• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

D vitamini ve c vitamini aliyorum bir de kolajen. Magnezyum sipariş edeyim o zaman. Perşembe spor yapmam aklımda bakalım toparlarım umarım. Eksi görmek istiyorum
Sizin gibi Kabizlik cektim. Normalde kahve fayda ederdi. Etmemeye basladi. Zeytinyag denedim az fayda etti.
Sonra magnezyum önerdi E-brulim E-brulim di galiba :KK200:
Ve sabah demir 100mg, d vitamini, c vitamini, chrom vitamini ile birlikte aliyorum.
Demir in dozu yuksek olsada Kabizlik kalmadi

Şimdi sen bana görevlerimden bahset bakalım 😊
Aslinda bir degisiklik yok. Tek onemli birsey var Oda Cuma gunleri bildirim kismi önemli
Su sekilde bildirim yapman gerek foto ile ayrica
IMG_20201120_060557.webp
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

Bu kisim
Yüzde hesapliyamadim dersen tamam. Onu yaparim ben.
Foto kismi cok onemli ama :)

Gerisi bildigin gibi 😁
Uzun oldu umarim gozun korkmadi. Ama farkli bisey yok yani foto disinda 🥰🥰

Artı kesinlikle leslieden Arrietty_ Arrietty_ bilir pazartesinden cumaya 1.4 kg fark oluyordu benim kaslardaki ödemden dukan birası ile ödem atmayı ve sporu her gün yapmamanızı öneririm sporu hergün yaparsanız 1. Vücut alışıyor ve rutini haline geldiği için yağ yakmıyor 2.tartıda ciddi artılar görebilirsiniz eksi olduğunuz halde. 3 gün leslie yapın 2 gün tamamen dinlenin gün sadece yürüyüş yapın derim siz vücudunuzu daha iyi bilirsiniz ama spor yüzünden sürekli ciddi farklarla artı gelen biriyim de tecrübelerimi paylaşıyım dedim
Bu hafta degistircem rutinimi bakalım bir de öyle deneyeyim. Leslie yapabilir biliyorum çünkü vücutta incelme var tartıya artı yansıdı.

Sizin gibi Kabizlik cektim. Normalde kahve fayda ederdi. Etmemeye basladi. Zeytinyag denedim az fayda etti.
Sonra magnezyum önerdi E-brulim E-brulim di galiba :KK200:
Ve sabah demir 100mg, d vitamini, c vitamini, chrom vitamini ile birlikte aliyorum.
Demir in dozu yuksek olsada Kabizlik kalmadi
Ya evet kahve her gün içiyorum günde 2 kere bu sıra sanırım bana da faydasi olmadi

Aslinda bir degisiklik yok. Tek onemli birsey var Oda Cuma gunleri bildirim kismi önemli
Su sekilde bildirim yapman gerek foto ile ayrica
Eki Görüntüle 2726425
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

Bu kisim
Yüzde hesapliyamadim dersen tamam. Onu yaparim ben.
Foto kismi cok onemli ama :)

Gerisi bildigin gibi 😁
Uzun oldu umarim gozun korkmadi. Ama farkli bisey yok yani foto disinda 🥰🥰
Benim tartının ekranı çabuk kapanıyor
Ama elimi çabuk tutup çekmeye çalışıyorum
Kağıdı tartiya koymadan çeksem olmaz mı?

Benim tartının ekranı çabuk kapanıyor
Ama elimi çabuk tutup çekmeye çalışıyorum
Kağıdı tartiya koymadan çeksem olmaz mı?
Olur tabi. Yanina yere koysanda Olur.
Benimde erken kapaniyor. Camasir makinasi ustune tel i koyuyorum kamerasi acik sekilde hazirda bekliyor 🤭 tarti sabitlenince kendimi Marvel süperkahramahi The Flash gibi hissediyorum.

Olur tabi. Yanina yere koysanda Olur.
Benimde erken kapaniyor. Camasir makinasi ustune tel i koyuyorum kamerasi acik sekilde hazirda bekliyor 🤭 tarti sabitlenince kendimi Marvel süperkahramahi The Flash gibi hissediyorum.
Tamam canım 😍

Bu hafta degistircem rutinimi bakalım bir de öyle deneyeyim. Leslie yapabilir biliyorum çünkü vücutta incelme var tartıya artı yansıdı.
Aynı olay bende de var 🤣🤣 bi 66 67 aralığında 3 haftadır takıldım kaldım ama incelme her hafta devam ediyor.

Bugünkü yiyip içtiklerim

Kahvaltı

1 peksemet
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 fincan çay

Ara öğünlerde

1 armut
1 cennet elması
1/2 şer kahve fincanı kuru üzüm, badem ,yer fıstığı, antep fıstığı

Akşam menüm

3 parça karnıbahar kızartması
4 yk bulgurlu ıspanak
3 yk yoğurt

2,5 lt su

30 dk ev işi 60 puan

2 mile lesli 210 puan

Toplam 270 puan
Menun ve spor gayet güzel olmuş canım😊 buraya girince baya bir gecmis oluyor gepsini okuyamiyorum bulamadim seni arada😊

Back
X