• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kendi dusuncemi yaziyorum suan.
Eger ki Carb az tuketiyorsan 30gr. Ozaman neden yag yakiminda faydasi olmasin ki? Illa keto diye dusunmuyorum.
Cikolata veya spor bari yerine bunu tercih etmek kat kat daha iyi. Icerigi temiz ayrica tok tutuyor

JaneRizzoli JaneRizzoli bitter cikolata ekleyecek olursan 100gr da en az Carb olanina bak. Ve yag orani en yuksek olan. Kalori kismi onemli degil
%100 bitter var elimde. 0 şeker. Baya acı bir şey. Ondan koymayı düşünüyorum.

Felaket aci o. 1 defa aldim da, o neydi giiz diyesim gelmisti yuksek sesle. 85 ile denedim ama onada alistigim icin herhal aci gelmiyor.
Afiyet olsun simdiden
Valla ben bu tarifle kilo verirsem efso olur.
tam aradığım şey
Abur cubur ihtiyacımı da kesecek

Ayy kaşıklarım kaşıklarım 😍😍 aşırı mutluyum şu an
Fıstık ezmesi yiycem 😍😍
Tuğba kuruyemişten alayım diyordum ama fitnuts da olur

ay daha bugün tuğbada fıstıkezmesi görüp almanın kıyısından döndüm. sonra kabuksuz fıstık görüp onu aldım kendim yaparım diye. çok seçenek vardı ama, hoşuma gitti. tadı güzel mi?

ay daha bugün tuğbada fıstıkezmesi görüp almanın kıyısından döndüm. sonra kabuksuz fıstık görüp onu aldım kendim yaparım diye. çok seçenek vardı ama, hoşuma gitti. tadı güzel mi?
Efsane güzel
Kesinlikle almalısın :)

Beslenmemi paylaşayım
Sabah kalkınca filtre kahve içiyorum bu arada ben. Hc yağlı. Onun fotosunu çekmiyorum.
Su 3lt
Spor 45 dk cardio, 10 dk chole ting
G GCA Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

afiyet olsun

benim menüm de sabah iki yumurta, 5 zeytin, kuruerik, ceviz
Akşam az miktar spagetti tavuk salata ve ayran
Biraz önce bir acuç taze Antep fıstığı yedim
Yarım saat yüzme bir saat ev işi ile günü tamamladım

Hep kendimi goruyorum ya 👻 cocuklar yatti, esim evde yok. Buraya sariyorum Bende 😁 görende ne cok Bos vakti var diyordur
Ayy bazen bende oyle oluyorum 😂😂😂
Ben kardiyo olarak hesapladım. Bi arkadas öyle hesap yapmıştı
Olabilir ben hareket tanesi soyledim dakikasini tam hatirlamiyorum en iyisini Yawrukush Yawrukush bilir
Benim gibi kuruyemis canavari :21:
Yemek gec olsada guzel. Ben gec yersen kilo alirsin erken yersen almazsin diye dusunmeyenlerdenim 👻 onemli olan saglikli olmasi
Afiyet olsun
Niyeyse yarin kontrol tarti da cogunlukdan guzel eksi bekliyorum.
Paylasim yapanlarin menuleri, suyu ve sporlarida cok dengeli bu haftasonu
Ins tada bir sayfa cok guzel barlar hazirliyor fotosunu bulursam atarim
tezimi düzeltmek için dışarda bi kafeye gitmiştim, en kolay öğle yemeği yine kuruyemiş geldi onu aldım yanıma kemirdim bi yandan sdafjkl.
bu sabah ilkkkk kez 72 küsur gördüm, en son 11 yıl önce 72 küsurdum, bi garip oldum skdljf. telefondaki uygulama vücut yaşıma 42 dedi ama ben 16 hissediyorum ksldfja
Bende 70 ile 4 yil onceye dondum 😂😊
Unuttum onun nasıl yapıldıgını bı bakayım
Kagida yasaklari yazip buzdolabinin ustune astim ben diger zamanlarda da dikkatli oluyorsun her zaman gozune carpiyor
Proofilime gidersen konu olarak actim
Birde buzlukda dursun. Yiyeceginde cikar. Hindistan Ceviz yagi ile yapanda var.
Birde ben tereyag yaziyorum ama galiba turkcesi margarin? Hakiki olan yemege kullanilan. Ekmege surulenden degil. Kucuk bir ayrinti ama etkisi cok farkli.
Senin dedigin asil tereyag canim margarini ekmege suruyorlar oda reklamlarda 😂😂
Instada ki tarifleri atayimmm 10 dk dir foto atmaya calisiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-04-09-51-15.webp
    Screenshot_2020-08-04-09-51-15.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 24
afiyet olsun

benim menüm de sabah iki yumurta, 5 zeytin, kuruerik, ceviz
Akşam az miktar spagetti tavuk salata ve ayran
Biraz önce bir acuç taze Antep fıstığı yedim
Yarım saat yüzme bir saat ev işi ile günü tamamladım
Tatildesin ama denize fazla girmiyorsun sanırım?
Güzel bir gün olmuş.

Iyiyim canım sen nasılsın😊 keşke yer degistirseydi de annem sarma yapmıştı akşam ordaydim😊
Afiyet olsun 🙂 iyim ben de , ofis , bebeğim derken hızlı geciyor zaman
Menün güzel olmuş canım ama su az olmuş suyun içine biraz nane veya bir meyve koy öyle iç istersen
Suyu sevmediğimden değil zsmanım olmuyor unutuyorum o_O

Iyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah
Omlet (2 yumurta, bir dilim salam, 5-6 siyah zeytin, sogan), sogus domates, salatalik, ceyrek avokado ve sut

Ara
Sutlu kahve x2
Ceviz (3)

Aksam
But sarma (kozde 2 porsiyon), koz sogan salatasi, ezme salata, koz biber ve ayran

1 dilim kavun

Su 3 litre
5 bin adim 250 puan

Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
Yawrukush Yawrukush

çook tatlısın, teşekkürler canıms!! :-)

bugünüm:
sabah: 2 yumurta, peynir, 1.5 salatalık, 1 dilim çavdarlı ekmek
öğlen: 60 gr civarı kuruyemiş
daha şimdi akşam yemeği yiyorum: cacık ve az ızgra tavuk + 1 kabak

spor: 12 bin adım - 600p
su: 3 yapıcam
Çok tatlış bir gün olmuş menü bakımından, suyu 3 yaptığın kısım beni benden aldı 🤩 puanım 💯 😎

Back
X