• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​

• Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

:KK200::kk77: 739. Etap - Menü tablosu :kk77::KK200:

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
⛔ Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
⛔ Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
⛔ Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
⛔ Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.​

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
tavsannesi tavsannesi 🎗🎗
@AKovser 🎗🎗
suspushanimcim suspushanimcim 🎗🎗
BLU3 BLU3 🎗🎗
@Yzgt66🎗🎗
Lusi Lusi 💀💀
@deanvillage 🎗🎗
tomrs tomrs ÖDÜL🎗
@KumraL_KrakeR🎗🎗

Lusi Lusi Zalim . Nerde menün :sinirli:

👣 739. Etap 4. Takim Adim Yarisi 👣
CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
tavsannesi tavsannesi 8535
@AKovser7409
suspushanimcim suspushanimcim 4851
BLU3 BLU3 21222
@Yzgt66
Lusi Lusi
@deanvillage2014
tomrs tomrs 2330
Arrietty_ Arrietty_

Puan hesabi yapmaniza gerek yoktur bu hafta. Sadece Adim yarisimiz var. Yormayin kendinizi : ))

Yazdım bebişim menümü şimdi 🙄
62 yi görünce ödül vereceğim diyr söz vermiştim kendime, dün çiköfte yedim o münasebetle. Gerçi Karatay teyzecim diyette çiköfte yenmesine müsade ediyor sınırlandırmak koşuluyla.
60 ı gördüğümde de ödül vereceğim hand made hamburger menü ya da Karadeniz pide ya da bilmiyorum öyle bişiler canım ne isterse.

Günaydın kizlar...🌹
Biz dün gece uyuyup kalmışız, gece gezintisi yalan oldu. 😳
Demek ki ihtiyacımız varmış. Havada çok fazla nem vardı, sanırım yürüyüşte bizi yordu. Eşim benden sonra devam ederdi ( toplamda 1.5 saat yürür), 1 saat dolunca o da geldi. Darısı bugüne...
Yürüyorum diye, egemenliğini ilan etmiş bebeler gibi keyifliyim. 🤭
Hareket gibisi yok. Tembellik etmeyin kalkın bakayım. 😘
Toparlanmanıza sevindim Allah sağlık sıhhat versin gerisi halloluyor :KK200:

3yk dan fazla olmasin diyoruz ama emzirdigin icin ve sut yapiyor diyorsan 4yk anlasiriz. Makarnda 3yk dan fazla olmasin. Ama ozaman ekmegi 2e indir olur mu ? Tatliyi ödülden saydim. Normalde cuma veya en gec cumartesi oglen, ödül yapmak isteyen varsa yapabiliyor. Tum hafta kacamak yapmayip hakkinizi o gunlerden birinde yapmak icin. Ama tek 1 sey yiyebilirsiniz.
Yoksa tum hafta cope gidiyor 😔
Tamm kaptan çok teşekkür ederim.bulgur pilavı 3 yemek kaşığı ekmegi bir dilim de yiyebilirim.okey anlaştık😊

Yazdım bebişim menümü şimdi 🙄
62 yi görünce ödül vereceğim diyr söz vermiştim kendime, dün çiköfte yedim o münasebetle. Gerçi Karatay teyzecim diyette çiköfte yenmesine müsade ediyor sınırlandırmak koşuluyla.
60 ı gördüğümde de ödül vereceğim hand made hamburger menü ya da Karadeniz pide ya da bilmiyorum öyle bişiler canım ne isterse.
Öduller cok iyi:) yakindir 60 :halay:
KV bir kaç günlüğüne bize geliyor fırsattan istifade yürüyüşe kaçarım o torunlarıyla oynasın :dondurma:
Ahaha guzel Plan:KK53:

Hayir olsun. Bir sıkıntısı yok değil mi?
sedulu sedulu kaptandan haber var mı?
Yok canim. Ailesinin yanina gitmisti. Kedisinin biri rahatsiz dogustan. Veteriner isleri cok. PC acmaya firsat yokmus. Birde yine tasinma isi cikmis. Emekli olmuslar :)

sedulu sedulu en son dun yazdi canim. Esi disinda onlarda birsey yoktu

Menu
Sabah (9.00)
2 haslanmis yumurta, sovus domates, salatalik, marul, 1 dilim kavun ve 3 ceviz

Ara
Sutlu nescafe

Aksam (18.30)
Firin levrek, marul salatasi ve maden suyu

Su:4 litre
Adim:31 bin (aksam devam edersem guncellerim)
Arrietty_ Arrietty_
Eki Görüntüle 2898160
Kizzz
Masallah bu ne 😱
Bende 20bine az kaldi diye sevineyim.
Kitap okuma isini yurume bandinda mi yapsam 🥲

Kizzz
Masallah bu ne 😱
Bende 20bine az kaldi diye sevineyim.
Kitap okuma isini yurume bandinda mi yapsam 🥲
Bisiklette kitap okumuşluğum coktur da koşu bandını denemedim😂

20 bin normal zamandaki yürüyüşüm artık. Yarıs dediniz işler degişti. Bu hafta böyle gidersem 1 beden incelirim ben🥳🥳

Bisiklette kitap okumuşluğum coktur da koşu bandını denemedim😂

20 bin normal zamandaki yürüyüşüm artık. Yarıs dediniz işler degişti. Bu hafta böyle gidersem 1 beden incelirim ben🥳🥳
Adimlarimi 25bin yapim bari 🥲
Bisiklet ustunde okumadim hic 🤭
Ya incel incel tabi. Benim gunluk hedefim 15normalde
Ama uzun suredir Boyle. Yukseltmem gerek

Back
X