• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CARSAMBA MENUM
SABAH 9.30DA

Kiymali 2 yumurta
2 kk peynir
Yarim salatalik
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 12.30DA
Sade filtre kahve
Avuc ici olcusunde pestil, 3 ceviz

OGLEN 14.30DA
3 kuru biber dolmasi (sonunda bitti) :))
2 kasik yogurt
Salata

ARA 17DE
1 muz

AKSAM
Kupanin icine tarhana corbasi koydum, oyle ictim. (1.5 kepce)
1 dilim firinda somon baligi

SU:2LT
SPOR: 2 saat ev isi (alisveris, onlari yikama-sabunlama,yerlestirme, yemek hazirlama, ev toplama, arka bahceyi supurup, yikama) (360)
40dk cocuk pesinde yuruyus (160)
TOPLAM: 520 CEYDOS CEYDOS
nihayet dolmalar bitince içim rahatladı.hepsi harika olmuş canım

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz , aksaminiz nasil geciyor?
hiç bitmeyen bir döngünün içinde gibi hissediyorum. habire yemek pişiriyorum yaaaaa bitsin ramazan geçsin corona artık. gerçi şükür halimize o kadar düştü ki burada risk daha rahat dolanır oldum.

Herkese merhaba kizlar.
Yarin donus yapacagim yarismaya,bugunden menu paylasayim.
Hatirlayanlar bilir az yerdim ama 1 aydir artirdim baya.yarin daha da duzene girer diye umuyorum.bugun ve yarin oruc tutmayacagim.bu surecte artirdigim seyleri ve fazlalari biliyorum,o yuzden toparlarim inş.

13.30: keto pizzanin 1/2 si.yarindan itibaren tam malzemeleri yazarim.
1 dilim keto brownie...

16.00:2kare bitter,15 findik

19.00 balik ve corba

Gun icinde 2 lt su,bitki cayi,Turk kahvesi

Hareket;200 jj

Herkese merheba sevgili takim arkadaşlarım.
Bu günlük menumu paylaşmak icin geldim internetim bitdi diye cok uğrayamıyorum.
Bu gun regl bitdi yarin niyetli olucam insallah.
Sabah: 1 dilim ekmek peynir tere yağ.
Oglen: 2 parca tavuk, 1 dilim ekmek salatalik, peynir.
Su:1.5 devam.
Spor: 200 ip, 100 suguat. 10000 adim :halay: baya adim atmışım.
Toplam-1200
Ev isi cok yaptim nerdeyse tüm gun odacok fazla puan demek bu yüzden yazmiycam.

Selam kızlar sezonun ilk karpuzunu aldik, bir de sofraya oturuncaaaaa
Benim yeşilçay- süt kürü yalan oldu 😂😂
Karpuz kürü oldu desem yeridir 😂😂😂

İftar
1 dilim karpuz
6 zeytinyağli yaprak sarmasi
1kase yoğurt
1 Salatalik
2 yaprak marul

Ara
cay
yesil cay

Ara
Türk kahvesi sade

Sahur yapmıyorum zaten.

Su 3 lt
Spor leslie 2 mil 210 puan

Selam kızlar sezonun ilk karpuzunu aldik, bir de sofraya oturuncaaaaa
Benim yeşilçay- süt kürü yalan oldu 😂😂
Karpuz kürü oldu desem yeridir 😂😂😂

İftar
1 dilim karpuz
6 zeytinyağli yaprak sarmasi
1kase yoğurt
1 Salatalik
2 yaprak marul

Ara
cay
yesil cay

Ara
Türk kahvesi sade

Sahur yapmıyorum zaten.

Su 3 lt
Spor leslie 2 mil 210 puan
karpuz güzel çıktı mı ayy bende yarın alayım , ama arabam da yok taşıması ölüm :bicak: küçüklerden varsa bulayım bir tane , otura otura gelirim eve :KK48:

Herkese merheba sevgili takim arkadaşlarım.
Bu günlük menumu paylaşmak icin geldim internetim bitdi diye cok uğrayamıyorum.
Bu gun regl bitdi yarin niyetli olucam insallah.
Sabah: 1 dilim ekmek peynir tere yağ.
Oglen: 2 parca tavuk, 1 dilim ekmek salatalik, peynir.
Su:1.5 devam.
Spor: 200 ip, 100 suguat. 10000 adim :halay: baya adim atmışım.
Toplam-1200
Ev isi cok yaptim nerdeyse tüm gun odacok fazla puan demek bu yüzden yazmiycam.
çok güzel.

hiç bitmeyen bir döngünün içinde gibi hissediyorum. habire yemek pişiriyorum yaaaaa bitsin ramazan geçsin corona artık. gerçi şükür halimize o kadar düştü ki burada risk daha rahat dolanır oldum.
ayy ben hala çok korkuyorum ceydos, dün sabah işe giderken şu otobüslerde 4 lü koltuklar oluyor ya ona oturdum , karşımdaki iki koltuk boştu yanım da boştu. kızın birisi geldi karşıma oturuverdi. yıldırım hızıyla hiç bir şey demeden ayağa fırlayıp kalktım . kız şok oldu . arkamdan seslendi hanım efendi oturmuyorum kalktım gelin diye , utandım cevapta veremedim. sonra yanıma geldi duymuyormusunuz diyor. cılız sesle maskenin içinden duyuyorum dedim de o duymadı . sonra döndüm yönümü. cebimden peçete çıkardım , peçeteyle tutuna tutuna ayakta gittim işe ,geri dönmeyi yediremedim gururuma :KK48: işin kötü tarafı kızla aynı yerde indik uzaktan bir baktım benim hastane kartından var , sağlık çalışanı çıktı benim hastanede.

Arkadaslar menusunu duzenli yazmayan arkadaslarim var lutfen menu-egzersiz ve su miktarinizi duzenli yaziniz.
Bazen firsat olmuyor yazilamiyor ama o zamanda ertesi gun mutlaka yazin.!!!
Bugun listemizi hazirlayacagim, paylasacagim buradada..
ben dünü bilerek yazmadım valla , insanları kötü etkilemeyim dedim . spor cezamı yapayım ben :bicak:

gardrobumda sıkıntı yok çok şükür. 36 dan başlayıp 46 ya kadar giden bir koleksiyonum var. ama henüz çıkarmadım. sürekli döngü halinde yaşadığım için tedbirliyim .birde huyum kurusun bişey beğendim mi onu bedenine bakmadan alırım saklarım kenarda elbet birine denk gelir diye.
ben de az sonra trendyoldan bir kaç bir şey alacağım . her şey çuval gibi oldu . bir kaç tişörtü 60 dereceye attım çeksin diyede çekmedi. yenisini almak şart oldu , birde 90 dereceye atayım diyorum ama bilemedim :KK70: hayır alacağım sonra yine boşa gidecek , daha 8 kilo vereceğim . almasan ayrı sorun . geçiş aşaması sorunlu oldu kıyafet açsıından .

selam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
Hoşgeldin canım🤗 Benin’in hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş tebrik ederim 💕
Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz , aksaminiz nasil geciyor?
Selam canım iyiyim ben diyete ayak uydurmaya çalışıyorum düzeni oturtamadım hala
CARSAMBA MENUM
SABAH 9.30DA

Kiymali 2 yumurta
2 kk peynir
Yarim salatalik
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 12.30DA
Sade filtre kahve
Avuc ici olcusunde pestil, 3 ceviz

OGLEN 14.30DA
3 kuru biber dolmasi (sonunda bitti) :))
2 kasik yogurt
Salata

ARA 17DE
1 muz

AKSAM
Kupanin icine tarhana corbasi koydum, oyle ictim. (1.5 kepce)
1 dilim firinda somon baligi

SU:2LT
SPOR: 2 saat ev isi (alisveris, onlari yikama-sabunlama,yerlestirme, yemek hazirlama, ev toplama, arka bahceyi supurup, yikama) (360)
40dk cocuk pesinde yuruyus (160)
TOPLAM: 520 CEYDOS CEYDOS
Süper canım 👏👏🥰

Kaynanam gilde iftar yapacagiz ne var menüde bilmiyorum da felaket başım ağrıyor anlatamam gözlerimi zor açıyorum resmen😭
bakalım sen ne yemeklerle sınandın . benim iftar masasında sarmalar , baklavalar ,ramazan pidesi vardı . yarın tartı günü diye yemedim . babamda baklavayı gözüme sokuyor feyza yesene diye , yok dedim diyetteyim . annem diyor ki bulgur pilavı yesene güzel olmuş, yok dedim diyetteyim . alnıma yazacağım artık :KK48:

ben de az sonra trendyoldan bir kaç bir şey alacağım . her şey çuval gibi oldu . bir kaç tişörtü 60 dereceye attım çeksin diyede çekmedi. yenisini almak şart oldu , birde 90 dereceye atayım diyorum ama bilemedim :KK70: hayır alacağım sonra yine boşa gidecek , daha 8 kilo vereceğim . almasan ayrı sorun . geçiş aşaması sorunlu oldu kıyafet açsıından .
Feyzoş daha 8 kilo mu vercen 😳😳😳 masallah Azmine 🥰💕

Hoşgeldin canım🤗 Benin’in hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş tebrik ederim 💕

Selam canım iyiyim ben diyete ayak uydurmaya çalışıyorum düzeni oturtamadım hala

Süper canım 👏👏🥰
bu sefer oturt düzenini kaçma bir yere , verelim birlikte kurtulalım kız :)

Back
X