• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yatayım !

Yarın büyük gün sabah 5-7 arası yine bir yürüyüş yapacağım. Eve gelir gelmez bir duş ve sonra tartı .......

diyet-karikaturleri.webp

O krem ikram edenlerden biride benimdir.
Cantamda atistirmalik yiyecekler, cocuklarin yedek giysileri, ilk yardim seti, el dezenfektani , gunes kremi ve baska kremler kesin hep olur.
Yedekli de olur arkadaslari veririm numunelik, kendim yaptigimdan..
Canım senin artık işe dönüştürdüğün bir şey hem o yüzden gayet normal. Ben bir türlü krem tasiyamadim yanımda. Ellerime surmeyi sevmiyorum daha doğrusu. (Ama krem ikramlarını da geri çevirmem 😂😂😂 yandın 🤗) güneş koruyucu ben de taşıyorum, çok lazım. Son aldığım da hiç iyi çıkmadı. Gayet yandık güneşten 🤣🤣
A bu arada krem demisken. Yakın bir arkadaşım hatta senin adaşın bugün üstüne çay dökmüş. 3. Derece yanık olmuş 😣😣 kantaron yağı & susam yağı önerdim ben. İşe yararlar di mi? Kantaron alacaktı internetten sipariş verip

Canım senin artık işe dönüştürdüğün bir şey hem o yüzden gayet normal. Ben bir türlü krem tasiyamadim yanımda. Ellerime surmeyi sevmiyorum daha doğrusu. (Ama krem ikramlarını da geri çevirmem 😂😂😂 yandın 🤗) güneş koruyucu ben de taşıyorum, çok lazım. Son aldığım da hiç iyi çıkmadı. Gayet yandık güneşten 🤣🤣
A bu arada krem demisken. Yakın bir arkadaşım hatta senin adaşın bugün üstüne çay dökmüş. 3. Derece yanık olmuş 😣😣 kantaron yağı & susam yağı önerdim ben. İşe yararlar di mi? Kantaron alacaktı internetten sipariş verip
Sari kantaron yagi ise yarar canim,birde shea butter (karite yagida) nemlendirir.
Cok gecmis olsun adasima.

16.07.2020

09:30

5 yk kıymalı domatesli yumurta
1 dilim ekmek

12:00

1/2 yt bulgur pilavı

13:00

1 erik
1 sade soda

19:00

1 yt bulgur pilavı
5 parça ızgara et
3 yk yoğurt

Su 3,5 lt
Spor 100 zip : 200 p

Birgaripanne Birgaripanne
Canim nasilsin?
Yarin izne cikaririz seni istersen kuzum.
Yinede listedisi bizimle kal olur mu...😘

Back
X