- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
Uzatma kablosunu süpürge dahil hiç bir alete önermiyorlar canım.Uzatma kablosu secenek olabilir mi ?
Bende Kettler in vardi. Memnundum ama kabloluydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzatma kablosunu süpürge dahil hiç bir alete önermiyorlar canım.Uzatma kablosu secenek olabilir mi ?
Bende Kettler in vardi. Memnundum ama kabloluydu
Yazdım bebişim menümü şimdi
![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
739. Etap - Menü tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece
sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre
kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe tavsannesi
🎗🎗 @AKovser 🎗🎗 suspushanimcim
🎗🎗 BLU3
🎗🎗 @Yzgt66 🎗🎗 Lusi
@deanvillage 🎗🎗 tomrs
ÖDÜL🎗 @KumraL_KrakeR 🎗🎗
Lusi Zalim . Nerde menün
739. Etap 4. Takim Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi
8535 @AKovser 7409 suspushanimcim
4851 BLU3
21222 @Yzgt66 Lusi
@deanvillage 2014 tomrs
2330 Arrietty_
Puan hesabi yapmaniza gerek yoktur bu hafta. Sadece Adim yarisimiz var. Yormayin kendinizi : ))
Toparlanmanıza sevindim Allah sağlık sıhhat versin gerisi halloluyorGünaydın kizlar...
Biz dün gece uyuyup kalmışız, gece gezintisi yalan oldu.
Demek ki ihtiyacımız varmış. Havada çok fazla nem vardı, sanırım yürüyüşte bizi yordu. Eşim benden sonra devam ederdi ( toplamda 1.5 saat yürür), 1 saat dolunca o da geldi. Darısı bugüne...
Yürüyorum diye, egemenliğini ilan etmiş bebeler gibi keyifliyim.
Hareket gibisi yok. Tembellik etmeyin kalkın bakayım.![]()
Toparlanmanıza sevindim Allah sağlık sıhhat versin gerisi halloluyor![]()
Akıllı olun. Biz k.validelerin etinden, sütünden, yününden faydalanın...KV bir kaç günlüğüne bize geliyor fırsattan istifade yürüyüşe kaçarım o torunlarıyla oynasın![]()
Tamm kaptan çok teşekkür ederim.bulgur pilavı 3 yemek kaşığı ekmegi bir dilim de yiyebilirim.okey anlaştık3yk dan fazla olmasin diyoruz ama emzirdigin icin ve sut yapiyor diyorsan 4yk anlasiriz. Makarnda 3yk dan fazla olmasin. Ama ozaman ekmegi 2e indir olur mu ? Tatliyi ödülden saydim. Normalde cuma veya en gec cumartesi oglen, ödül yapmak isteyen varsa yapabiliyor. Tum hafta kacamak yapmayip hakkinizi o gunlerden birinde yapmak icin. Ama tek 1 sey yiyebilirsiniz.
Yoksa tum hafta cope gidiyor![]()
Teşekkür ederim Güzel olmaz mı ya enerjim bile yükseldi![]()
Öduller cok iyi:) yakindir 60Yazdım bebişim menümü şimdi
62 yi görünce ödül vereceğim diyr söz vermiştim kendime, dün çiköfte yedim o münasebetle. Gerçi Karatay teyzecim diyette çiköfte yenmesine müsade ediyor sınırlandırmak koşuluyla.
60 ı gördüğümde de ödül vereceğim hand made hamburger menü ya da Karadeniz pide ya da bilmiyorum öyle bişiler canım ne isterse.

Ahaha guzel PlanKV bir kaç günlüğüne bize geliyor fırsattan istifade yürüyüşe kaçarım o torunlarıyla oynasın![]()
Misafir gelecek bayagidir bekliyorum yemegimi pastami yaptim.Ne yapiyorsunuz kizlar?
Aksam yemegini hazirladim simdi.
Ikinci sporumu yapacagim birazdan
2 catal ye pastadanMisafir gelecek bayagidir bekliyorum yemegimi pastami yaptim.
Iyi gidiyor kaptanim. Aksam da 1 saat adimlarsam guzel olacak
Yok canim. Ailesinin yanina gitmisti. Kedisinin biri rahatsiz dogustan. Veteriner isleri cok. PC acmaya firsat yokmus. Birde yine tasinma isi cikmis. Emekli olmuslar :)
KizzzMenu
Sabah (9.00)
2 haslanmis yumurta, sovus domates, salatalik, marul, 1 dilim kavun ve 3 ceviz
Ara
Sutlu nescafe
Aksam (18.30)
Firin levrek, marul salatasi ve maden suyu
Su:4 litre
Adim:31 bin (aksam devam edersem guncellerim)
Arrietty_
Eki Görüntüle 2898160
Bisiklette kitap okumuşluğum coktur da koşu bandını denemedimKizzz
Masallah bu ne
Bende 20bine az kaldi diye sevineyim.
Kitap okuma isini yurume bandinda mi yapsam![]()
Adimlarimi 25bin yapim bariBisiklette kitap okumuşluğum coktur da koşu bandını denemedim
20 bin normal zamandaki yürüyüşüm artık. Yarıs dediniz işler degişti. Bu hafta böyle gidersem 1 beden incelirim ben![]()
Boy-kilo nasıl kaptanım?Adimlarimi 25bin yapim bari
Bisiklet ustunde okumadim hic
Ya incel incel tabi. Benim gunluk hedefim 15normalde
Ama uzun suredir Boyle. Yukseltmem gerek