• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neden kiii? her şey yolunda mı
Cok zorlaniyorum kuzum, 2 kucuk kuzum var, 3 ve 7 yaslarinda.
2side oglan cocugu, sabah en gec 6da uyaniyoruz , aksam en erken 9da yatiyorlar.
Birlikte surekli kavga halindeler ve onlari oyalamak, aktif tutmak, sIkIlmamalarini saglamak, uzerine evde yapmam gereken isler, sonra takimi surekli takip etmek , hicbir seye yetisemiyorum.
Aksam cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum cogu zaman.
Bu tempoda hergun ev ahalisine farkli, kendime farkli yemek yapmak, surekli diyete uygun beslenme hazirlamak cok yoruyor.
Eminim bircok arkadasim benim gibidir fakat mesela cocuklarin okullari olabilse, az da olsa bir kafami rahatlatabilsem, daha kolay olurdu.4 aydir karantinadayiz non-stop hergun boyle geciyor..
Yine kilo vermeye devam edecegim kendi capimda ama en azindan biraz molaya ihtiyacim var... :KK36:

Son düzenleme:
Iyi gunler hepinize dun yazamadim kilo bildirimi tartilmistim maalesef asiri bir arti geldi sebebini de anlayamadim umarim cuma ya duser dunku kilom 70.8 kg menulerimi yazmasamda dikkat ediyorum bir kere
kaynamis dari ve hafta sonu da kurabiye yemistim 2 minik kurabiye bu kadar artiyi bunlara bagladim artik daha dikkatli oluyorum cuma eksi cikmasi icin ne tavsiye edersiniz deniyeyim en azindan Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111
Nasilsin canim, bende arti geldim, gider cumaya kadar insallah.
Cocuklar nasil sen nasilsin?

Menüm kahvaltı 2 dilim ekmek 2 kasik lor donetes salatalık 7 zeytin
Ara az az kabak çekirdeği fıstık
Ara 1 kase sütlü tatli
Akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık kavurma salata
regl olcam diye tatlıyla başım belada
Annemlerde bendeydi İki gün toparlicam artık
su2 lt

CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze
Tatli olmamis gulum, kuru meyve ya da bitter, ya da 1 adet meyve ile bastir tatli istegini...

Cok zorlaniyorum kuzum, 2 kucuk kuzum var, 3 ve 7 yaslarinda.
2side oglan cocugu, sabah en gec 6da uyaniyoruz , aksam en erken 9da yatiyorlar.
Birlikte surekli kavga halindeler ve onlari oyalamak, aktif tutmak, sIkIlmamalarini saglamak, uzerine evde yapmam gereken isler, sonra takimi surekli takip etmek , hicbir seye yetisemiyorum.
Aksam cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum cogu zaman.
Bu tempoda hergun ev ahalisine farkli, kendime farkli yemek yapmak, surekli diyete uygun beslenme hazirlamak cok yoruyor.
Eminim bircok arkadasim benim gibidir fakat mesela cocuklarin okullari olabilse, az da olsa bir kafami rahatlatabilsem, daha kolay olurdu.4 aydir karantinadayiz non-stop hergun boyle geciyor..
Yine kilo vermeye devam edecegim kendi capimda ama en azindan biraz molaya ihtiyacim var... :KK36:

o kadar haklısın ki. hele evin kalanına ayrı kendine ayrı yemek hazırlamak çok zordur eminim. sağlık problemin vb. olmamasına sevindim, umarım tez vakit koşulların rahatlaşır, stresin de azalır.

o kadar haklısın ki. hele evin kalanına ayrı kendine ayrı yemek hazırlamak çok zordur eminim. sağlık problemin vb. olmamasına sevindim, umarım tez vakit koşulların rahatlaşır, stresin de azalır.
Bu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Ya da bakici ayarlayip esimle takilabiliyorduk.
Yapmam gereken seyleri cocuksuz halledebiliyordum.
4 aydir oldukca zorlaniyorum, kilo almamin tek sebebi de strese bagli yemek..
Disari cikip cocuksuz yuruyus bile yapacak zamanim yok.
Cocuklarla da cikinca 1 ileri 2 geri seklinde yuruyoruz.
Esim cok yogun ve oldukca fazla calisiyor gunde 12-13 saat hemen hemen.
Bana hic yardimi olamiyor, is bolumumuz boyle..
Bende evi, cocuklari, takimi zor idare ediyorum canim..
Yine kendimi sona attim, birgun benimde zamanim gelecek insallah..
Dipnot: Birde delirmemek icin bahce islerine basladim, onlarda cok ilgi ve zaman aliyor ama hic sikayetci degilim, kafa dagitiyorum hic degilse..
Esim bir sordun bin ah isittin :))))

Tatli olmamis gulum, kuru meyve ya da bitter, ya da 1 adet meyve ile bastir tatli istegini...
Yada tarcinli sut matilda34 matilda34
Bu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Ya da bakici ayarlayip esimle takilabiliyorduk.
Yapmam gereken seyleri cocuksuz halledebiliyordum.
4 aydir oldukca zorlaniyorum, kilo almamin tek sebebi de strese bagli yemek..
Disari cikip cocuksuz yuruyus bile yapacak zamanim yok.
Cocuklarla da cikinca 1 ileri 2 geri seklinde yuruyoruz.
Esim cok yogun ve oldukca fazla calisiyor gunde 12-13 saat hemen hemen.
Bana hic yardimi olamiyor, is bolumumuz boyle..
Bende evi, cocuklari, takimi zor idare ediyorum canim..
Yine kendimi sona attim, birgun benimde zamanim gelecek insallah..
Dipnot: Birde delirmemek icin bahce islerine basladim, onlarda cok ilgi ve zaman aliyor ama hic sikayetci degilim, kafa dagitiyorum hic degilse..
Esim bir sordun bin ah isittin :))))
Hele ottan teemizlerken bir stres atiyorsun nasil yolmak isteyipte yolamadiklarini cooookkk guzel yoluyorsun
CEYDOS CEYDOS kaptanim menumu duzenledim sporumu yapiyorum kendi capimda ama sen yoksun bir ovgu hakediyorum bence

Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.

Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.
Hos geldin canim

Kızlar nasılsıniz? Gelemedim yine iki gündür menulerimi de yazamadım bir yoğunluk aldı başını gidiyor. Hafta sonu kayinvalidemler geliyor pazartesi seminerle beraber okula başlıyorum. Çocuklara bakacak ben okuldayken. Onlar evdeyken daha da yoğun olacağım. Bu hafta da istediğim gibi olmadı diyeyim. Pazartesi +400 çıktım. Yersem pasta böyle olur tabii. Biraz rahatlamam lazım. O yüzden cuma bildirimden sonra izne ayrılmak istiyirum kaptanlarim. CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Üç günlük menü yazicam şimdi aklimda kaldığınca
Pazar- pazartesi
klasik kahvaltı, Öğle bir kase ruseymli bulgur gevreği, pazar akşam 3 tane dolma biber bulgurlu, pazartesi akşam kıyma sote, bir dilim ekmek, salata, ayran

Bugün kahvaltıda arkadaşlarımı davet ettim coook yedim hiç yazmiyim ama kahvaltı haricinde bir Türk kahvesi, bir avuç kiraz yedim sadece.

Üç gün için de 2-2.5 su içtim spor yok

Back
X