- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Yemekle ilgili fikir yürüten erkekler genelde boğadırdaHayir, koc...
Niye ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemekle ilgili fikir yürüten erkekler genelde boğadırdaHayir, koc...
Niye ki?
Yemegin ismini koymak cok zor ama.Yemekle ilgili fikir yürüten erkekler genelde boğadırdaben eşime bugün napsam diyorum bana kızıyor
![]()
Hb tşk ederim canım çok memnun oldum
Ya ama en cezayi benim vermem lazimbana gulduydundu
Yumurtayi 2 ye cikarsan aclik hissetmezsin
Hosgeldin canim
Fulya ismini cooookkk severim
Helal olsun sana![]()
Ablacim nasil oldun? Hastalik hala devam ediyor mu?Günaydın kızlar![]()
Iyiyim tatlım iyiyim sadece koku alamıyorumHerkese günaydin![]()
Ablacim nasil oldun? Hastalik hala devam ediyor mu?
Bol c vitamini almayi unutma canimIyiyim tatlım iyiyim sadece koku alamıyorum
Burun akıntısı ara ara devam ediyor
Genel anlamda bomba gibiyim hamdolsun
Diyet spor aynen devam ediyor
Teşekkürler canım ara öğüne 1 portakal ekliyorumBol c vitamini almayi unutma canim
Esim aksamdan yarin aksam ne yesek acaba diye planlama yapanlardan. Muthis bir damak zevki var, ascilar pisirdikleri degisik lezzetleri ona yedirirken basinda bekler. Icinde ne varsa tak tak soyler. Olmus, olmamis yorum beklerler. Diyet yapiyor olmasina herkes sasiriyor, kendi bile...Yemekle ilgili fikir yürüten erkekler genelde boğadırdaben eşime bugün napsam diyorum bana kızıyor
![]()
Benim için de ye ablaKokorec ekmeksiz yendigi takdirde, kilo aldirmaz verdirirmis.
Bu aksam gonul rahatligiyla yiyebiliriz.
Tabi ki ekmek arasi degil.
Bol baharatli acili, yaninda da bol salata...![]()
Ahhaha gurme mi eşinizEsim aksamdan yarin aksam ne yesek acaba diye planlama yapanlardan. Muthis bir damak zevki var, ascilar pisirdikleri degisik lezzetleri ona yedirirken basinda bekler. Icinde ne varsa tak tak soyler. Olmus, olmamis yorum beklerler. Diyet yapiyor olmasina herkes sasiriyor, kendi bile...![]()
Gibi gibi...Ahhaha gurme mi eşiniz
Allah korusun yaa dur ben bi motive mesajı atayımSilmemiz gereken bir notamiz var
Bu haftada Ilk 3 de olmazsak ceza alacagiz.