• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o da zamanla oturuyor,
ben simdi son kilolarimi vermeye calisiyorum,
ama aslinda biraz da kilo koruma seklinde de , hani cok zorlamadan,

o yuzden yasakli gida mantigindan cikmaya calisiyorum,
her seyi yiyebilirsin, her zaman yiyebilirsin,
o yuzden dusun bakalim gercekten yemek istiyor musun diyorum.
bazen ise yariyor tadina bakip birakiyorum, bazen ise yaramiyor, ama zaten ilk gunden bu mentaliteyi oturtmak zor, kendimize o kadar da yuklenmeyelim, zamanla oturacak ins. Deneye deneye, olce olce...

ama sen hala kilo verme donemindesin, senin biraz daha kisitli olman gerekecek illa ki.
Arkadaşımda aynı sen yeme dedi madem kilo vermek istiyorsun başka çaresi yok dedi. :halay::KK19:

Hatta eşi kabul etmiyormuş devamlı yerseniz kilo veremezsiniz ama arada bir belki canınız çekebilir olur diyormuş.

İkizim olsun hatta 3 çocuğum olsun hep cok istemişimdir. simdi 1 tane daha olursa saglikli sıhhatli yeter diyorum canim..nasip olacak mi bilmiyorum da uğraşıyoruz oyle bakalım 🙏🙏

Demi yaa Aminnn🙏 Bu yolda o kadar çok emek harcayan insanlar var ki tup bebek merkezleri ağzına kadar dolu..insallah Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin canim benim🙏🙏🙏
Bu aralar moral çok önemli hatta bazı şehirlerde tüp bebek tedavisi piskologla birlikte yürütülüyor.
Rabbim ol deyince herşey olur.
İnşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun.
Dualarımız seninle ❤️

Merhaba ben bugün tamamen mezun oldum kutlamalar derken ancak yazabildim
Tebriklerr💃♥️
Selam kızlar gene cok yogun bir gündü.. Ankaraya gittik yumoslar guzel büyümemiş direnç göstermişler dedi canim sıkıldı biraz:işsiz:.. iğnenin dozonu artırdı 2 katına cikardi..
c.tesi gene cagirdi..Kizimi arkadaşa bırakmıştım alip gelecektim ama kafam dağılsın diye bu saate kadar oturdum iyi geldi🥰🥰 Hayirlisi artik..
Insallah buyurler kuzum. Stress yapma♥️

Back
X