[/QUOTE]

Ozaman selam
Ismim Zeynep, 2 cocuk annesi ve hemsireyim.
Yurtdisindayim, tontisim hedefim evlenmeden önceki gibi 50kg olmak
Hosgeldin
Hoşbulduuuk

En son ne zaman 50 kiloydum anımsamıyorum

umarım hedefine kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın kardiş
Tani beni yigidimmm
26 yasinda 1 kiz 1 erkek bebek annesiyim onlisans mezunu atanmamis bahcesi kecileri olan bir bireyim
K yard
Birazda gokkusagi gibiyim
Ohh misss maşallah, hem bebiklere hem keçilere hem gökkuşağı hallerinee

memnun oldum tanssscığım

selam tatlı kısss.. belki bugün şişmanız ama yarının fit kelebekleri olacağız. Kim bilir..
Keske inansam bu dediklerine kucuklugumde ilgisiz bir babaydi cocugun biri ile tartismistim lastik sapanla tas atana kadar sag gozume geldi ve babam o aksam doktora goturmedi...
Diger gun annem goturdu oda aksam damla sıkmıştı dr nin dedigine gore damla olmasaydi ve hemen gitmis olsaydım ...
Sözün sonu bu en buyuk yaram gozum hic bir zaman ikisi ayni yere bakmiyor ve sag gozumde tembellik oldu
Ikisi ile ayri ayri goruyorum
Simdi neye inanayim....
Allah şifa ve gönül rahatlığı versin. Geriye bakmak, şöyle olsaydı nasıl olurdu demek kalbini yorar arkadaşım, çektiğin bu sıkıntının mükafatını almanı dilerim.

Yaşım 19, bekarım. Öğrenciyim. Hedef kilo : 66
Hoşgeldin

Aiyy ne kadar da taze bir kan

merhabalar! 66 senin olaca
Baskülü analizli aldım. Tartılınca Bluetooth la telefonuma bağlanıyor. Bunları gösterip kaydediyor
Wuhuuuu ben şişmanlarken tartı teknolojisi almış yürümüş..
İsmim Ahsen 10 yıllık evliyim bir kızım var 3 yaşında
Teknik ressamım ama evlendim evleneli yapmıyorum. Küçük (hatta minik) Girişimciyim ticaretle uğraşıyorum. İnanılmaz zevk alıyorum işten çok hobiye dönüştü artık benim için. Kitap okumayı, gezmeyi, fotoğraf çekmeyi çok severim. Evet ben de kiloluyum gel sen de birlikte bu fazla kilolara veda edelim.
Aaa ne güzel, ben de arada ucundan ticarete mi atılsam diye düşünüp sonra kendimi yeniden kapitalist düzenin bana ait olmayan çarklarında ezilirken buluyorum

sevdiği işi yapan hiç çalışmazmış, bol şans ve bereket dilerim
Tavuk kuzu dana deyince aklıma keçi geldi eşim bu sene keçi kesicem diyor

o nasıl bakalım bilgisi olan varsa bi bilgilendirirse sevinirim her sene aynı muhabbet bi kesemedin gitti şu keçiyi diyorum
Afiyet olsun bu arada
Bildiğim kadarıyla eti epey sert oluyor.
Ben California'da yasiyorum canim, memnun oldum:)
Seni listey dahil etmeyi cok isterim fakat gece uyku sersemi gozumden kacmis.
Listeye girmen icin hedef kilon en az 62.5 kg olmali.
Yani eger bu kilo senin icin uygun degilse canim, verecegin kilo zaten cok az, liste disinda da beraber veririz :)
Ya ama böyle de yakan top oynarken sütten sayılan çocuk gibi hissettim kaptanım

esasında ben ağustos sonu TR ye gittiğimde eksi gelemezsem diye endişelenerek hedefi çok yüksek tutmadım, değilse verilecek bool bol kilom var

Öyle zamanlarda birazcık izin alma şansı oluyor mu?
Bu ne cesaret seni tanımak isterim yiğidim

26 yaşında 20 aylık bi çocuk annesiyim. Uluslar arası ticaret mezunuyum ve ön muhasebecilik yaptım oğlum doğana kdar. Evlenmeden önce 58 kiloydum Balayıydı hamilelikti süttü derken 85 e çıktım. şuan 69 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Kalp gözün ve ömrün güzel olsun tansucum. Bak eşinle çocuklarınla mutlusun daha ne olsun. Ne yüzü güzel olanlar var huyları leş.. çoğu baba/erkek nedense bişey olmaz geçer gözüyle bakıyolar herşeye. Kaderinde bu varmış deyip tevekkül etmek gerekli. Peki ameliyat olsan düzelme şansı yokmu bakış açının? Kusura bakma merakımdan sordum..
Süpersin caaanım eşim. İsmin neydi ? Ben unutuyorum sürekli ya. Valla ben bugün kendime hakim olamıyorum tatlı gömdüm.. adetimden dolayı sanırım canım aşırı tatlı istiyo
Ooooooo süperiz kaptanıııımmm. Helal olsun kilo verebilen herkeseee

Missss gibi vermişsin tebrik ederim, devamı gelsin inşallahh.
Sesi actik coluk cocuk dansa basladik, hoppaaaa
Ay bu şarkının klibi ne güzelmiş böyle. Coşmam gerekirken duygulandım