Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam, benim gunum cok kaos gecti, sonuc olarak kostururken elime gecen herseyi yedim farketmedenyazmaya calisayim neler yemisim
sabah 9da 1yumurtadan omlet, peynir, domates, salatalik,maydonoz, bugday gevregi (bir cesit tam bugdaydan etimek Yunanlilarin)
Oglen 1de uydurma salata (haslanmis tavuk, haslanmis nohut, bir avuc misir haslanmis, bir rende kabak, salatalik, maydanoz be yogurt)
Ara 2kasik asure, 2tatli kasigi fistik ezmesi, cay
Aksam 1ykasik pilav (tadina baktim), 3yk zeytinyagli pirasa, 3 kofte
Ara mango ve bir avuc cerez
Az once detoks cayi
Su pek iyi degil bugun, spor da yokG GCA
Bölgesel veremezsin ama bölgesel şekillenebilirsin. Onu kast etmiştim.Benim bildigim bölgesel kilo verilmiyor.anatomi neyse o. Yani vücut tipi değişmiyor. Zayıfladıkça farkediyor bacağım da da ama tammistedigim kıvamda degil hala:d
Keske misafir almasaydinDün akşam uğrayamadım kızlar bu hafta misafir çağırdım iki gün üstüne eşimin bir arkadaşı yoldaymış o geliyormuş(yatılı) çok stres oldum misafir haftasını açtım resmen.. Erken kalktım ki hazırlıktan sonra temizlik yapacağım.
2 gun tukettim karnima agrilar girdiKızlar benden size bir bilgi diyetisyenim sütü süt olaraktüketmenin yağlanmaya sebep olduğunu söylüyor fermante formlarını öneriyor. Ayran, kefir, yoğurt gibi.
Olabilir canım:) denerim onu daBölgesel veremezsin ama bölgesel şekillenebilirsin. Onu kast etmiştim.
Senin meselen daha çok sporla ilgili gibi görünüyor.
Misafirlerimi geçen haftadan çağırmıştım iptal edemem artık.Keske misafir almasaydin
2 gun tukettim karnima agrilar girdi
Evet canim 2 aydir tuketmiyordum galiba ondanMisafirlerimi geçen haftadan çağırmıştım iptal edemem artık.
Süt mü ağrı yaptı ?
Canımm tebrik ederim. Ben de geçen eksi 200düm sonra artı 400 geldim şimdi yine eksi 400 napuyor bu bünyem böyle inşallah senin böyle olmazAyy arkadaşlar bu sabah tartıya baktım 300 Gr vermişimgüzel rüyalar mı yaşıyorum acaba
![]()
Selam canım:) spor var mı peki menun güzel duruyor inciri abartmadıysan:)Mathildablue
Selam :) bugün kahvaltı ve akşam yemeği fena değil ama yine incir gömdüm :) babam köyden toplamış benim için. Kaçıramam incir zamanını
Sabah; 2 küçük haşlanmış yumurta, 20 kadar zeytin, 50 gr peynir. Maydanoz ve roka.
Akşam; börülce, taze fasülye ve kabak yemeği. Az az aldım hepsinden. Toplam bir porsiyondur.
Bir de incir. Saymadım hiç yerken![]()
Ben ıf öneren bir doktor var İnstagramda rengin börekçi onu takip ediyorum, günde iki incir öneriyorMathildablue
Selam :) bugün kahvaltı ve akşam yemeği fena değil ama yine incir gömdüm :) babam köyden toplamış benim için. Kaçıramam incir zamanını
Sabah; 2 küçük haşlanmış yumurta, 20 kadar zeytin, 50 gr peynir. Maydanoz ve roka.
Akşam; börülce, taze fasülye ve kabak yemeği. Az az aldım hepsinden. Toplam bir porsiyondur.
Bir de incir. Saymadım hiç yerken![]()
Bamyayi 8 saat suda dinledirip ictigimizdede aclik krizlerini onluyormus bende onu denicemayy gecikmedim inşallah durum bildir canımm yemedin bişey inşallah. Ben suya çubuk tarçını suya atıyorum. Şekerimi dengeliyor ani açlıkları bastırıyor
Bence esin saklamali tartiyiMerhaba kızlar, çok yorucu bir gündü. Evde çalışınca Kızımı da kreşe yollamadım. Ama ben iş hem onunla ilgilen derken çok yoruldum. Regl oldum çok şükür. Tartıyı da dolabın altına sakladım her gün tartışmayacağım. Cuma’ya kadar hiç hatta yani umarım
İlk öğünüm mantarlı, kırmızı biberli, hindi fümeli 2 yumurtadan omlet. 7 badem ve 1 tane mürdüm eriği.
Akşam da et sote yeşil salata ve cacık yedim
Su 2 lt geçti
Spor olarak 15 kudurmalı dans ettik ve 30 squat var
Canımm tebrik ederim. Ben de geçen eksi 200düm sonra artı 400 geldim şimdi yine eksi 400 napuyor bu bünyem böyle inşallah senin böyle olmaz