• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vaay demek oyle 👻
Altinda kalmamam lazim. 1.olacagiiim.
Bu hafta kesinlikle arabayi almiyorum. Esime devrediyorum cocuklari okul/krese birak al isini :))
Ahaha hemen nasil hirslandirdim seni :))
Birazdan menum ve adimlarim geliyorrrrrrr...

Merhaba,kusura bakmayın verimli olamadım
Sabah: zeytin,peynir,salata,çay,tam buğdaydan bir parça simit
Öğle: yok
Akşam: mercimek çorbası,menemen(ekmeksiz)
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş
Canim tasinmaniz bitti mi, annen nasil oldu?

Tabi ki kaptanımm :) Bu hafta benim iş yerinde de düzenlemeler olacak gibi spora ağırlık vereceğim :)

Az önce bir program indirdim oradaki ilk gün egzersizlerini yaptım. Puana dahil edecek miyiz hesaplarsam kaptanım ? Arrietty_ Arrietty_
Harika canim spor candir:)

Not geçeyim yarın sabah 8 den gece 24 e kadar çalışacağım için gelemem ama salı burdayım :) Yawrukush Yawrukush bildirimimi yapacağım mutlaka
Dusuncelim benim, sagol haber verdigin icin, kolaylikla gecsin calisma gunun insallah.. :KK200:

Selamlar bugünki menüm
Sabah
2.5 yumurtadan omlet
2 dilim süzme peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Domates salatalık

ara
3 badem
5 fındık
1 ceviz
Şekersiz filtre kahve

öğle:3 gibi
3 fırında derisiz kemiksiz tavuk
4 dilim patates
3 dilim havuç
1 kase yoğurt

Akşam
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri
1 bardak şekersiz rezene çayı

şişkinlik var anlam veremiyorum tüm gün karnımda ağrıyla dolaştım😓

Su:2 lt
Spor: düne göre biraz daha az olsa da ev işleri 😯
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Guzel olmus banucum ama sanki biraz arttirdin sen yediklerini...
Bakalim sabah tartin nasil olacak canim..

Canım deli gibi kek yemek istiyor. Regl dönemindeyim ve inanılmaz tatlı yemek istiyorum :KK43: Buzlu kahve yaptım kendime ama istek geçmiyor dünyaları yesem aklım o kakaolu kekte kalacak :KK43: Neden böyleyim ya
Aklin kekteyse normal olcunun 4te birini yap.
1 dilim ye ve yok et evden canim..

Bugünkü menüm sabah
Sodalı ekmek 1 dilim
Tereyağı peynir
Akşam
2 dilim kıymalı börek
Şu 2.5 lt
Spor
20 squat 60 puan
300 ip atlama 600 puan
150 bacak hareketi 450 puan
100 yerde bisiklet 300 puan
Toplam 1410
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Mathildablue Mathildablue
Borek var ama sporlarin sahane birde az yemissin zaten telafi cezasi yok gulum :)

Olssun canim benden sonra geldin ama benden once gidicen galiba 😌😉😏

Sanki az olmus tek ogune mi gectin

Ayy bende katilmak istiyorum ama gunlerim cok dolu geciyor

Yaaa bende yuruyuse mi gitsem
Ama bizim burda korona artmis iyice evde yap dersen de oglan kucagindan hic indirme diyor beni gordukce

Canim asiri peynir tuketiyorsun gibi geldi miktarini da belirtir misin
Bir de sebebini sut yapiyorsa bend3 yiyim

Ah canim sira sende mi Allah kolay kurtarsin zor
Yawrukush Yawrukush nasilsin canim bahcen umarim cok iyidir aklimda bir turlu yazamiyorum
Canim iyiyim, bu hafta sonu bayagi toparladim bahcemi, sabaha foto atarim :)
Senin bahcen nasil, ekim dikim isleri nasil gulum?

Tatlııığmmmm ben uzuuun bir zamandan sonra Türkiyeye geldiğim için birden yok oldum grupta. Berbat bir eşim bu hafta 🥺 Dikkat etmeye çalışıyorum ama herkes sağdan soldan dolma börek falan fırlatıyor 😶 senin nasıl gidiyo? Kaçamak yok demeeeek 😍
Ayy ayyy ayyyg kimler gelmis , pestom nasil memleket havasi?
Canim cuma bildirim yapmalisin biliyorsun , tartilabilecek misin?

İyi geceler:KK54:

Menu

Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta), zeytinli salata (10 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya ve tahin) ve ayran

Ara
Sutlu kahve
Kuru incir 3 tane

Aksam
Etli turlu (kabak, patates, patlican ve kapya, 2 porsiyon) ve cacik

Maden suyu ve ceviz 3 tane

Su 3.5 litre
8 bin adim 400 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Arrietty_ Arrietty_
Senin menulerine hep kalp koyasim geliyor canim, cok kalp...:KK68:

Canım ev hamburgeri için sabah ekmek yememissin hakkini kullanmışsın kızartmalar inşallah çok değildir. Afiyet olsun

Sabah
Bir dilim börek
1 çay

Öğlen
1kase aşure dayanamadım

Ara
1 nektar
2 erik

Akşam
Patlıcan biber domates kozlemesinden salata
1 bardak ayran

Sade kahve
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Ahh asure, bugun bende bozdum menumu ama telafi cezasi geliyor ,10dk adimlama..
Asure kaldi mi evde canim, kaldiysa kendimden biliyorum, ben bitene kadar duramam misal..
Ya esine yedirt :) ya da bir cozum bul canim, ben bu hafta en az 500gr eksi bekliyorum senden...

Iyiyim canım sukur tekrar cocuk icin tedaviye başladık yine iğne ilaç inşallah kilo almam bu süreçte dikkat ediyorum ama ilaçlar ödem yapıyor işte öyle 😏 sen nasılsın canım yumurta diyeti mi yapıyorsun yoksa
Canim hayirlisi olsun, sonu guzel haberler olsun, dualarim seninle..
Allah buyuk, sabrimiz buyuk, haydi bismillah...:dua::dua:

Sabah
2 adet chia tohumlu TB ekmekten piliç fümeli açık tost (toplam 2 dilim ekmek ediyor 🙃)
Domates salatalık
1 bardak çay

Akşam
1 tabak sebzeli kabak yemeği
Yarım kâse yoğurt
1 porsiyon ıslama köfte
2 kuru kayısı

Su: 2,7L
Spor:
11300 adım 565p
30 squat 90p
40 alt karın + 30 mekik toplam 210p
20 lunge (20 sağ + 20 sol) 60p
1 dakika plank 10p
Toplam 935p
Yawrukush Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne
Arrietty_ Arrietty_
Sporlarin guzelligi, gozlerim kamasti ,hemen gozlugumu takayim..:cool::p

gunaydin..
dun yani pazar menüsü
10.00 kahve
11.00 kiymali yumurta 5 zeytin biraz peynir domates
13.00 leblebi ve soda
16.00 2 kasik kiymali makarna bir kac karpuz
semiz otu slatasi
19.00 1kuru kayisi 3 badem beyz nohut
su 3 litre
spor yok ev temizligi yaptim.
bu siralar menuler de iyice sacmaladim.
pazartesiden itibaren duzeltebilirim insallah. ciseak77 ciseak77 yeni esim nasilsin? ben bu hafta pek ii degilim menulerimde pek iyi degil ama bugünden itibaren duzeltiyorum ins.
Haydi bugun toparliyoruz Eminecim, sen ne guzel menuler yazdin buraya, bugun yine kaldigimiz yerden devam canim..:KK200:

PAZAR MENUM
SABAH

20200830_090834.webp

ARA
Filtre kahve

OGLEN
20200830_134938.webp

AKSAM (Saat 5te piknige gittik arkadaslarla, gozleme yaptim tortilladan 4 adet yedim bu fotodakinden, arkadasim kek ve karpuz getirmisti sadece 3 parca karpuz aldim ayip olmasin diye,cok pismanim😔, telafi edecegim, Mor Vampirella Mor Vampirella cezami bekliyorum)
20200830_202338.webp

SU:
2 lt ,en az 1 lt.de cay icmisimdir.
SPOR: 22800 adim en az 23bin olacak= 1150 puan Arrietty_ Arrietty_ , Mor Vampirella Mor Vampirella
20200830_214109.webp

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini aydingelini 30M :cool::KK200::KK200::nazar::nazar:
esmeriiim esmeriiim :cool::cool::KK200::KK200:30M :KK76::halay::halay:
Mor Vampirella Mor Vampirella :cool::cool::KK200::KK200::KK76: SPOR?:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Arrietty_ Arrietty_ :cool: :cool:50M :KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
G GCA 10DK A :cool:30S :KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:SPOR?:halay::halay:30S En Büyük TÜRKİYE
Mathildablue Mathildablue 30S :cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar:ODUL:KK9::halay::halay:
@1delimavi:cool::cool::KK76: SPOR?:KK9::KK9:ODUL :halay:10DK AEn Büyük TÜRKİYE
Birgaripanne Birgaripanne :cool::cool:30S :KK200::KK76::KK76::nazar::nazar:MUAFMUAFMUAF
@_Vera_ 10DK A :cool::KK200: :KK200::KK76::KK76::nazar: MUAFODUL :KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
MotivatedAlready MotivatedAlready :cool::cool::KK200::KK200::KK76: 30S:nazar::nazar:ODUL 30M:halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@BlueSkyyyy :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Yawrukush Yawrukush :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar:ODUL :KK9::halay::halay:300IA En Büyük TÜRKİYE
B Beklenen2 :cool: 10DK A:KK200::KK200::KK76::KK76::nazar: MUAF:KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sserendipity sserendipity :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:ODUL :halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
JaneRizzoli JaneRizzoli :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
pesto26 pesto26 :cool::cool::KK200:SPOR?MUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
Hyperborea17 Hyperborea17 :cool::cool::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
bnnu bnnu :cool::cool::KK200::KK200::KK76: 30S10DK A:nazar::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:

ciseak77 ciseak77 canim tum hafta hic menunu yazmadin!!
aydingelini aydingelini nerelerdesin, ablanlarda gitti, hani menuler?
esmeriiim esmeriiim , Mathildablue Mathildablue menulerinizi bekliyorum kizlar. :)

Son düzenleme:
Gunaydin 4. takimin citirlari, hepinize cok keyifli, saglikli, guzel bir yeni hafta diliyorum. :KK200:
Dun nasil olduysa diger kaptanlara mesaj yazip, kutlayip, sizlerin 30 Agustos Zafer Bayraminizi kutlamayi unutmusum, kusuruma bakmayin.:olamaz:
Bugun KONTROL TARTIMIZ var , kilo bildirimlerinizi merakla bekliyorum, kucak dolusu sevgiler.:KK68:

Tatlııığmmmm ben uzuuun bir zamandan sonra Türkiyeye geldiğim için birden yok oldum grupta. Berbat bir eşim bu hafta 🥺 Dikkat etmeye çalışıyorum ama herkes sağdan soldan dolma börek falan fırlatıyor 😶 senin nasıl gidiyo? Kaçamak yok demeeeek 😍
Ooo ben kaçırmışım orayı goşgeldın dıyeyım o zaman 😍 burdada yememek mumkun degıl bığazımızı nasıl tuttugumuzu neler cektıgımızı anla işte😂😂
Ben kaçamaksız gecırıyorum şükür haftasonunuda atlattım🥰🥰

O zaman tekrar hoş geldin canim😊
Süt miktarını artırmıyor , sütün kalitesini artırıyor canım. Ben hamilelikte de sonrasında da yoğurt ve peyniri her gün tüketiyorum. Hem bebek için hem kendim için 😄
Miktar derken anlayamadım bir dilim kaşar, bir küçük parmak kalınlığında , süzme peynir de ondan biraz daha kalın peynir

Canim bi ara asiri peynir yeme kilo verimi yavaslatiyor diye duymustum
Kaptanim biz domatesleri sokup yesillik dikecegiz yerine
Kontrol bildirimi
Cuma:61.2
Pazartesi: 60.8
Fark: 400 gr
Hadi bakalım cumaya kadar devamını da veririm umarım
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
InsAllah canim

Ahaha hemen nasil hirslandirdim seni :))
Birazdan menum ve adimlarim geliyorrrrrrr...

Canim tasinmaniz bitti mi, annen nasil oldu?

Harika canim spor candir:)

Dusuncelim benim, sagol haber verdigin icin, kolaylikla gecsin calisma gunun insallah.. :KK200:

Guzel olmus banucum ama sanki biraz arttirdin sen yediklerini...
Bakalim sabah tartin nasil olacak canim..

Aklin kekteyse normal olcunun 4te birini yap.
1 dilim ye ve yok et evden canim..

Borek var ama sporlarin sahane birde az yemissin zaten telafi cezasi yok gulum :)

Ayy ayyy ayyyg kimler gelmis , pestom nasil memleket havasi?
Canim cuma bildirim yapmalisin biliyorsun , tartilabilecek misin?

Senin menulerine hep kalp koyasim geliyor canim, cok kalp...:KK68:

Ahh asure, bugun bende bozdum menumu ama telafi cezasi geliyor ,10dk adimlama..
Asure kaldi mi evde canim, kaldiysa kendimden biliyorum, ben bitene kadar duramam misal..
Ya esine yedirt :) ya da bir cozum bul canim, ben bu hafta en az 500gr eksi bekliyorum senden...

Canim hayirlisi olsun, sonu guzel haberler olsun, dualarim seninle..
Allah buyuk, sabrimiz buyuk, haydi bismillah...:dua::dua:

Sporlarin guzelligi, gozlerim kamasti ,hemen gozlugumu takayim..:cool::p

Haydi bugun toparliyoruz Eminecim, sen ne guzel menuler yazdin buraya, bugun yine kaldigimiz yerden devam canim..:KK200:
Yaa artırdım mı ben de akşam yemek yemeyince az oldu diip 2-3 dilim peynir attım ağzıma 😯 geçen hafta evet fazlasıyla artırmıştım da hafta sonu çok yemeyim diye baya dikkat ettim , bakalım bu cumaya kadar güzel veririm umarım :dua:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini aydingelini 30M :cool::KK200::KK200::nazar::nazar:
esmeriiim esmeriiim :cool::cool::KK200::KK200:30M :KK76::halay::halay:
Mor Vampirella Mor Vampirella :cool::cool::KK200::KK200::KK76: SPOR?:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Arrietty_ Arrietty_ :cool: :cool:50M :KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
G GCA 10DK A :cool:30S :KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:SPOR?:halay::halay:30S En Büyük TÜRKİYE
Mathildablue Mathildablue 30S :cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar:ODUL:KK9::halay::halay:
@1delimavi:cool::cool::KK76: SPOR?:KK9::KK9:ODUL :halay:10DK AEn Büyük TÜRKİYE
Birgaripanne Birgaripanne :cool::cool:30S :KK200::KK76::KK76::nazar::nazar:MUAFMUAFMUAF
@_Vera_ 10DK A :cool::KK200: :KK200::KK76::KK76::nazar: MUAFODUL :KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
MotivatedAlready MotivatedAlready :cool::cool::KK200::KK200::KK76: 30S:nazar::nazar:ODUL 30M:halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@BlueSkyyyy :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Yawrukush Yawrukush :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar:ODUL :KK9::halay::halay:300IA En Büyük TÜRKİYE
B Beklenen2 :cool: 10DK A:KK200::KK200::KK76::KK76::nazar: MUAF:KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sserendipity sserendipity :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9:ODUL :halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
JaneRizzoli JaneRizzoli :cool::cool::KK200::KK200::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
pesto26 pesto26 :cool::cool::KK200:SPOR?MUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
Hyperborea17 Hyperborea17 :cool::cool::KK76::KK76:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
bnnu bnnu :cool::cool::KK200::KK200::KK76: 30S10DK A:nazar::halay::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:

ciseak77 ciseak77 canim tum hafta hic menunu yazmadin!!
aydingelini aydingelini nerelerdesin, ablanlarda gitti, hani menuler?
esmeriiim esmeriiim , Mathildablue Mathildablue menulerinizi bekliyorum kizlar. :)
Günaydın kaptanım, hafta sonu köye gidip gelince yine giremedim buraya. Dün ki menümü hatırlıyorum sadece 🤣 yazayım hemen

sabah: 3 yk menemen, bi parça peynir 2 dilim ekmek 2 bardak çay

Öğlen: 3 yk makarna

akşam:2 yfak kepçe mercimek çorbası, 5 yk barbunya 2 yk pilav ( sırf karbonhidratoldu)

son ara: 1türk kahvesi
Su: 2 lt belki olmuştur
Spor da yarım saat yürüme ev harici

Canim bi ara asiri peynir yeme kilo verimi yavaslatiyor diye duymustum

Kaptanim biz domatesleri sokup yesillik dikecegiz yerine

InsAllah canim
Hafta sonu peyniri çok yiyorum hafta içi malesef vaktim olmuyor diye yoğurda dadanıyorum 😄 dün de ekstrem oldu akşam bişey yemek istemedim peynir kalsiyum diyerek yedim 😋
Ama fazlası kilo verimini durdurur mu bilmiyorum aslında çok peynir tüketirim bende olmadı şu ana kadar

Back
X