• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben daha yeni pisirmeye basladim cocuklar yanlarinda oturmami istiyor ayaga kalkinca ambulans alarmi gibi alarm oluyor evde

Karsi komsuda anneme 1 saat cocuk agliyor tansu nerde diyormus ayyy aklima geldikce cildiricam evin icinde cocuk aglayamaz mi ya daha dogrusu bagiriyor oglum

Ben regl olucam acaba ondan mi olculerim ayni bir sislik var da

Istah deil de sinir var esimde gebe misin yoksa diyor 😄😄😄
Tansu sen bu ay beni korkutuyorsun..
Hamilelik haberi alsam senden sasirmam🤣

G GCA eşimm bende menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öğle 1 kase zeytinyağlı fasulye
Akşam mangalda biftek ama iki büyük parça ve salata
Arada malesef teyzemin doğum gününe dün pasta yapmıştım yarım dilim yedim ayıp olmasın diye
Su 3 lt
Spor 715 ip atlama 1430 puan
100 squat 300 puan
5000 adım yürüyüş 250 puan
1 mile leslie 140 puan
Toplam 2.120 puan
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush

@_Vera_ canım nasıl dersen öyle yapalım ip atlamak biraz daha kolay olur benim için ama eğer video yapalım dersen birbirimizi destekleyelim
Bir gün ip günü olsun bir gün video günü olsun derim sana da uygunsa

Merhaba kızlaar nasıl geçti haftasonunuz
Benimki su gibi geçti resmen. Çamaşır ev işi derken bir de bakmışım bitmiş
İlk öğünüm kırmızı biberli hindi fümeli 2 yumurtadan omlet . 5 zeytin 2 ceviz yeşillik ve 1 incir
İkinci öğün bir ince 10 cm kadar lavaş ve 5 köfte, salata ve ayran
Kahvenin yanında 1 tane lokum yedim
Su 2 lt oldu sanırım
Sporda 25 dk dans Leslie benzeri bişeyler yaptım, 20 squat 10 mekik üstüne de @_Vera_

G GCA eşimm bende menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öğle 1 kase zeytinyağlı fasulye
Akşam mangalda biftek ama iki büyük parça ve salata
Arada malesef teyzemin doğum gününe dün pasta yapmıştım yarım dilim yedim ayıp olmasın diye
Su 3 lt
Spor 715 ip atlama 1430 puan
100 squat 300 puan
5000 adım yürüyüş 250 puan
1 mile leslie 140 puan
Toplam 2.120 puan
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Oo harikasın bence sporun o yarım dilim pastayı dengelemiş. Ben de kızımı uyutup 500 ip atlayım haydi bakalım

Merhaba kızlaar nasıl geçti haftasonunuz
Benimki su gibi geçti resmen. Çamaşır ev işi derken bir de bakmışım bitmiş
İlk öğünüm kırmızı biberli hindi fümeli 2 yumurtadan omlet . 5 zeytin 2 ceviz yeşillik ve 1 incir
İkinci öğün bir ince 10 cm kadar lavaş ve 5 köfte, salata ve ayran
Kahvenin yanında 1 tane lokum yedim
Su 2 lt oldu sanırım
Sporda 25 dk dans Leslie benzeri bişeyler yaptım, 20 squat 10 mekik üstüne de @_Vera_
Sporun gayet güzel eşim lokum kaçırdığın ödülün oldu galiba cezaya saymıyorum. Ama bence bu hafta seni engelleyecek bir sağlık sorunun yoksa sporu arttıralım

Sporun gayet güzel eşim lokum kaçırdığın ödülün oldu galiba cezaya saymıyorum. Ama bence bu hafta seni engelleyecek bir sağlık sorunun yoksa sporu arttıralım

maşallahım var 😊 bişeyim yok çok şükür bir de evden çalışacağım o beni psikolojik olarak çok olumlu etkiliyor. Spor konusunda çok tembelim ama bu hafta senin motivasyonunla elimden geleni yapacağım

İyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah
Salata (2 haslanmis yumurta, 1 dilim salam, 7-8 siyah zeytin, domates, kapya, marul, mor lahana, labne) ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve cevizli hurma (3)

Aksam
Firin somon (2 dilim), avokado sos, marul salatasi, koz biber

Maden suyu
Dondurulmus uzum

Su 3 litre
6 bin adim 300 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

JaneRizzoli JaneRizzoli deniz ya fatsecret indirdim. Karbonhidratı 20 grnın altında tutmak ne kadar zor hiç tutturamıyorum her şeyde var arkadaş. Seni tebrik ederim valla
Evet çok zor :) ama yapınca haftada 2,5 kg gidiyor.
Bir de baya incelme oluyor.
O yüzden yapabiliyorsan yap derim :)
Ben Perşembeden beri cozutuğum
ama yarın toparlayacağım inşallah

Back
X