• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

hoş geldiniz.Üyelerin sizi tanıması için ilk sayfadaki formu doldurur musunuz?
Hoşbuldum🥰 doldurdum 😍
Nasil Sevindim bilemezsin. Hosgeldin tekrar. Artilar hemen ucsun gitsin hep birlikte :)
Çok saol canım. Amin inş . Takımla birlikte daha kolay olacak Eminim 🙏🏻
Hosgeldin cancagizim 😆😊😘
Hoşbulduk tansu 🥰 kürkçü dükkanına dönüş 😂 ama ben yokken sen çok güzel yol almışsın😍😍 🧿

Gunaydııınnnnnn işe arabayla gıdıyorken yan taraftan durum bıldırıyorum😂😂
Once dunku yedıklerımı yazayım
Saat 13:00 kahvaltı ( peynır 2 dılım, zeytın 9 tane, domatts salatalık 2 dılım ekmek 1 yumurta 3-4 catal patates kızartması)
Ara sütlü türk kahvesı
Aksam saat 19:30 hamsi, salata 2 dılım ekmek
Suyu saymadım
Sporda yapmadım kesın cezamı🥴
E-brulim E-brulim

Arrietty_ Arrietty_ su tablosu dıye bısey gordumm sankı günlük kac bardak su ıctiğimizi mi yazıcaz. Bide tartımın pilii bitmişti unuttum almayı bugun hallederım ınsallah kontrol tartısı ıcın cıktım tartmadı benı vijdansız
Gunaydin canim
Bende ise yururken yaziyorum :KK45:
Daha fazla su icmeye tesfik etmek icin @_Vera_ Cuma en cok kim ictiyse 2bin puan veriyor :)
Hem boylece ortalama ne kadar iciyoruz diye takip etmek daha kolay.

Vay vicdansiz tarti 🤭
Hayirli isler ❤️

Gunaydin herkese...😍
Arrietty_ Arrietty_ cuma gunu menu paylastim ama su miktarini paylasmayi unutmusum canim..
Gunaydin Abla. Evet hatta menu 2 defa paylasmissin ama suyu unutmusun ozaman da 🤭 siz 3 L iciyorsunuz genelde ve dikkatlisiniz. Ama bildirim olmayinca eklemedim. Miktar aklinda ise eklerim

Günaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederim JaneRizzoli JaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha

Günaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederim JaneRizzoli JaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
Yaa aslında yapmayı çok istiyorum ama yapacak vakit bulamıyorum nohut ekmeği vs bi şişer yapacak vaktim hiç yok şu aralar evde ne pişmişse yemek zorunda kalıyorum

Yaa aslında yapmayı çok istiyorum ama yapacak vakit bulamıyorum nohut ekmeği vs bi şişer yapacak vaktim hiç yok şu aralar evde ne pişmişse yemek zorunda kalıyorum
Yaa anladım kankim doğru vakit gerekiyo bunları yapman için ama sıkma canını cumaya güzel sonuçlar alacağımızı biliyorum

Cuma 104.1
Bugun 102.3
Oy oy kiz bu ne sahane bir donuc
Dun dediydim dimi - 2gorursun diye. Ama cumaya demistim :D
Harikasin

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun 🌞

Gunaydin 4. Takim citirlari :KK54:
Ise gitmeden Pazartesi kontrol tartimi paylasayim

Cuma 66.85
Pazartesi 66.35
Fark - 500 gr :KK5:

Umarim Cumaya 66 i gorurum ve cok yapmismaz 66
Gece regl de oldum. Cumaya regl sisligi de kalmaz
65 geliyor kaptanım 🤩🤩😅
Gunaydııınnnnnn işe arabayla gıdıyorken yan taraftan durum bıldırıyorum😂😂
Once dunku yedıklerımı yazayım
Saat 13:00 kahvaltı ( peynır 2 dılım, zeytın 9 tane, domatts salatalık 2 dılım ekmek 1 yumurta 3-4 catal patates kızartması)
Ara sütlü türk kahvesı
Aksam saat 19:30 hamsi, salata 2 dılım ekmek
Suyu saymadım
Sporda yapmadım kesın cezamı🥴
E-brulim E-brulim
Eşim yeni haftaya güzel bir başlangıç yapalım, bu hafta dikkat edip güzel sonuç alalım. Sen 100 ipsiz atlama ile açılışı yap 😅
Günaydın kızlar canım inanılmaz sıkkın
Cuma tartım 66.4
Pazartesi kontrol tartım 67.6 ne yani şaka mı bu?? 67den bıktım usandım artık. Bugün bende OMAD yapcam. Değişiklik olsun. North River North River eşim sende durumlar nedir
Nedir senin bu pazartesi tartısından çektiğin 🙁 ama Cuma’ya gidiyor önemli olan o gülüm
Gunaydin
Kilo kontrol
Cuma 67.4
Pazartesi 67.2
Fark 0.2
Hedef 66.8
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne
Süper canım tebrik ederim
Şahane tablolarımız oluşmuş 💓
Sıklıkla giremiyorum bu ara kontrol yazıp gideyim
Geçen cuma: 60.5
Bugün:60.2
@_Vera_
:KK24:
Cuma’ya 6’lardan kurtuluyorsun 😍
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Allahım 🤩 o nasıl müthiş bir sonuç 👏🏻
Günaydın hanımlar 🥰🥰 ilk tartı bildirimimi yapıyorum 🙈
Başlangıç kilo: 71,5
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne
Aramıza hoşgeldiniz 🥰 başarılar diliyorum

Back
X