• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu gunun ozeti:
Sabah: 9:00
1,5 dilim siyah ekmek, 3 kasik yogurt, 1 kasik recel.
Oglen: tavuk sote 1 tabak dolusu, yaninda biraz salata ve 2 dilim siyah ekmek.
Ara: 1 visne, 1 isirik erik, yarim isirik elma, 5 kiraz, 2 kayisi. 2 kasik dondurma.
Su: 5 litre ama içinde limon, nane, zencefil, tarcin, salatalik vardi detoks suyu gibi bir sey yapmaya çalıştım ne bulduysam koydum.
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 500 ip, 13.00. Adim.
Bu gunde fazla yoruldum misafirlerim vardi.
Bu yuzden cazami yapamadim.
Üzgünüm.
Arrietty_ Arrietty_
ekmeğe dikkat et yavrucum. şişkinlik yapacak gibi hissediyorum.ama menünü beğendim.ekmeğin kalorisi 0 diye hatırladığım için bu yorumum.
Bugünkü muhabbete pek katılamadım canlar, ne güzel sohbetiniz var okudum hep 😍

Çok aç hissediyorum, bugünkü durumum:

Sabah 1 saatlik yürüyüş (240)

11de büyük bir bardak ıhlamur
12de klasik kahvaltiliklar

2 gibi ev yapımı dondurma (muz, bal, kakao) 2 badem duble Türk kahvesi
Sonra bir ara bir iki tatlı kaşığı yoğurt

Akşam: dünden kalan birkaç parça et, bir acı biber, 3 çubuk kraker, 1 kayısı

3lt su
B barga
bişey yememişsin ki aç hissetmen çok normal.
Kabakndetoksunda ikinci günüm.ama kabaktan eser yok 🤣 detoksta daha çok yedim.sanki bıraktım

Kahvaltı
Yarım.dilim ekmek
2 dilim ezine peynir
3 tane kuru incir

Ikındı
1 dilim kavun
1 dilim karpuz
50 gr kadar haşlanmış tavuk gogsu

Ara 1 nescafe
Su 2 buçuk
Spor
50 mekik dünkü kısırin cezası
50 jj
@esmeriiim
ara öğün yok if mi yapmaya başladın.
İyi akşamlar kızlar

12.00: çeyrek lavaş, iki dilim peynir, domates, salatalık, bir yk helva

Ara: iki dilim kavun

Akşam: bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı

Ara: 2 bisküvi

Su: 3 litre
Spor: 1000 jj

@mifihafa canm ben senin menüleri göremiyorum. Yanlış etiketleme mi yapıyorsun acaba 🤔
afiyet olsun güzel olmuş menün.
afiyet olsun :) dondurmada yedigin bal tahminen 1 tatli kasigi veya daha fazlaysa ipli veya ipsiz 50 adet ip atlama rica edebilir miyim :)
kız bişey yememiş ki bu ne cezası oy yazık bence silelim bunu. dondurma o da muzla yapılmış

Yap ceydacım :) güzel bir tarifin varsa ben de alabilirim :)
yok canım ya en iyi kabak tarifim yemeği sarımsaklı yoğurtlu. ama ne bileyim aç olunca canım çekiyor.
Yani biraz iste, ama vala etmeyince daha bir rahat ediyorum. Asla is yapmaktan gocunmam ama cocuklar la cok zor, ben toplayip, temizliyorum. onlar batirip, dagitiyor.
Dun cam sildim diger tarafa gecdim silmek için silip inmeden 5 parmağinin izini burakti hemen sagolsun. :confused:
ben cam silince bir hafta söyleniyorum. parmak izi olmasın diye. iyi dayanıyorsun.

ekmeğe dikkat et yavrucum. şişkinlik yapacak gibi hissediyorum.ama menünü beğendim.ekmeğin kalorisi 0 diye hatırladığım için bu yorumum.
kız bişey yememiş ki bu ne cezası oy yazık bence silelim bunu. dondurma o da muzla yapılmış

ayıpsın, hemen ;) FitFiliz FitFiliz ben o dondurmayı smoothie blenderında yapmıştım. karıştır-at buzluğa- 30 dk sonra çıkar karıştır- at geri buzluğa şeklinde dondurma kıvamını bulması 8 saat aldı. şuncaacık şey için 8 saat. yok dedim cıks, bir daha yapmadım. sen nasıl yaptın var mı daha kısa bir yolu :D

Bugünkü özetim;

Sabah:
yumurta
peynir
zeytin
çay

Ardından 1 saat sonra pilates yaptım.

Öğlen:
sarma
yoğurt
sade soda

Ara öğün;
Türk kahvesi
meyve(1.5 porsiyon gibi)

Akşam yemeği;
bamya
döner(yağda pişmedi)

Şuan hit cardio yapıyorum
100xsquat gibi birsürü şey içeriyor.

:) Suyu saymadım ama içiyorum. :)) Su pek sevmiyorum alışıyorummm günden güne.

menüms: FitFiliz FitFiliz

sabah: yulaflı omlet, süzme peynir, maydonoz, salatalık, 2 ceviz

gün içinde, sütlü kahve ve 1 tatlı kaşığı fıstıkezmesi. fıstıkezmesinde şeker de yok tuz da yok. sadece fıstık var. turşu kavanozunda. BEN YAPMIŞTIM SÖYLEMİŞ MİYDİM evet söylemiştim öhöm.

akşam: 3/4 tabak kadar az bezelyeli, bezelyeli tavuk yemeği + salata

spor: 1 saat bantlı mantlı hareketler
su: şu an için 1.5 lt. yatana kadar inş 2.5 olur.

şu an aç değilim de canım tatlı istiyor. dolapta pasta olsa net yerdim (azıcık ucundan).

gün içinde, sütlü kahve ve 1 tatlı kaşığı fıstıkezmesi. fıstıkezmesinde şeker de yok tuz da yok. sadece fıstık var. turşu kavanozunda. BEN YAPMIŞTIM SÖYLEMİŞ MİYDİM evet söylemiştim öhöm.

şu an aç değilim de canım tatlı istiyor. dolapta pasta olsa net yerdim (azıcık ucundan).
Bak yaa ne diyo 😂 yermiş. Yeme yeme :)
Ben ilk başladığımda evde ne var ne yok dağıttım abur cuburluk
Şimdi de zaten gözümün önünde olsa bile yemiyorum.

yok canım ya en iyi kabak tarifim yemeği sarımsaklı yoğurtlu. ama ne bileyim aç olunca canım çekiyor.
ben cam silince bir hafta söyleniyorum. parmak izi olmasın diye. iyi dayanıyorsun.
Beni 3 kabak çok doyurdu bugün. 4 yesem daha çok şişerdim herhalde.
1 kg bari versem detoksla keşke :)

If yapmadim ama kendiliginden olmuş

Tamam canim, 0 kalorilik ekmekden degil, bunun bir dilimi 27 kalori.

biz de o günden sonra 50-100 çift düz siyah çorap alıp artık kafamızı rahat ettirmeye karar verdik :KK70:

haha. erkeklerin kafasında iş çıkar -> iş halledilir diye bir düzen var anladığım kadarıyla. ev yaşamının sürekli bir iş zinciri olduğunun farkında değiller. ne bileyim yorganın üzerine kahve falan dökülmediği sürece o yorgan temiz geliyor galiba çok çözemedim kafasını. bizim çok severek iş hallettiğimizi sanıyor da olabilirler. kafaya vura vura gerekirse -mecazen tabi-, yapacak her işten artık, isterse astronot olsun bundan sonra ksdlfj
En guzeli bende esime oyle diyorum ama yok diyor katlama sen ben ayni coraptan giymem diyor
valla ben çok düzenliyimdir ama iş yapmayı sevmem keyfim yerindeyse yaparım değilse salla gitsin görücümü gelecek derim yıllar boyu kendime uydurdum adamıda.
harika fikir aynısından 100 alıp eşleme derdinden kurtulmak acun misali 100 adet aynı tişörtten aaa pek sevdim. canım çamaşırları seriyorsun kuruduktan sonra çamaşırlar ipte kurudu herkes çamaşırını katlayıp dolabına yerleştirsin bana daha kolay geliyor.
Bende aski da katladim katladim yoksa 2 gun surunuyor
eylüle ne kaldı başak burcu bebemiz gelecek desene. sıcaklarda gebiş gezeceksin çok zor. ikinci benimde eylülde şişer şişer dururdum. marketlerede girmek riskli donduruculara ellerimi sokar serinletirdim ben.
Bende eylul de dogum yaptim yaz boyu millet daha dogurmadin mi bu sicakta eziyet ediyon kendine bende dedim icerisi serin oglumun disari cikmasina vakit var daha diye gecistirdim
Canım benim bi derdim var. Kaynanamla aram soğuk.. mesafeliyiz ve beni çok sevmiyor. Modern bi kadın ama oğlunu kıskanıyor benden biraz.. :KK43: zararı yok ama bakışlarından hareketlerinden ben çok hissediyorum.. kilo takıntısı var kendisinin ayrıca. umarım evliliğime zarar gelmez. Nişanlıma zaten söyledim eğer evlendiğimizde psikolojimi etkilerse mesafemi koyarım ya da görüşmem dedim. O da dedi ki karıma saygsızlık yapanla bende görüşmem gerekirse dedi..
Benim esim de ilk zamanlar problem yasadigimiz da benim icin sen onemlisin deyip kessip atmıştı hatta koyde oturma durumu vardi ben arada kalamam ayri oturalim demisti
Evlenme bacım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Valla nazlı kızı oyna. Ay tırnağım kırıldı, ay ayağım ağrıdı. Camları silemiyorum korkuyorum, bugün çok yoruldum evi süpürür müsün. Öyle elinde tornavida atlayıp zıplama. Herşeyi ben yaparım gibi bi dik kuyruklulukta olma. Hastalandığındada iyi olduğundada kıymetini bilsin.
benim suçum her zaman kuyruğu dik tuttum şimdi ay canım acıdı dediğimde bile acıdığına inanmıyo. Bitek doğumumda acıdan ağladığımda çok üzüldüğünü gördüm bide doğumda ölümden döndüğümü duyduğunda, ölsem üzülür müydün dediğimde ağlamıştı 2 damla ozaman gördüm o halini 😂 adam ağlamamı bile tınlamıyo düşün..
Bastan hata yapmissin canim yine de donusu var bence
Kızzz sen benm eltim misin acabaaa. Ama başka kocasıda yok kaynanamın. Allahım 😂😂😂😂 benimki çocuğım olana kdar oğlunu kıskandı. Gece yarısı düğün sabahı hastayım koş diye aradı. Balayındayken belim ağrıyo hadi dön beni hastaneye götür dedi. Hala da yapıyo arada.. haftada bir🤣🤣 benim kaynanamda beni annem yok, kiloluyum diye istemiyodu. Ki daha geçen gün yüzüne vurdu yeğeni benm yanımda. Ama evlenirken 54 kiloydum. Sonradan kg aldım . Kusura bakmasınlar. İstemiyosa senle çok muhattap olmaz, hastalandığında kapını aşındırmaz. Oğlu gider görür sever koklar yollar. Bak yine sinirlendim yarabbim
Allah yardim etsin biz o konulari astik sukur
ben de sen gibiyim. dik tutayım diye özellikle uğraşmıyorum ama yardıma ihtiyacım yoksa yardım teklif edilmesinden nefret ederim mesela, adım 'çok bireyselsin'e çıktı sonra. ya da ilk kavgamız, neden markette kendi dış fırçamı kendim satın almışım, neden onun ödemesine izin vermemişimdi. yani bir şeyi yapabiliyorsam ben yaparım, yardım gerekirse isterim. 'sen yapamazsın dur yardım edeyim :KK43:' tavrı kimden gelse çok uyuz oluyorum, iyi niyetli olduğunu bilsem bile.
Hic hoslanmam herkes icinden geliyorsa yapar ve soylemez de
Ben ihtiyacım varsa dahi yardım istemem karşımdakinden beklerdim. Bu herkes için geçerliydi. Sonra baktım ki herkes benden istiyo ama karşılığı yok. İstemeye başladım. Şimdide eşim pek umursamaz sen aslanaın kaplansın yaprsın modunda. ama allah var hamileyken çalışırken evi siler süpürür mutfağı toplardı. Hala bile yapar istediğinde.
Hamileyim doğum iznine çıktım eşim gececi oluyo diye kv benle kalıyor (allahım tam cinnetlik) karı dötünü kaldırıp iş yapmıyo. Tüm evi temizliyorum iş ucundan tutmuyo. Gündüzleri kahvaltısını yapıyo hazıra oturuyo kalkıp evine gidiyo. 39. Haftama kadar her temizliğimi tek yaptım. Sonra başladı temizlikçi kadın tutcam diye sinirim den tut dedim. Mutfağı temizlemiyo ama dedi temizleriz dedi kaç gün temizlemedi gitti o halimle mutfakta temizledim. Oğlumun 1 yaş günündede yardıma gel dedim gelmedi. İşi varmış bilmem neymiş. En sonunda bi güzel saydım kaynanama zaten neye geldin buna geliceksin diye 🤪 bigün öncesindede alt katımdaki yeğenine geldi ben per perişan çocupu bile tutmadan indi aşağı. doğum günü de 12 oldu hala ortada yoklar eşime dedim anan nerde. Utanmıyosa psta üflemeye gelsin, 7 kat yabancı yardım ediyo o yok diye. Kocam bi hışım gitti pijamalarıyla geldi 🤣🤣🤣 Şimdi diyolar yine doğım günü yaparuz. Kusura bakmayın yok doğım günü dedim. Ay çok doluyum kaynanamı yıllarca anlatabilirim 😂😂😂😂😂
Aman aman icine atmada anlat
Ben hep sinirleniyorum çok kavga ediyoruz hatta. Nişanlım da diyo köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali oyna diyo sevmesende. Benim ailem kincidir evlenirken bize hiç yardım etmezler diyo. Kullan aklınca diyo işte de nerde bende oooo ben hiç yalaka değilimdir. Sevmezsem çizgimi çekerim anam huyum kurusun napiyim oynayamıyorum🥴🥴🥴🥴
Aadam hakli
Canım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistim 💜 sizin icin de sorun olmazsa tabii💜
Gel buyur canim deneme surecindesin
Mutluluklar dilerim simdiden.
Benim bir tavsiyem yok, cunki evlilik hakinda kendime bile faydam yok.:olamaz:
Ama sana verilen tavsiyelerden bende alirim 1 porsiyon.:KK53:
Aman hep dikkatli olun da gerisi gelir
heyo, don daha gelmedi ama 40 beden şort geldi. likralıymış, oldu o yüzden. aaaayyy ben şoklar. hayatımda en son 40 beden bir şey giydiğimde kesinlikle en iyi ihtimalle ortaokuldaydım.
Bende
Bir an once zayiflamak istiyorum
Sagol, amin.
Evet canim, kayinvalidemle evli gibiyim sanki kocam yurt disinda yasiyor bende kayinvalidemle. :confused:
Yurtdisi ?
İyi akşamlar kızlar

12.00: çeyrek lavaş, iki dilim peynir, domates, salatalık, bir yk helva

Ara: iki dilim kavun

Akşam: bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı

Ara: 2 bisküvi

Su: 3 litre
Spor: 1000 jj

@mifihafa canm ben senin menüleri göremiyorum. Yanlış etiketleme mi yapıyorsun acaba 🤔
Caanim hic protein gormuyorum keto da beslenmiyorsun sanirim

Bak yaa ne diyo 😂 yermiş. Yeme yeme :)
Ben ilk başladığımda evde ne var ne yok dağıttım abur cuburluk
Şimdi de zaten gözümün önünde olsa bile yemiyorum.

ben de eve hiç almadım ne var ne yok hiç bilmiyorum abur cubur namına. yalnız annemin bi petibör sevdası var, ben de hiç sevmem allah affetsin yani anca yokluk kıtlık olsa yerim petibörü.
gitmiş bi yarım petibör pakedini baharatların olduğu çekmeceye koymuş. ben masum masum yulafıma kekik katam diye çekmeceyi açıyorum, petibör bana bakıyor ben ona, hasbinallah. başka yere koydum, hop sonraki gün yine orda. sevmem etmem de yani gördüğüm tek şeker kaynağı, e can bu çekiyor valla günaha sokacak. her sabah bakışıyoruz, selam verip kapatıyorum geri çekmeceyi.

Bugünkü özetim;

Sabah:
yumurta
peynir
zeytin
çay

Ardından 1 saat sonra pilates yaptım.

Öğlen:
sarma
yoğurt
sade soda

Ara öğün;
Türk kahvesi
meyve(1.5 porsiyon gibi)

Akşam yemeği;
bamya
döner(yağda pişmedi)

Şuan hit cardio yapıyorum
100xsquat gibi birsürü şey içeriyor.

:) Suyu saymadım ama içiyorum. :)) Su pek sevmiyorum alışıyorummm günden güne.
Menun guzel canim afiyet olsun, ama miktarlarida yazarsan daha anlaşilir olur.
Ornegin peynir 2 dilimden fazla yemek bile kilo alma sebebi.

En guzeli bende esime oyle diyorum ama yok diyor katlama sen ben ayni coraptan giymem diyor

Bende eylul de dogum yaptim yaz boyu millet daha dogurmadin mi bu sicakta eziyet ediyon kendine bende dedim icerisi serin oglumun disari cikmasina vakit var daha diye gecistirdim

Benim esim de ilk zamanlar problem yasadigimiz da benim icin sen onemlisin deyip kessip atmıştı hatta koyde oturma durumu vardi ben arada kalamam ayri oturalim demisti

Aadam hakli

Bende

Yurtdisi ?

Canm ben kafama göre takılıyorum 😂 bu şekilde daha rahat diyet yapıyorum ve kilo veriyorum 😉

Afiyet olsun canim bi ara bende yapicam ezme
ben de eve hiç almadım ne var ne yok hiç bilmiyorum abur cubur namına. yalnız annemin bi petibör sevdası var, ben de hiç sevmem allah affetsin yani anca yokluk kıtlık olsa yerim petibörü.
gitmiş bi yarım petibör pakedini baharatların olduğu çekmeceye koymuş. ben masum masum yulafıma kekik katam diye çekmeceyi açıyorum, petibör bana bakıyor ben ona, hasbinallah. başka yere koydum, hop sonraki gün yine orda. sevmem etmem de yani gördüğüm tek şeker kaynağı, e can bu çekiyor valla günaha sokacak. her sabah bakışıyoruz, selam verip kapatıyorum geri çekmeceyi.
Miniminnacik ye nefsin korlensin yoksa persembe aksam yiyiverirsin

Menum fotto atiyorum
Hazir foto yukluyorken yunden bahceden atayim
Su 10 bardak
Spor 3 saat bahce isi 180 puan
14000 adim 700 puan

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-24-22-31-00.webp
    Screenshot_2020-06-24-22-31-00.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2020-06-24-22-30-51.webp
    Screenshot_2020-06-24-22-30-51.webp
    20 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200622_192906.webp
    20200622_192906.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200621_161440.webp
    20200621_161440.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 38

Aadam hakli

Bende

Yurtdisi ?

Canım ilişkimizin başında senin için ailemi silerim diyordu. Şimdi o kadar değerli oldular ki bir görsen.

eylüle ne kaldı başak burcu bebemiz gelecek desene. sıcaklarda gebiş gezeceksin çok zor. ikinci benimde eylülde şişer şişer dururdum. marketlerede girmek riskli donduruculara ellerimi sokar serinletirdim ben.
Teşekkür ederim canm 😘 şimdilerde hava serin güzel ama ilerleyen zamanda sıcaklar artacak nasıl yaprim bende bilmiyorum benim iki kızımda da yaz dönemi tos tos sisdim,sıcaklarında hepsini yedim. Marasdayim şimdilik havalr serin bakim

Back
X