabız oluyorum 10 gün sonunda ağrı sancı derken lavmana başvuruyordum
yahaha yok ben pisimdir kesin sadece wc çok kullanılıyor benim kedileriminde tuvaletleri aynı mekanda eğer el atmazsam kumlar eve dağılıyor. dün gece temizledim arkasından 3 kere yenien üstünden geçtim.veletler ben temizledikçe kuma girdiler heryer kum oldu.insallah kisa surede biter canim banyonun isi.
Kiz gunde 2 kere banyo temizlemek de nedirben mi cok pisim sen mi cok temizsin
![]()
MaşAllah ben de veririmTşk ederim cnm eşim kayısı getirdi kuru bakalım işe yarıyacakmı bu duraksamalar yüzünden geç kilo veriyorum 7.5 ay oldu 101 den başladım vermeye ama 79.2 79.7 arasındayım hep![]()
aa tamam o zaman kedi varsa , tabi zor olur cnaim kumlarla ugrasmak. ve kedileer mi kac tane?annemdede safra sonrası başladı. o bir karışımla çözdü akşam sorup sana döneceğim. ben pek sevemedim ama belki sen seversin kuru meyvelerden yapıyor.
yahaha yok ben pisimdir kesin sadece wc çok kullanılıyor benim kedileriminde tuvaletleri aynı mekanda eğer el atmazsam kumlar eve dağılıyor. dün gece temizledim arkasından 3 kere yenien üstünden geçtim.veletler ben temizledikçe kuma girdiler heryer kum oldu.
3 taneler mia , zeyna ve prensaa tamam o zaman kedi varsa , tabi zor olur cnaim kumlarla ugrasmak. ve kedileer mi kac tane?
oyy masallah canim3 taneler mia , zeyna ve prens
Sagol canim ya bende ozledim ama iznimi kullaniyorum ya saldim bu hafta ramazanla birlikte tekrar dikkat edecegim insallah. Sana da kolay gelsin evine bu zamanda yabancilarin girmesi pek iyi olmamis aman dikkatli olun bende korkuyorum aman bisey bozulmasin diyemuhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özelliklemifihafa @plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. @fmad kız küstün mü yoksa bana. @Tarot520 ayağın nasıl oldu?
deniz diyette küre başladın mı? @AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. @Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? @asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin?
DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?
Evet canim, ingiliz çayıevet işte sağlıklı olduğunuz sürece bunu sıkıntı etme
.ok sevindim. ingiliz çayını mı yapıyorsun?
evet o kadını bende çok dinliyorum çok mantıklı anlatıyor.
Gel kiz benim sütlu yesilcay küründen yapalım. Cok iyi ödem attiriyorInsallah canım 78. 1 yıne sabah bıktım 78 i gormekten ve dun akşam çok ac yattım yıne yok![]()
HArika menu canim. Şişlik icin de tuz kullanmani azaltabilirsin.HErkeze hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar ben nedense acayip yoğunum çocuklar çok huysuz hiç fırsat vermiyorlar bana
Bugün ki menüm
Sabah bi dilim ekmek bi dilim peynir biraz lor iki yumurta 7 zeytin tk bal
Öğlen Türk kahvesi bi kare bitter 3 badem 2 fındık
Akşam bi kase çorba 100 gram tavuk göğsü salata
45 dk Leslie 315
3 saat ev işi540
Toplam 855
3 litre su binkupa yeşil çay
@YawrukushCEYDOS
Arrietty_
Not son günler çok şiş hissediyorum nedense akşamda çok erken yiyorum ama sabah şiş uyanıyorum acaba ne yapsam