- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiym elhamdülillah kaptanım bebeğimde iyi çok şükürNasilsin canim, bebegin nasil :)
Kısır mı yapsam acaba ya, ya da lahmacun.. or bothAynen ne yesek ne yesekkkk![]()
California'da yasiyorum canim, iyiyim bende cok sukur..İyiym elhamdülillah kaptanım bebeğimde iyi çok şükürsen nasılsn ❤ yurtdışı hangi ülkedesnz merak ettim burda geceyken orda gündüz
TamamSabah ac karnina tartil canim.
O duzende devam edelim..
Dukan lahmacun mu yapsak?Kısır mı yapsam acaba ya, ya da lahmacun.. or bothay ben yatayım en iyisi kuzum. Yarın kutlamaları yaparız
![]()
Iyi uykular canim var ya aklimdaki 2 seydi yarin icin bu yazdiklarin ikisi birarada olmasin diye kisir ,adana kebap seklinde dusunmustum :))Kısır mı yapsam acaba ya, ya da lahmacun.. or bothay ben yatayım en iyisi kuzum. Yarın kutlamaları yaparız
![]()
Ben de çok heyecanlıyım ama ben puan pek hesaplamadım nolcak kiKısır mı yapsam acaba ya, ya da lahmacun.. or bothay ben yatayım en iyisi kuzum. Yarın kutlamaları yaparız
![]()
Nasıl dondurulmuş üzüm o kuzum çok merak ettim ilk defa duydum.İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, salatalik, kapya ve pancar (birer tane), 6-7 siyah zeytin ve ayran
Ara
1 salkim beyaz uzum (dondurulmus)
Aksam
But sarma (tavada yagsiz) 1.5 porsiyon, marul salatasi, koz sili&lopez (5 tane) ve ayran
Su 3 litre simdilik
Adim gun bitmeden bildirecegim
aydingelini
Uykusuz kaldiysan o da odem yapiyor canim. Pasaya da gecmis olsun. Bizde de durum ayni. O halde ememeyince iyice asabilesiyor. Ayaktayiz her gece...
Hay Allah bugun keyifsizmissin kuzum..Nasıl dondurulmuş üzüm o kuzum çok merak ettim ilk defa duydum.
evet ya bugün full uykusuzdum ama reglden sebep acaip agresif sinirliyim.. şişkinimde mutsuzumda.... dadada
neyse menüm
sabahın nurunda : 2 yumurtadan sucuklu omlet 2parça kaşar peyniri 1 salatalık yarım domates ve ekmeğin ucu ve 15 kiraz sa
ara: 15 fındık 6 kiraz
Öğlen: 1 porsiyon tavuklu mantar sote tavuğu fazlaydı
ara; 8fındık 1 türk kahvesi
Akşam: eşimin kuzeninde yemek zorunda kaldım çünkü arkadaşıma gittm anahtarı orda unutmuşum eşim işten gelince orda yedik.
1 kase tarhana çorbası, 3 minik parça tavuk şinitzel ev yapımı tek katlı
ara 1 türk kahvesi
su3lt
Spor 6200 adım
Çok şükür güzel gidiyorMotivatedAlready canim diyetin nasil gidiyor,her sey yolunda mi?
Harika cok sevindim, iyi geceler canim :)Çok şükür güzel gidiyorşimdilik zorlandığım bir konu yok kaptanım
![]()
Yanik cok feci acili bir sey,cok zor durum
Hemen toparlanir insallah..
Çıtır çıtır simit yiyecem ben. Gece n haftadan belliydi . BekliyorumAynen ne yesek ne yesekkkk![]()
Tartida eksi gelirsen. Cuma veya cumartesi günü. Tek bir öğün istediğin şeyi yiyebilirsinCuma günü ödül mü oluyor![]()
Çok sevindmTartida eksi gelirsen. Cuma veya cumartesi günü. Tek bir öğün istediğin şeyi yiyebilirsin
Canim dm den foto atabilirim
Bantansu iki dakkada nettin de üzgün oldu durumun kız.
Canim su miktarin nasil bence aldigin kaloriyi yukseltip yaptigin sporuda o oranda arttirman oglun mu var kizin mi15.07.2020
11:00
4 yk menemen
1 tk bal
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
18:00
1 yt taze fasulye
1 yt bulgur pilavı
1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor 50 mekik : 150 p
Birgaripanne
Kaptanım ben izne ayrılabilirmiyim .. 2-3 gündür sütün baya azaldı pek birşeyde yiyemiyorum bebişim aç.. bir süt arttırma kampına sokacağım kendimi..evdede tek olduğumdan pek sağlık ve orantılı beslenebileceği düşünmüyorum... muhtemelen kilo veremem.. takımı etkilemek istemiyorum... yani sen nasıl uygun görürsünYawrukush
Canim sana bir tarif vereyim bence onu bi dene kizimda cok faydasi olduDün 400 gr eksideyken bugün nasıl 500 artıda olabiliyorum ya deliricem. Sabah kiraz saplı yeşil çay içtim inşallah yarına fayda eder.
reglime 3-4 gün kaldı önceden hiç ödem olmazdı artık felaket oluyor ya
sabahın7 buçuğunda uyandık. Oğlumun burnu her gün istisnasız tıkanıyor gece nefes alamayıp uyanıyo.Hergün akşam banyo yaptırıyorum burnu temizleniyo dün banyo yapmak istemedi. Şırıngayla serumsıktık ama fayda etmedi. Acaip uykum var şimdi evi süpürdüm topladım kahvaltı ettik. Uyursa bendeuyuyacağım
Maalesef canim odesme yokAnladım cicim anladımne güzel güldün bak spor eşim ne cezası verecek benim de onda cezam olacak galiba bu hafta uygulayamamış diyeti ee ceza almıcam demem ki ödemiş olcaz
Eskiden sevmezdim ama simdilerde bayiliyorum bizim buranin isirgani gecti ilkbahar da toplayip buzluga atacagimMeşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....
Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor. @isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar
Tebrikler canimcimtünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
Ne netim oluyor nede vaktim zaten 2 cocukla yurumek bile cok zorheeello, koşmak isteyen var mı?
şuradaki programı takip etmeye karar verdim, her bir program 1 hafta sürüyor. ilk hafta 4 dk yürü 1 dk koş, 2. hafta 4 dk yürü 2 dk koş vb vb şeklinde: Want to Start Running? This Plan Has Stood the Test of Time
katılmak isteyen olursa gazlayalım birbirimizi. ben hayatımda bir şeylerden kaçmak veya bir şey yakalamaya çalışmak haricinde koşmadım.
Gecmis olsun canim 1 2 gun ara ver tekrar devam et faydasini gorursun28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmen![]()
A haberim olsa bende alirdim ev odememiz oldugu icin fazla acilamiyorumÇanta ayakkabı evde çok var dolaplar almıyor ama bugün çıkarken mesela kıyafetime uygun ayakkabı bulamadım. Bazen bu konuda kendimi suçlu hissediyorum. Birçok ihtiyaç sahibi varken ben nasıl bu kadar müsrifim diyorum. Böyle şeyler söylenmesi hoş değil ama sıfır 2.el hediye de veriyorum. Hatta sosyal platformda satışını yapıp parasını Kızılaya da bağışlarım. Kitaba gelince onu da bitenleri satarım hediye ederim yahut Bursada merkezi yerlerde kitap konan yerler var raf tarzı oraya koyarım başkaları da okusun diye elimden gelen bu
Birbirimize destek oluyoruz eger burda olmasam vermis olduklarimi alir 2 kati olurdumhedefin kilo vermek değil düzgün bir yaşam biçimine adapte olmak olsun, kilo verme onun yanında eklenti olarak gelecek zaten. bugün hızlı vericez diye uğraşıp 3 ay sonra tamamen eskisi gibi yaşamaya döndüğümüzde kilo almak kaçınılmaz. bir de o zaman ' o kadar kilo vermiştim nasıl mahvettim her şeyi' diye bir karamsarlık gelecek. ihtiyaç kadar yiyip, ihtiyaç kadar hareket ederiz, hatanın neresinden dönsek kar. kilo aldıysan da aldın ne olmuş? sağlığımız yerinde, hareket edebiliyoruz, sağlıklı yiyeceklere erişmimiz var, veririz öyle ya da böyle.
edit: ben böyle çok biliyormuş gibi şeediyorum da ben de son birkaç haftada sabit kiloma çok takıp çok stres yaptıkça farkettim bunun yanlış olduğunu. elimizden geleni yapıyoruz işte bir gün artmış bir gün inmiş kilo, önemli değil. ben de artık sabitsem üzülmüyorum. geçen hafta sabittim, bu hafta yine verdim, değişiyor işte, vücutlarımız da garip bir şeye adapte olmaya çalışıyor işte.
Amann ha kolay kilo veriyorum deyipte birakma oyle bir hata yapma toparlayamazsin ben cayi sekersiz icmezdim simdi midem bulaniyorGerçekten şuan ağlıyorumaslında bugün kendimi biraz kilo verince daha iyi hissettim.
Gunduz uykularini azaltmayi dene bayagi faydasi oluyorİyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, salatalik, kapya ve pancar (birer tane), 6-7 siyah zeytin ve ayran
Ara
1 salkim beyaz uzum (dondurulmus)
Aksam
But sarma (tavada yagsiz) 1.5 porsiyon, marul salatasi, koz sili&lopez (5 tane) ve ayran
Su 3 litre simdilik
Adim gun bitmeden bildirecegim
aydingelini
Uykusuz kaldiysan o da odem yapiyor canim. Pasaya da gecmis olsun. Bizde de durum ayni. O halde ememeyince iyice asabilesiyor. Ayaktayiz her gece...
Oralarda nasil sistemler kaptaanimElinden geleni yapmistir eminim, su sinav sistemi hala kalkmadi ya ulkemizde, en en en sevmedigim sey bu..
Kazen evet ac karnina tercihen wc sonrasiteşekkür ederim, sabah kalkınca tartı yapıp burada mı paylaşacağım ?
yahu bu arada bana Kazen diyin kurucu aşağı kurucu yukarı ne öyle
Geldim kaptanim
Keske direk patates rendeleyip koysaydi canim onunda faydasi cokCanım senin artık işe dönüştürdüğün bir şey hem o yüzden gayet normal. Ben bir türlü krem tasiyamadim yanımda. Ellerime surmeyi sevmiyorum daha doğrusu. (Ama krem ikramlarını da geri çevirmemyandın
) güneş koruyucu ben de taşıyorum, çok lazım. Son aldığım da hiç iyi çıkmadı. Gayet yandık güneşten
A bu arada krem demisken. Yakın bir arkadaşım hatta senin adaşın bugün üstüne çay dökmüş. 3. Derece yanık olmuşkantaron yağı & susam yağı önerdim ben. İşe yararlar di mi? Kantaron alacaktı internetten sipariş verip
Canim esim adimlarini da yazsan16.07.2020
09:30
5 yk kıymalı domatesli yumurta
1 dilim ekmek
12:00
1/2 yt bulgur pilavı
13:00
1 erik
1 sade soda
19:00
1 yt bulgur pilavı
5 parça ızgara et
3 yk yoğurt
Su 3,5 lt
Spor 100 zip : 200 p
Birgaripanne
Teşekkür ederim, size de iyi günlerHarika cok sevindim, iyi geceler canim :)