- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bende geldim kaptanimTakima gelip simdi bu mesaji goren arkadaslarim biz 6. takima geciyoruzArrietty_ ile, sizlerde gelin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geldim kaptanimTakima gelip simdi bu mesaji goren arkadaslarim biz 6. takima geciyoruzArrietty_ ile, sizlerde gelin...
Ne eglenceli bir insansin sen canim, masallah sana :)Olur bekleyelim. Unutmusum ben. Ne cabuk gecti vakit bugun. Balkon da havuz a girdim cocuklar ilebir bakayim dedim oyle rastgeldim
Hosgeldin Tansucum :)Bende geldim kaptanim
Nasil gidecegizHosgeldin Tansucum :)
Aynen nasil zamansiz bir olumEve donduk yine.
Ah cok uzuldum ama gencecik kiz.
Sizler neler yaptiniz kizlar bugun?
Ne kadar dolu dolu birgun olmus canim.Ben sabah 6. 30da ciktim bisiklet ile spora gittim. 7den 8.30 a kdr spordaydim. Ardindan esim geldi almaya bisiklet ile gittigimi unutmus. Mutfak alisverisi yapalim bari dedik. Sonra 1 saat uyudum ardindan Aras i okuldan alm Eve gel camasir ile ugras. Sonra Mira nin saati geldi.
Onu aldim kuzenim kizlari disari cikaralim dedi. 1,5 saat de oyle gecti. Eve geldik havuz doldurduk :)) simdi aksam yemegi yapacagim. Cocuklar hala oynuyor
Sizde daha sabah dimi
Ne kadar dolu dolu birgun olmus canim.
Dun bende havuzu doldurdum ,kac gundur serindi,havuzla oynayamiyorlardi cocuklar.
Dun cok sevindiler,havuz cok guzel oyaliyor.
Bizde saat daha sabah 8.30 canim.
Cocuklar kahvalti yapiyor bende bir cayla eslik ediyorum onlara..
Buranin havasi ayni Turkiye gibi, mevsim olarak.Havalarin sicak oldugu an degerlendirmek lazim. Orda nasil bilmiyorum ama buranin yazi sonbahar gibi. Hep yagmur. Birkac gundur gunesli ve sicak.
Evet dolu gecti ama su orucu yapamadim. 14de felaket aciktim. Tek ogun yaptim suan hala tika basa doluyum gibi
Afiyet olsun :)
Buranin havasi ayni Turkiye gibi, mevsim olarak.
Simdilerde de 35 derece falan.
Ama sabah ve aksamustleri serin oluyor,yakmiyor, bunaltmiyor.
Kac yildir Danimarkadasin canim, akrabalarinda var mi yakininda?
Canim bunlar ingilizce ama sadece hareketleri yapman yeterli.Birinci egzersiz benim sIk yaptigim bir egzersiz cok ise yariyor.Paylasirsan sevinirim kaptanim
Canim Allah kolaylik versin, kolayca ciksin disleri insallah...kaptanım bu aralar çok yoğunum pek fırsat bulamıyorum küçük oğlan yine diş çıkarıyor akşama kadar bacağıma yapışıp ağlıyor
iki haftadır takıldım resmen hedefe bu kadar az kalmışken![]()
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : YngYang
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilek
Mesleginiz: Sipariş Takip Müdürü
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 77
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü ben hareketli bir insanım, hantal görünmek çok kötü bir durum. Alışveriş yaparken sürekli bir üst bedeni denemek yerine, gördüğüm kıyafeti denemeden aldığım dönemlerime dönmek istiyorum. Oturduğum zaman hemen göbeğimin arasına sıkışan tişörtümü düzeltmek istemiyorum, eskisi gibi giyinip ne kadar azimli olduğumu aileme ve arkadaşlarıma kanıtlamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır, yeni üyeyim zaten.
Canim tekrar hosgeldin, beraber tum kilolari verecegimize eminim.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : YngYang
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilek
Mesleginiz: Sipariş Takip Müdürü
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 77
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü ben hareketli bir insanım, hantal görünmek çok kötü bir durum. Alışveriş yaparken sürekli bir üst bedeni denemek yerine, gördüğüm kıyafeti denemeden aldığım dönemlerime dönmek istiyorum. Oturduğum zaman hemen göbeğimin arasına sıkışan tişörtümü düzeltmek istemiyorum, eskisi gibi giyinip ne kadar azimli olduğumu aileme ve arkadaşlarıma kanıtlamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır, yeni üyeyim zaten.