• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birinciliği kaptirmamayi hedefliyoruz 😀
Önümüzdeki haftada yoğunum ama sonra birinciliği alırım haberiniz olsunnnn
Ben spor yapabilsem keske. Sizi geceriz de. Vucudu kaldiramiyom. Az zayifliyim sonra bende ekstradan spor yaparim insallah ☺️😂
Ayy senin adımlar şahane zaten ama çok çok kısa zaman sonra leslieler havada uçucak eminim çok istikrarlı ve kararlısın :KK200: :KK200:
Ateş, halsizlik,öksürük yok
Arada hapşırık var
Sesim kalınlaştı
Koku alamıyorum
ya çok geçmiş olsun koku kaybı tamamen mi yok yoksa burun tıkalı gibi mi covidde çünkü tamamen koku yok kardeşime evde lavanto kaynatmıştık odasına koymuştuk tık yok burnum yok sanki demişti o şekilde mi

Salı menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates, kapya biber , 2 dilim kızarmış ekmek

14:30
1 cennet hurması, 2 ceviz, filtre kahve

18:00
1 tane fırın levrek , bol salata

20:00
10 badem

Su: 1,5 litre
Spor: 8500 adım: 425 puan

Mountainsgirl Mountainsgirl
afiyet olsun çok güzel gün ama su az biraz ceza olarak 2 bardak versem içer misin çok geçmiş olsun bu arada oğluşa:KK200::KK200:

Selam herkese nasılsınız ? Nasıl gidiyor diyetler ? Oğlumun Boğaz ağrısı var ve keyifsiz olduğu için evden yüzden buraya pek giremiyorum sürekli dibimde kucağımda yatmak istiyor. Mountainsgirl Mountainsgirl eşim sen nasılsın ? Nasıl gidiyor diyet ?
İyi menü paylaşımı unutmasam güzel gidiyor.Sende durumlar nasıl eşim.

Salı menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates, kapya biber , 2 dilim kızarmış ekmek

14:30
1 cennet hurması, 2 ceviz, filtre kahve

18:00
1 tane fırın levrek , bol salata

20:00
10 badem

Su: 1,5 litre
Spor: 8500 adım: 425 puan

Mountainsgirl Mountainsgirl
Kahvaltı hariç ekmek yememişsin.Çok iyi ve sağlıklı bir menü olmuş.Tebrikler.Adım sayın da çok iyi:KK9::KK5:

Önümüzdeki haftada yoğunum ama sonra birinciliği alırım haberiniz olsunnnn

Ayy senin adımlar şahane zaten ama çok çok kısa zaman sonra leslieler havada uçucak eminim çok istikrarlı ve kararlısın :KK200: :KK200:

ya çok geçmiş olsun koku kaybı tamamen mi yok yoksa burun tıkalı gibi mi covidde çünkü tamamen koku yok kardeşime evde lavanto kaynatmıştık odasına koymuştuk tık yok burnum yok sanki demişti o şekilde mi
Koku tamamen yok
Ama tat alabiliyorum

İyi akşamlar menümü yazayım aslında bugun pek güzel bi menü olmadı komşuma gitmiştim olanlar oldu diyelim 😌
Sabah mercimekli ekmek 1 haşlanmış yumurta ve peynir
Öğle sade kahve ve 2 ceviz
Akşam 5 kaşık kadar kısır ve küçük 1 patatesli börek
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie
North River North River Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_

Back
X