• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gel kız atalım gitsin ne olacak yemedik yani ben eminim kilo almış olamam bişey yemedim
Bende öyle ya 🥺 yemeyip almak kadar kötü bişey yokmuş. Geçen cuma kaçamak bile yapmadım ama bugün yapacam.
Geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.6
+4 yüzdesi %0.61

Eklentiler

• IMG_20201218_102938.webp
    IMG_20201218_102938.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 23
Bende öyle ya 🥺 yemeyip almak kadar kötü bişey yokmuş. Geçen cuma kaçamak bile yapmadım ama bugün yapacam.
Geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.6
+4 yüzdesi %0.61
400 gram çok artı değil ki sıkma canını bugün yürüyüş bile yapma bak geçer yarına

Evet tek anladıgım o kadarı zaten😂 ama bnde karbonhıdratı 20 gr mın altında tutmaya calıstım hep sebzelerden aldım sadece meyve bıle yemedım mesela ama daha cok ustune durucam bu hafta sende burdaysan menulerınde etıkwtle beniiiğğ
etiketlerim kız
ama ben bu hafta tam keto yapmayabilirim

Bulur bulamaz demeyin bna bir liste verin bu 3 günlük olsun sonra tekrar yeni bir liste 3 günlük kendim yapamıyorum
Kahvaltı
Ara öğün
Öğlen
Akşam
Spor yazın biri bunu bna yapsın nolur ihtiyacım var yalan konuşmayı asla sevmem bu yüzden kaçamak yapıp o kişiyi hayal kirikliginada ugratmam
Canım bence sen önce bu hafta kendini bi dinle.
Ben Karatay yaparak kilo verdim insülin direncim var sık sık yiyince sanki daha çok acıkıyorum ama şimdi hiç mutfaktan çıkmıyorum.
Bazen ara ögün yapabiliyorum.

Ben en basite indirdim
Saglıklı yiyecekler
Saglıksız yiyecekler

Back
X