• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar:KK37:

Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, salatalik, kapya ve pancar (birer tane), 6-7 siyah zeytin ve ayran

Ara
1 salkim beyaz uzum (dondurulmus)

Aksam
But sarma (tavada yagsiz) 1.5 porsiyon, marul salatasi, koz sili&lopez (5 tane) ve ayran

Su 3 litre simdilik
Adim gun bitmeden bildirecegim
aydingelini aydingelini

Uykusuz kaldiysan o da odem yapiyor canim. Pasaya da gecmis olsun. Bizde de durum ayni. O halde ememeyince iyice asabilesiyor. Ayaktayiz her gece...
Nasıl dondurulmuş üzüm o kuzum çok merak ettim ilk defa duydum.

evet ya bugün full uykusuzdum ama reglden sebep acaip agresif sinirliyim.. şişkinimde mutsuzumda.... dadada

neyse menüm

sabahın nurunda : 2 yumurtadan sucuklu omlet 2parça kaşar peyniri 1 salatalık yarım domates ve ekmeğin ucu ve 15 kiraz sa

ara: 15 fındık 6 kiraz

Öğlen: 1 porsiyon tavuklu mantar sote tavuğu fazlaydı

ara; 8fındık 1 türk kahvesi

Akşam: eşimin kuzeninde yemek zorunda kaldım çünkü arkadaşıma gittm anahtarı orda unutmuşum eşim işten gelince orda yedik.
1 kase tarhana çorbası, 3 minik parça tavuk şinitzel ev yapımı tek katlı

ara 1 türk kahvesi

su3lt
Spor 6200 adım

Nasıl dondurulmuş üzüm o kuzum çok merak ettim ilk defa duydum.

evet ya bugün full uykusuzdum ama reglden sebep acaip agresif sinirliyim.. şişkinimde mutsuzumda.... dadada

neyse menüm

sabahın nurunda : 2 yumurtadan sucuklu omlet 2parça kaşar peyniri 1 salatalık yarım domates ve ekmeğin ucu ve 15 kiraz sa

ara: 15 fındık 6 kiraz

Öğlen: 1 porsiyon tavuklu mantar sote tavuğu fazlaydı

ara; 8fındık 1 türk kahvesi

Akşam: eşimin kuzeninde yemek zorunda kaldım çünkü arkadaşıma gittm anahtarı orda unutmuşum eşim işten gelince orda yedik.
1 kase tarhana çorbası, 3 minik parça tavuk şinitzel ev yapımı tek katlı

ara 1 türk kahvesi

su3lt
Spor 6200 adım
Hay Allah bugun keyifsizmissin kuzum..
Menun iyi su, adim guzel :)

Kizlar banlanmistim neyseki kisa surdu
Tansu saçların nasıl oldu merak ettim. Istediğin sonucu aldın mı
Birgaripanne Birgaripanne
Canim dm den foto atabilirim
tansu iki dakkada nettin de üzgün oldu durumun kız.
Ban
15.07.2020

11:00

4 yk menemen
1 tk bal
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

18:00

1 yt taze fasulye
1 yt bulgur pilavı
1 bardak ayran

Su 3 lt
Spor 50 mekik : 150 p

Kaptanım ben izne ayrılabilirmiyim .. 2-3 gündür sütün baya azaldı pek birşeyde yiyemiyorum bebişim aç.. bir süt arttırma kampına sokacağım kendimi..evdede tek olduğumdan pek sağlık ve orantılı beslenebileceği düşünmüyorum... muhtemelen kilo veremem.. takımı etkilemek istemiyorum... yani sen nasıl uygun görürsün Yawrukush Yawrukush
Canim su miktarin nasil bence aldigin kaloriyi yukseltip yaptigin sporuda o oranda arttirman oglun mu var kizin mi
Dün 400 gr eksideyken bugün nasıl 500 artıda olabiliyorum ya deliricem. Sabah kiraz saplı yeşil çay içtim inşallah yarına fayda eder.
reglime 3-4 gün kaldı önceden hiç ödem olmazdı artık felaket oluyor ya

sabahın7 buçuğunda uyandık. Oğlumun burnu her gün istisnasız tıkanıyor gece nefes alamayıp uyanıyo.Hergün akşam banyo yaptırıyorum burnu temizleniyo dün banyo yapmak istemedi. Şırıngayla serumsıktık ama fayda etmedi. Acaip uykum var şimdi evi süpürdüm topladım kahvaltı ettik. Uyursa bendeuyuyacağım
Canim sana bir tarif vereyim bence onu bi dene kizimda cok faydasi oldu
1 yk bal
1 ck zencefil
1ck zerdecal macun et yedir yada sutune kat yedireceksen sabah ac karnina 1 ck ver eger sende grip turevi hastalik olursa sende 1tk ye
Anladım cicim anladım 😂ne güzel güldün bak spor eşim ne cezası verecek benim de onda cezam olacak galiba bu hafta uygulayamamış diyeti ee ceza almıcam demem ki ödemiş olcaz
Maalesef canim odesme yok 😈😈
Meşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....

Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor. @isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar
Eskiden sevmezdim ama simdilerde bayiliyorum bizim buranin isirgani gecti ilkbahar da toplayip buzluga atacagim
tünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
Tebrikler canimcim 🎊🎉
heeello, koşmak isteyen var mı?

şuradaki programı takip etmeye karar verdim, her bir program 1 hafta sürüyor. ilk hafta 4 dk yürü 1 dk koş, 2. hafta 4 dk yürü 2 dk koş vb vb şeklinde: Want to Start Running? This Plan Has Stood the Test of Time

katılmak isteyen olursa gazlayalım birbirimizi. ben hayatımda bir şeylerden kaçmak veya bir şey yakalamaya çalışmak haricinde koşmadım.
Ne netim oluyor nede vaktim zaten 2 cocukla yurumek bile cok zor
28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmen 🙈😂😂
Gecmis olsun canim 1 2 gun ara ver tekrar devam et faydasini gorursun
Çanta ayakkabı evde çok var dolaplar almıyor ama bugün çıkarken mesela kıyafetime uygun ayakkabı bulamadım. Bazen bu konuda kendimi suçlu hissediyorum. Birçok ihtiyaç sahibi varken ben nasıl bu kadar müsrifim diyorum. Böyle şeyler söylenmesi hoş değil ama sıfır 2.el hediye de veriyorum. Hatta sosyal platformda satışını yapıp parasını Kızılaya da bağışlarım. Kitaba gelince onu da bitenleri satarım hediye ederim yahut Bursada merkezi yerlerde kitap konan yerler var raf tarzı oraya koyarım başkaları da okusun diye elimden gelen bu
A haberim olsa bende alirdim ev odememiz oldugu icin fazla acilamiyorum
hedefin kilo vermek değil düzgün bir yaşam biçimine adapte olmak olsun, kilo verme onun yanında eklenti olarak gelecek zaten. bugün hızlı vericez diye uğraşıp 3 ay sonra tamamen eskisi gibi yaşamaya döndüğümüzde kilo almak kaçınılmaz. bir de o zaman ' o kadar kilo vermiştim nasıl mahvettim her şeyi' diye bir karamsarlık gelecek. ihtiyaç kadar yiyip, ihtiyaç kadar hareket ederiz, hatanın neresinden dönsek kar. kilo aldıysan da aldın ne olmuş? sağlığımız yerinde, hareket edebiliyoruz, sağlıklı yiyeceklere erişmimiz var, veririz öyle ya da böyle.

edit: ben böyle çok biliyormuş gibi şeediyorum da ben de son birkaç haftada sabit kiloma çok takıp çok stres yaptıkça farkettim bunun yanlış olduğunu. elimizden geleni yapıyoruz işte bir gün artmış bir gün inmiş kilo, önemli değil. ben de artık sabitsem üzülmüyorum. geçen hafta sabittim, bu hafta yine verdim, değişiyor işte, vücutlarımız da garip bir şeye adapte olmaya çalışıyor işte.
Birbirimize destek oluyoruz eger burda olmasam vermis olduklarimi alir 2 kati olurdum
Gerçekten şuan ağlıyorum 😪 aslında bugün kendimi biraz kilo verince daha iyi hissettim.
Amann ha kolay kilo veriyorum deyipte birakma oyle bir hata yapma toparlayamazsin ben cayi sekersiz icmezdim simdi midem bulaniyor
İyi aksamlar:KK37:

Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, salatalik, kapya ve pancar (birer tane), 6-7 siyah zeytin ve ayran

Ara
1 salkim beyaz uzum (dondurulmus)

Aksam
But sarma (tavada yagsiz) 1.5 porsiyon, marul salatasi, koz sili&lopez (5 tane) ve ayran

Su 3 litre simdilik
Adim gun bitmeden bildirecegim
aydingelini aydingelini

Uykusuz kaldiysan o da odem yapiyor canim. Pasaya da gecmis olsun. Bizde de durum ayni. O halde ememeyince iyice asabilesiyor. Ayaktayiz her gece...
Gunduz uykularini azaltmayi dene bayagi faydasi oluyor
Elinden geleni yapmistir eminim, su sinav sistemi hala kalkmadi ya ulkemizde, en en en sevmedigim sey bu..
Oralarda nasil sistemler kaptaanim
teşekkür ederim, sabah kalkınca tartı yapıp burada mı paylaşacağım ?

yahu bu arada bana Kazen diyin kurucu aşağı kurucu yukarı ne öyle
Kazen evet ac karnina tercihen wc sonrasi
Birgaripanne Birgaripanne nerelerdesin gulum?
@Milana firuze senide goremedim?
Geldim kaptanim
Canım senin artık işe dönüştürdüğün bir şey hem o yüzden gayet normal. Ben bir türlü krem tasiyamadim yanımda. Ellerime surmeyi sevmiyorum daha doğrusu. (Ama krem ikramlarını da geri çevirmem 😂😂😂 yandın 🤗) güneş koruyucu ben de taşıyorum, çok lazım. Son aldığım da hiç iyi çıkmadı. Gayet yandık güneşten 🤣🤣
A bu arada krem demisken. Yakın bir arkadaşım hatta senin adaşın bugün üstüne çay dökmüş. 3. Derece yanık olmuş 😣😣 kantaron yağı & susam yağı önerdim ben. İşe yararlar di mi? Kantaron alacaktı internetten sipariş verip
Keske direk patates rendeleyip koysaydi canim onunda faydasi cok
16.07.2020

09:30

5 yk kıymalı domatesli yumurta
1 dilim ekmek

12:00

1/2 yt bulgur pilavı

13:00

1 erik
1 sade soda

19:00

1 yt bulgur pilavı
5 parça ızgara et
3 yk yoğurt

Su 3,5 lt
Spor 100 zip : 200 p

Canim esim adimlarini da yazsan 😘😘

Menum
Sabah
150 gram yulafli omlet
1 catal yagda yumurta
7 zeytin
1 ucegn peynir
10 gram lor peyniri
Oglen
Yarim galeta
Aksam
1 porsiyon kabakli spagetti muhtesemdi
Yuruyuse gec kaldigim icin yanina birsey hazirlamadim ama aclikta oluyorum su an
Su 14 bardak
Spor 14000 adim 700p
Arrietty_ Arrietty_ Aomine Daiki Aomine Daiki
Kizlar eksilerim guzel gidiyor ama haftaya adetimde yaklasiyor umarim arti gormem

Back
X