• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kahvaltıyı topladım makineyi çalıştırdım. Pazar var burdada ama gitmek ve gitmemek arasında kararsızım. Perşembe günü aldım alacaklarımı çünkü 🤣 ablam babamın evini toparlamaya gitti kızlar bende. Biraz sonra çocuğu uyutucam bende kestirmeyi düşünüyorum 🤣

oh misss iyi uykular. burdaki pazar organik pazar, işte görece daha temiz içerikli ürünler var da yani ne kadar olursa. sarımsak tozu aldım ben de, bayılırım, hohlaya hohlaya gezicem. hehe

oh misss iyi uykular. burdaki pazar organik pazar, işte görece daha temiz içerikli ürünler var da yani ne kadar olursa. sarımsak tozu aldım ben de, bayılırım, hohlaya hohlaya gezicem. hehe
Bizim burda da köylerden getirenler var bikaç tezgah. Sorsan köyde oturuyoruz ama kaynanam daha ilk defa bu sene bikaç dal salatalık ekti evinin kenarına. Onu da eşimle ben hazırladıkta öylelikle 😂
Sarımsak tozu mu, nerelere katıcan onu. Neden sarımsak varken tozunu aldın aklımda deli sorular 🤣🤣🤣🤣
Ben sarımsağı nadir kullanırımda yerken iyi de sonraki ağızda kalan kokusu beni boğuyo🙄

Bizim burda da köylerden getirenler var bikaç tezgah. Sorsan köyde oturuyoruz ama kaynanam daha ilk defa bu sene bikaç dal salatalık ekti evinin kenarına. Onu da eşimle ben hazırladıkta öylelikle 😂
Sarımsak tozu mu, nerelere katıcan onu. Neden sarımsak varken tozunu aldın aklımda deli sorular 🤣🤣🤣🤣
Ben sarımsağı nadir kullanırımda yerken iyi de sonraki ağızda kalan kokusu beni boğuyo🙄

hahahah. tam benim ayarımda üşengeçmiş kaynana. ben yemeklere baharat eklemeyi çoook severim. en basitinden yoğurda kat yi. düz sarımsağı soymaya üşeniyorum, bir de evde oluyor olmuyor onu takip edemiyorum skljfas. az önce omlete koydum mesela, kekik ve fesleğenle. bence muazzamos. omlete köri koymaya da bayılıyorum, size de çok öneririm mikemmel oluyor.

hahahah. tam benim ayarımda üşengeçmiş kaynana. ben yemeklere baharat eklemeyi çoook severim. en basitinden yoğurda kat yi. düz sarımsağı soymaya üşeniyorum, bir de evde oluyor olmuyor onu takip edemiyorum skljfas. az önce omlete koydum mesela, kekik ve fesleğenle. bence muazzamos. omlete köri koymaya da bayılıyorum, size de çok öneririm mikemmel oluyor.
Köriyi bi tek tavukta kullanıyodum ben 😂 denemek lazım öyle pek bharatlarla aram yoktur alışmamışız. Denemek gerek

selamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına :p *, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar :-) elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.

sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz :-)

Bence Olur. Cunku buyuk Gögüs bahane olamaz 🙄
Zaten onu yapamam bunu yapamam dan oluyor hep 😁

YENİ EŞ LİSTEMİZ
1. @bnnu aydingelini aydingelini
2. [IMG alt="Yawrukush"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/412/412614.jpg?1558942639[/IMG] Yawrukush @L O L
3. pesto26 pesto26 @esmeriiim
4. MotivatedAlready MotivatedAlready Melek Ada Melek Ada
5. @ciseak77 JaneRizzoli JaneRizzoli
6. B barga Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne
7. @Hyperborea17 @1delimavi
8. Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2

KIZLAR EŞLERİMİZLE MENÜLERİMİZE YORUM YAPALIM GEREKİRSE CEZALARINI VERELİM
BU HAFTA @Ceydos OLDUM TEPENİZDEYİM
BİRBİRİNE CEZA VERMEZLERSE EŞLER İKİSİNE BİRDEN CEZA GELECEK :sinirli::sinirli::sinirli::KK62::KK62::KK62:

LÜTFEN SUYUMUZU ARTTIRALIM HAVALAR SICAK COK TERLİYORUZ BÜNYEMİZ SUSUZ KALMAMALI
MİNERALLERİMİZ AZALMASIN DİYE MADEN SUYU TÜKETMENİZİ ÖNERİYORUM :kahve:

KENDİNİZE İYİ BAKIN :rolleyes::rolleyes:
pesto26 pesto26 elbet bir gün yine buluşacağız 😪 birinci de olmuşuz bitirim ikilinin anısına bir dakikalık saygı duruşu :cry:
Neyse eşliği boşver arkadaşlık daim olsun :KK50:

Birgaripanne Birgaripanne yani kuzum B barga nin dedigi gibi bir sutyen caren eger bingil bingil hali rahatsiz ediyor ise :KK70:

reklam olmicekse koyayım buraya, 30-35 liraya kom'un sitesinde çok güzel spor sütyenleri var. decathlon'da 20 liraya var. var da var. bozdur bozdur giy. sdkjf. günlük hayatta da böyle kullanır oldum.

selamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına :p *, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar :-) elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.

sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz :-)
😂😂😂😂
Bende yulafli omletime zerdecal koyuyorum zayiflattigina dair dusuncelerim var
Köriyi bi tek tavukta kullanıyodum ben 😂 denemek lazım öyle pek bharatlarla aram yoktur alışmamışız. Denemek gerek
Ben salataya bile atiyorum 😂😁
Bence Olur. Cunku buyuk Gögüs bahane olamaz 🙄
Zaten onu yapamam bunu yapamam dan oluyor hep 😁
Yyaaaa 😂😁

Bu kadar da deil ama korkuyorum daha cok sarkar diye
oooh süper. kork benden tansu! slafdas. valla ben normal videodan kardiyo yaparken de sımsıkı spor sütyeni kullanmak zorunda kalıyorum, napalım, mecburiyet... skdalfj
😂😂😂
Birgaripanne Birgaripanne yani kuzum B barga nin dedigi gibi bir sutyen caren eger bingil bingil hali rahatsiz ediyor ise :KK70:
Oda kar etmiyor etse ah ah
reklam olmicekse koyayım buraya, 30-35 liraya kom'un sitesinde çok güzel spor sütyenleri var. decathlon'da 20 liraya var. var da var. bozdur bozdur giy. sdkjf. günlük hayatta da böyle kullanır oldum.
Hemen bakayim
Reklamlik konusunda bilgim yok malesef.

B Beklenen2 canim sen bu hafta Pazartesimi donuyordun?
B Beklenen2 canim bugunden itibaren donmeni beklicem ne kadar cabuk aramiza donersen motiven o kadar yukselir seni seviyoruz biz bir aileyiz

ay simdi aklima geldi Arrietty_ Arrietty_ biz bu cuma olcum vermicek miydik? benim disimdakiler verdi mi ben hic göremedim de, çıkmış aklimdan
Haftayaymış bebeğim o
Ben geçen hafta yoktum, veremeyince bu hafta bi ortalığı karıştırmış oldum.
Ama sıkıntı yok, önümüzdeki cuma vereceğiz.

Back
X