- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.801
- 598
Tmm canım araştırıcam sağolCanim ben Türkiyede degilim. Ama fakir markasi kullanan cok kisi goruyorum.
Netden bir arastir derim
Sonra zaten kiyafetsiz ve wc sonrasi tartilmak gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canım araştırıcam sağolCanim ben Türkiyede degilim. Ama fakir markasi kullanan cok kisi goruyorum.
Netden bir arastir derim
Sonra zaten kiyafetsiz ve wc sonrasi tartilmak gerek
Kurucumuz kusura bakma ben tabaklardaki toplam miktari diyorsun zannettim senin yediklerinin tam miktarini belirtiyorsan sıkıntı yoko halde şöyle yapayım bundan sonra tabağı doldurup onu yollayayım ... ama lsitede tek tek yazıyorum ya o yüzden sıkış tıkış etmiyorum tabağı
15001 adimimi atayim misabah yürüyüşümde bi markete girdim, baktım güzel cam ürünleri var anneme kase aldım. tesadüf, o da çok beğendi. devamını almak için tekrar o markete gittim yok, başka bir şubesine gittim, yok. en son inat ettim en uzaktaki 3. şubeye gittim yine yok, ordan döndüm eve. 15k adım oldu bugün biri bunu geçerse önce bu forumu sonra kendimi vururum dıkşın!!
Canım benim kendi tartım bozuldu evde kiloluyum diye de bir daha almadım tamir de ettirmedim alıcam şimdi artıkAciklik getirdigin icin saol tek ogun beslenecegin zaman yumurta miktarini arttirmalisin
Bizde cilde iyi geliyor sandik ama selulit sarkma icin falan ben olsam kullanmam faydasindan cok zarari oluyor
Evet canim
Sabirli ol gecen hafta es iken ne guzel verdin bu hafta da veririsin
Yaptim canim
Canim surekli tarti degistirme hemen git tartini al ve onun kilosunu soylee bize bir daha da kendi tartinin disinda tartilarla tartilma essas alinan tarti onemli digerleri deil bende takilmistim senin gibi ama simdi sadece keendi tartimla tartiliyorum umarim anladin
Ooo maşallah Çanakkale yaramışGeçmiş çok birikmiş. Kilo bildirimini daha fazla gecikmeden yapayım. Ancak girebildin takıma ☺☺
66.4tüm sabah
Yani -600![]()
Benim daha 3bin adım olmuşsabah yürüyüşümde bi markete girdim, baktım güzel cam ürünleri var anneme kase aldım. tesadüf, o da çok beğendi. devamını almak için tekrar o markete gittim yok, başka bir şubesine gittim, yok. en son inat ettim en uzaktaki 3. şubeye gittim yine yok, ordan döndüm eve. 15k adım oldu bugün biri bunu geçerse önce bu forumu sonra kendimi vururum dıkşın!!
Canım noldu ne korkusuOglen yemek yiyemedim yine canim istemedi. Haber beklerken asla yemek yiyemiyorum korkudan. Korktugum da basima geliyor yavas yavas o da ayrineyse akşama artik..
Kurucumuz kusura bakma ben tabaklardaki toplam miktari diyorsun zannettim senin yediklerinin tam miktarini belirtiyorsan sıkıntı yok
15001 adimimi atayim mi![]()
Benim daha 3bin adım olmuş
Ayy ne kasesi hangi market bu kadar aradıysan güzel demek ki merak ettim
Ha ha aynen ayaklı çay bardağı bende de var çok beğeniyorumat kız atarsan sana da helal olsun
bölmeli ve kapaklı, ufak bir borcam. çok bir olayı yok da bizde kahvaltılıklar bitmez, artanları koyup dolaba atmak için güzel bi alternatif olduğundan beğendi annem. bi de borcam fetişi var, dolaplar borcam dolu. bim'deydi. cam ürünler yarı ya da üçte bir fiyatına düşmüş ama her şey bitmiş. ben de kendime kulpsuz, kadehe benzeyen ayaklı çay bardağı almıştım, iyi ki almışım o da bitmiş. sanırsın insanlar açlık oyunlarında, cam almazlarsa ölecekler sdfka
Şuan kestane şekeri yolluyorum arkadaşa düşünün yemiyorum şuan elimde![]()
İki avuç fındık bence oKargo sırası beklerken 1 avuç fındık
Haklıymışsın canım. Uyuyamadım zaten fazla yatak da yoktu kızımla uyudum kediyle uyuyacağıma6 yıldır kedi sahibiyim ve onlarla uymamak gerektiğini öğrendim. tek ise çok sorun değil ama benim gibi çoksa asla aynı oda olmaz ben gözümü kapadığım anda başlıyorlar kovalamacaya.
Nasıl da keyif yapmışYahu 1 saat dışarı çıkıp sadece arka ayaklarını nasıl kirletir bir hayvan biri bana bunu anlatsın.
Temsili ben yürüyüş sonrasında salmışım kendimi...
Eki Görüntüle 2661571
Haklıymışsın canım. Uyuyamadım zaten fazla yatak da yoktu kızımla uyudum kediyle uyuyacağıma
Çok zor geldi bana aynı evde olmak. Bu gece geliyor sahibi. Teslim edicez misafirimizi.
Ay bir de muhabbet kuşumuza bir atladı görmen lazım. Kaplan çıktı bu kedi
Nasıl da keyif yapmışadı ne?
İyi canım bugün de yoğundum 3 saat kadar şimdi işim bitti karnımı doyurcam inşallahİki avuç fındık bence o
Naber niloyacim. Nasıl geçiyor günün?
Kontrol tartısı vermemişsin abi yokmu 2 günde eksi bişeylerkedi duman