• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2721515
Bugün yiyip içtiklerim
Yatarken 250 ml su içerim nasipse onu da ekledim

Bugünkü aktivitelerim

2 saat ev işi 240 puan
200 merdiven basamağı 60 puan
100 adet ip atlama 10 puan
1 mile lesli 15 dk 105 puan

Toplam 465 puan
Himmm, gercekten spor yapamiyormussun...😍

Çokk merak ediyorum neymiş bende alam da bakam nası bişeymiş. Ahahah kıyamam sanaaa 9 ay noktama iyi bak sonra gel de sana ne yarışlar yaptırcam ben burda :KK200: :KK200:

@Beklenen2 eşim sana da uygunsa rakip takım teklifine tamam diyim mi??

Güzel bir gün olmuşş tebrikler :KK200::KK200:
9 aya kadar siz hepiniz mezun olursunuz :mad: ben kalırım tek başıma:KK61:
Vay ben kendime neler ettim 😄
Sen sec onu..
Ben yasli, hasta ve yorgun bir kadinim...🥺🥺
Duy da inanma, sen hepimize taş çıkartırsın abla 😍

9 aya kadar siz hepiniz mezun olursunuz :mad: ben kalırım tek başıma:KK61:
Vay ben kendime neler ettim 😄

Duy da inanma, sen hepimize taş çıkartırsın abla 😍
Ben seni bırakmam sen hedefine ulaşana kadar 30 kgye düşmem gerekirse de düşerim :KK48: :KK48:

Himmm, gercekten spor yapamiyormussun...😍
Abla okul yok ya şimdi 🤭
Okulda olunca 2 katı günde en az 7 8 kez çıkıp iniyorum
Bahçede koridorlarda yürümeleri saymıyorum

Benim evin asansörünü henüz yaptırmadık
Dükkan katı ile birlikte 5 .kata hergün inip çıkıyorum onları filan ben hareketten saymıyordum

Benim spordan anladığım özel olarak 30 40 ya da 60 dakika zaman ayırmak olduğu için gözümde çok büyütüyordum

İyi akşamlar menü mü yazayım akşam misafirim var komşum gelecek belki fırsatım olmaz
Sabah 4 kaşık menemen 3 tane nohut ekmek 2 dilim peynir 1 tane hindi füme
Öğle 2 tane kuru erik 3 tane ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam etli patlıcan yemeği yeşil salata
Su 3 lt spor 3000 adım 2 mile leslie
North River North River Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Oo süpersin eşim tebrikler

siz kendi bünyenizi daha iyi bilirsiniz tabii ama kuru meyveler ağırlıklarınca şeker içerirler bunlarla beraber kakaolu puding çok olmuş sanki ama ödülden sayıyorum siz ödül yapmamıştınız.Sporlar da şahane su da öyle :KK200: :KK200:
Ben o pudingi canım istemeye istemeye yedim gerçekten
Saat 15:00 16:00 civarındaydı

Abla okul yok ya şimdi 🤭

Dükkan katı ile birlikte 5 .kata hergün inip çıkıyorum onları filan ben hareketten saymıyordum

Benim spordan anladığım özel olarak 30 40 ya da 60 dakika zaman ayırmak olduğu için gözümde çok büyütüyordum
Okul basli basina hareket zaten..
Aksamlari da hic olmadi 1 mil leslie yapsan yeterli...😍

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah= tam buğday ekmeğinden tost,kıymalı yumurta,peynir,zeytin
Ara = Şekersiz türk kahvesi
Akşam=Domates çorbası, 5 adet köfte
Yeşil çay
Su=2,5 litre
Spor=4000 adım_200 puan
1 saat ev işi _120 puan
Toplam =320 puan
sedulu sedulu
Sabahki ağırlığı akşam ekmek tüketmeyerek azaltmışsın tebrikler. Temizlik yapmasaydın 4000 adım az kalmış derdim neyse ki kurtarmış :KK50:

Sabahki ağırlığı akşam ekmek tüketmeyerek azaltmışsın tebrikler. Temizlik yapmasaydın 4000 adım az kalmış derdim neyse ki kurtarmış :KK50:
Size mahcup olmamak adına kendimi frenliyorum yoksa şimdi ye bir paket cipsi bitirmiş olurdum tam da bu saatlerde😋
Sporu inş hafta içi daha çok artırırım

Allah razı olsun 😂

Dişe diş kana kana 😂
Ben olsam size karşı yarışırdım çünkü sizi tutuyorum 😄
sen otur oturduğun yerde :) taze hamiş

Pizzaaaağ 💜❤️💜❤️ canım çekti bugün ne görsem canım çekiyor. İzindeyim ama diyetteyim wallah 🤣🤣 herkesin suyu çok güzel yeter artık gidem de su içem
ahh pizza 🍕 eskiden olsa orta hamur bir büyük yerdim şimdi extra ince bir küçük yedim :( disimin kavuguna gitmedi :D

sen otur oturduğun yerde :) taze hamiş

ahh pizza 🍕 eskiden olsa orta hamur bir büyük yerdim şimdi extra ince bir küçük yedim :KK43: disimin kavuguna gitmedi :KK70:
Ben zaten oturup fıçıya dönmeyi bekliyorum 😭 9 ay sonra yine siz uğraşacaksınız benimle benden söylemesi 😄

Size mahcup olmamak adına kendimi frenliyorum yoksa şimdi ye bir paket cipsi bitirmiş olurdum tam da bu saatlerde😋
Sporu inş hafta içi daha çok artırırım
işte bu yüzden motive önemli bende burada yarışmadayız diye gaza geldim yemeden içmeden kıstım sporu artırdım faydasını göreceğiz yola devam

Ben zaten oturup fıçıya dönmeyi bekliyorum 😭 9 ay sonra yine siz uğraşacaksınız benimle benden söylemesi 😄
Kız niye ficiya dönesin ilk üç ay dikkat et sonra günlük hafif yürüyüşler yapabilirsin bizim bir arkadaş var 92 ile başladı 80kg şuan 26 haftalık hamile gebelik şekeri çıkınca dikkat etti almadı verdi bile

Abla okul yok ya şimdi 🤭

Onlarida say bence. Hareket sonucta. Degilmi?

Back
X