• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canım sağol Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin o duyguyu yaşatsın.

Ha ha kiloshower süper ya 👍

Kocanı arada dürtü dürtüver susar belki😂
Ay yok ya bıraktım geçtim odaya. Sürekli gündüzde olsa napardjm bilmiyorum dürt dürt dürt sonu da gelmiyo ne o ne ben uyuyabiliyorum sonra..

kolayı da belli bi süre içmezsen sonra canınhiç istemiyo eminol. Ben eskiden su yerine kola içerdim gecegündüz şimdi aklıma bile gelmiyo

Ay yok ya bıraktım geçtim odaya. Sürekli gündüzde olsa napardjm bilmiyorum dürt dürt dürt sonu da gelmiyo ne o ne ben uyuyabiliyorum sonra..

kolayı da belli bi süre içmezsen sonra canınhiç istemiyo eminol. Ben eskiden su yerine kola içerdim gecegündüz şimdi aklıma bile gelmiyo
Su yerine kola mı anaaa yok o kadar kolik değilim ben ama uzun süre içmesem bile özlerim. Uzun süre içmediğim de yoktu zaten 😂

15.07.2020

11:00

4 yk menemen
1 tk bal
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

18:00

1 yt taze fasulye
1 yt bulgur pilavı
1 bardak ayran

Su 3 lt
Spor 50 mekik : 150 p
Birgaripanne Birgaripanne

Kaptanım ben izne ayrılabilirmiyim .. 2-3 gündür sütün baya azaldı pek birşeyde yiyemiyorum bebişim aç.. bir süt arttırma kampına sokacağım kendimi..evdede tek olduğumdan pek sağlık ve orantılı beslenebileceği düşünmüyorum... muhtemelen kilo veremem.. takımı etkilemek istemiyorum... yani sen nasıl uygun görürsün Yawrukush Yawrukush

Kazen Kazen sosyal medyada buldum sizi çektiğiniz resimler harika eğer o kişi sizseniz şayet sizin adınızı belirterek paylaşım yapmak isterim. Kadrajınıza emeğinize sağlık ayrıca makinanız nedir? Sizin kadar gezmeyince malum o kadar fotoğraf çıkmıyor bende yaz gelecek de izinde gidicez resim çekicem işte :KK70:

Affedin eşim akşam biskrem double olanından almış 1 adet yedim hatta paketi açarken eşimin yanında kedinin ciğere baktığı gibi hani kasapların önünde bana et verecek mi diye bakan kediler var ya öyleydim ondan önce paketten 1 adet yedim sonra da dedim ben görmeden bunu mutfakta sakla :KK70: acaba çikolata fabrikasında falan çalışsaydım yine böyle sever miydim :işsiz:sigara bağımlılığı giib bişey bende bu ya

Diyette 7.gün ve ben ufak kaçamaklar dışında hiç yemedim.

Back
X