• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

FitFiliz FitFiliz canım bu hafta senin sonucu kötü etkileyeceğim sanırım 😔😔 bu sabah +900 çıktım şaka gibi gerçekten. Nerde hata yapıyorum yaa daha çok kilo vermedim ki takılsın ama inat edeceğim geçen sefer low carb yaparkende böyle olmustu low carb diyeti bırakmıştım bu seferi inat edeceğim bakalım
Bünye bazen şaşırtıcı oluyor canım. Low carb denemedim o yüzden yorum yapayabilirim bu konuda ama dirayetli olmak lazım Aysun'cum. Gider illa ki kilo. Kas yaptiysan onlar da su tutuyormuş mesela, ama sonra o da gidermiş. Belki öyle birşeydir. Bugün menün nasıldı? Moral bozup yemeğe verme tatlım olur mu kendini. Eninde sonunda ideal kilonuza ulasicaz hepbirlikte, benim şüphem yok canım 🤗🤩

Kızlar acaba ben yağı mı abartıyorum 😔😔 badem unlu, keten tohumu unlu birşeyler yapmayayım mı ? Ya da bir süre böyle takılması normal mi takılsa yine iyi ama ben bildiğiniz artıdayım 😬😬😬 valla bugün regl olayım diye sabah uyanır uyanmaz adaçayı içtim 😂
Bir müddet uzak dur bakalım canım badem unu da olsa. Zaten alıştık, hamur işi taklidine de gerek yok aslinda.
Ben de asprin içiyorum ya da karpuz kan sulandırsin diye ama bu ay gerek kalmadı 😄

Arkadaslar bu hafta menu tablomuzu duzenli hazirlayamadim.o_OBugun hem dunun hem bugunun tablosunu hazirlayacagim.
Ve duzenli sekilde devam etmeye calisacagim.:dua:
Yarisma listemiz hazir cok sukur.En Büyük TÜRKİYE
Yarinda es ve puan yarismasinin sonuclarini hazirlayip paylasacagim.:KK5:
Haftasonu da daralma listemizi yapacagim bir aksilik cikmazsa..:KK49:
Yetisemedigim seylerde affiniza siginiyorum.:KK200:

esas listeye ara vermek istiyorum canim
Firsat buldukca yazarim canim amaeskisi gibi aktif olamiyorum. İcime sinmiyor. Mezun da olamadim bir türlü 😂
Ne kadardır listedesin canım, son kilolarsa artık onlar biraz zorluyor. Listeden izin alsan bile benim gibi liste dışı gel. Özleriz 🤗
Hosgeldin FitFiliz FitFiliz gozlerim seni aradi bugun :)
Özgecim sorma tamamen aklımdan çıktı saat 6da gidecektik. 8 gibi hatırladım, 6. takıma girdim ama taziye mesajları vardı. Yazmak istemedim, üzüldüm. 😔

B barga esim, Melegimkorusun Melegimkorusun Aysuncum hosgeldiniz kizlar :)

selamlar, y'akşamlar :)

yine uyku bastı, son anda geldi aklıma bi gelim de menü yazim dedim. (:

sabah: 1 dilim ekmek, 2 yumurta, süzme peynir, 2 ceviz, maydonoz, salatalık
öğlen: 1/2 çay bardağı kuruyemiş
akşam: ızgara tavuk + salata

spor: 25 dk bir kardiyo videosu + 45 dk leslie. yani kardiyo da kardiyoydu allah için o 25 dakika her saniye saatime baktım ne zaman bitecek bu diye sdafsd.

250 + 315 = 565

su: 2 lt

Yawrukush Yawrukush

Mmenummmm
Sabah
2 haslanmis yumyrta
1 ucgen peynir
Domat salat karalahana
1 dilim ekmek
3 zeytin
Oglen
Tavuk doner tabakta
1ayran
Aksam
100 gram tarhana kavurmasi
20 cm capinda ince ekmek yufka ekmek ama bizim ki cok ince
Su 15 bardak
Spor 14000 700 puan
Adet oldugum icin spor fazla yapamadim terzideydim bugun abla kaza gecirmis yerine dukkani actim genel bir temizlik yaptim 3 e kadar
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @BlueSkyyyy
Ne guzel yardim etmissin canim, terzi iyidir insallah..
Gununn guzel olmus, tarhana kavurmasi nasil oluyor ilkkez duydum Tansucum.

Ne kadardır listedesin canım, son kilolarsa artık onlar biraz zorluyor. Listeden izin alsan bile benim gibi liste dışı gel. Özleriz 🤗

Özgecim sorma tamamen aklımdan çıktı saat 6da gidecektik. 8 gibi hatırladım, 6. takıma girdim ama taziye mesajları vardı. Yazmak istemedim, üzüldüm. 😔
Evet canim bende cok uzuldum :(

Dünkü menüm güzeldi bugünkü idare eder. Yazayım birazdan. Ceyda'ya sevindim Ankara'ya geliyor diye, hayırlısı olsun haklarında
Belki bir firsat olur gorusursunuz bile :)

selamlar, y'akşamlar :)

yine uyku bastı, son anda geldi aklıma bi gelim de menü yazim dedim. :-)

sabah: 1 dilim ekmek, 2 yumurta, süzme peynir, 2 ceviz, maydonoz, salatalık
öğlen: 1/2 çay bardağı kuruyemiş
akşam: ızgara tavuk + salata

spor: 25 dk bir kardiyo videosu + 45 dk leslie. yani kardiyo da kardiyoydu allah için o 25 dakika her saniye saatime baktım ne zaman bitecek bu diye sdafsd.

250 + 315 = 565

su: 2 lt

Yawrukush Yawrukush
Canim bugun az da olsa eksi gordum, yarin icin , senin icin cabaliyorum.
Kardiyo zorlamis bayagi desene, sporlarin sahane esim , uyuyor musun bugunde:)

Back
X