• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** @Aomine Daiki , B Beklenen2 , @Milana firuze , cokofesttt cokofesttt , fyzanur fyzanur , deniz diyette deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , @esmeriiim , @BlueSkyyyy , @Akrrep bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? bnnu bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?

*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?

*** CEYDOS CEYDOS nasilsin canim? asena87 asena87 yerlesebildin mi evine canim?
Canım teşekkür ederim iyim ama çok yoğunum yazamıyorum buraya menülerimi bugün tartıldım 500 gr vermişim çok sevindim ama buraya 2 gündür menümü yazamadım aktif de olamıyorum düzene giremedim henüz 😕

bittersiz asla çikolata yiyerek verdim ben kiloları😜
bende aynı düşünceleri taşıyorum iki gündür hedefede az var ama kafamda deli sorular 🥰
şifa için mi yapıyorsun canım bende düşünüyorum 🤔

Tebrik ederim canım 🥰çok çok güzel bir eksi
Senin de cok az kalmis hedefe
Ama son kilolarda cok zor gidiyor be kuzum.

Cuma 71.6
Bugün 71.4
Fark 0.2
Yüzde 0.27
Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 CEYDOS CEYDOS 1592556502599896855933.webp

Canim findik fistik ne kadar miktar olarak, eminim olculu yiyorsundur da sorayim dedim..
Canım öyle abartmıyorum çok açıkmışsam 8-10 tane öyle birşey atıştırmak istiyorsam 5-6 tane kadar yiyorum
Gunaydin kizlar , bugün çok fazla artı çıktım . Diyeti çok bozdum , ve 5 gündür de kabizim ,çıkamadım ,patlayacagim artık . Doktorun verdiği surup ve hap işe yaramıyor , kabızlığa iyi gelen besinleri denedim, onlarda sisirdigiyle kaldı . Doktor bağırsak küçültme ameliyatı demişti ama cesaretim yok . Riskleri çok fazla . Böyle iğrenç bir hafta oldu . 10 günlükte rapor aldım iki gün once , gözüm iltihap kapti ,kıpkırmızı kaç gündür .ayyy ne kötü bir hafta. Su kabızlık bütün nesemi kaçırdı ,patlayacak gibiyim., Ve çok ağrım var.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Sağlık herşeyden önemli kiloyu kafana takma kabızlık ve şişliğin artısıdır o. Bol bol yeşil salata ye, aç karnına şade Türk kahvesi, kuru incir , kayısı, onları büyük ihtimalle yapmışsındır ama yine de hatırlatmak istedim. Kronik bir kabızlıksa besinlerle hemen birkaç günde düzelmez. Yemem düzenini daimi bol yeşillikli, posalı, lifli hale getirmen lazım

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 66,8
Bu hafta: 66,7
F:-100
Yüzde: % 0,14

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS FitFiliz FitFiliz

FitFiliz FitFiliz eşim kusura bakma bu hafta çok az oldu. Ama dün +900 dü. bugün bu rakam bile mutlu etti.

Eklentiler

• 68AF7DE1-F470-40D4-A872-DFB4F8509695.webp
    68AF7DE1-F470-40D4-A872-DFB4F8509695.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydin kizlar , bugün çok fazla artı çıktım . Diyeti çok bozdum , ve 5 gündür de kabizim ,çıkamadım ,patlayacagim artık . Doktorun verdiği surup ve hap işe yaramıyor , kabızlığa iyi gelen besinleri denedim, onlarda sisirdigiyle kaldı . Doktor bağırsak küçültme ameliyatı demişti ama cesaretim yok . Riskleri çok fazla . Böyle iğrenç bir hafta oldu . 10 günlükte rapor aldım iki gün once , gözüm iltihap kapti ,kıpkırmızı kaç gündür .ayyy ne kötü bir hafta. Su kabızlık bütün nesemi kaçırdı ,patlayacak gibiyim., Ve çok ağrım var.
Geçmiş olsun canmm. Kilonı takma hiç. Önümüzdeki hafta böyle kalmaz eksilir

Sabah
Turk kahvesi sade

Öğle
2 yumurtadan omlet
Kk peynir
5 ceviz

Ara
1 kase yoğurt
Yesillik
Domates
Salatalik

Aksam
Nohut yemeği etli 1 tabak
Tursu

Su 2 lt
Spor ev temizliği, parkta dolasma
//////////////////////////////////////

Sabah
2 yumurta ile menemen
Zeytin peynir
Salatalik
Domates
Domates
Marul

Öğle
2si 1 arada
2 kare bitter

Aksam
Nohut yemeği 1 tabak
2 köfte
Salata

Su 2 lt
Spor ev temizliği
cokofesttt cokofesttt
cokofesttt cokofesttt
Canim bunu gormemis olabilirsin. Bazen gitmiyor

Insallah
Cok zor kilo veriyorum. Sebebi yag miktarim cok o yuzden mi diye dusunuyorum.
2kg gitmis olsada fark edemiyorum goremiyorum da.
Az önce kisin en son giydigim kotu denedim. Dugmesi rahat kapandi ve rahat ettim icinde. En son nefes alamiyordum giydigimde.
Tarti dan cok ölcüye odaklanmam gerek herhal
bende hep ölçüm yapıyorum benimde yağ oranım çok yüksekti analiz yaptırmıştım bi sene önce göbek bölgende 15 kilo yağ var demişti şoka girmiştim
Çok teşekkür ederim kaptanım. Gelmez olur muyum, burası benim için de bağımlılık oldu 😁 şu yoğunluğu bir atlatayım. Biraz da kilo veremiyorum diye kafama çok takmaya başladım. O yüzden iki üç hafta izin istiyorum sizden. Kilo veren, vermeye çalışan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 😍
izne ayrılıyorsun canım kendine dikkat et 🥰
Kusura bakmayın kızlarr, bu hafta motive olamadım..
geçen hafta : 71,0
Bu hafta :71,3
Fark: +300
Yüzde :+0,42

@minimalce_ çok özür dilerim eşim, mükemmel bi sonucun var bu hafta. Birazda ben verebilsem birinci olurduk belki.. başka eşleşmelerde inşallah 😊🥰
bazen olabiliyor Emin’im haftaya çok güzel bi eksi olacak 😍
Ben de giremedim ki kiz :)))
2 gunluk menuyu topluca yazdim, 😂😂😂
İkimiz icinde yogun gecmis bu hafta demekki. Bu konuda da eş olmusuz 😂
😂😂o kadar uyumluyuz maşallah bize eşim
😇tebrik ederim guzel eşim. Harika bir sonuc masalllllaaahhh
teşekkür ederim 😍
Senin de cok az kalmis hedefe
Ama son kilolarda cok zor gidiyor be kuzum.
Ondan bunaldım zaten canım bi müddet ara versem iyi olacak

bende hep ölçüm yapıyorum benimde yağ oranım çok yüksekti analiz yaptırmıştım bi sene önce göbek bölgende 15 kilo yağ var demişti şoka girmiştim
izne ayrılıyorsun canım kendine dikkat et 🥰
bazen olabiliyor Emin’im haftaya çok güzel bi eksi olacak 😍
😂😂o kadar uyumluyuz maşallah bize eşim
teşekkür ederim 😍

Ondan bunaldım zaten canım bi müddet ara versem iyi olacak
Arada yaz tümden birakma aman :)
Ben de izne ayrilicam. Cok kisi ayrılıyor.

Geçen hafta 66.2
Bu hafta 66.6
Fark: +400
Yüzde:+0.6

Bence tartı günleri Perşembe olsun istisnasız her perşembe cumadan daha az çıkıyorum da ben 😅😅 Dün tam 66'ydım. Bugün 65leri görürüm derken olana bakın :silah:
Melegimkorusun Melegimkorusun

( Arrietty_ Arrietty_ fena yenildim 😄😄😄🙈🙈)
Eki Görüntüle 2651138

Bende tartilacagim birazdsn
Kizlar grup felaket bugun
CEYDOS CEYDOS Un bize firca atmadigindn mi saldik ne oldu.
Korkarim sonuncuyuz bu hafta.
Simdi tartilip ölcü alacagim. Ardindan buraya ekleyecegim tablo. Var mi baska katilmak isteyen?
Izin konusunda kararsiz olanlar 1 hafta daha verin bence kendinize ve ölcüm olayina katilin derim

Bende tartilacagim birazdsn
Kizlar grup felaket bugun
CEYDOS CEYDOS Un bize firca atmadigindn mi saldik ne oldu.
Korkarim sonuncuyuz bu hafta.
Simdi tartilip ölcü alacagim. Ardindan buraya ekleyecegim tablo. Var mi baska katilmak isteyen?
Izin konusunda kararsiz olanlar 1 hafta daha verin bence kendinize ve ölcüm olayina katilin derim
Allah'tan listede degilim canım yoksa çok etkilerdi heralde.
Ölçü olayina biraz daha sporu arttırsan katılırım ilerde ben de. Şimdi spor yapıyorum diyorum ama sadece yürüyüşten ibaret ☺☺☺😅

Back
X