- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
Benim babamda ticaret yaptı o da biliyor ve 2 ay içinde herşeyimiz yok oldu annem 40 yaşından sonra çalışmak zorunda kaldı. Bunları biliyor. Ben de böyle şeyler yaşamak istemiyorum. Ama ikna edemiyorum. çok düzgün biri hakikaten ama tek kavga konumuz bu ailesi de çok iyi ama maddi durumları yok bişey diyemiyorum. Çocukça davranması beni çok düşündürüyor
Hamile değilsinizdir inşallahGecenin 2'sinde mantı dediniz, olacak iş mi?Şu an inanılmaz canım çekti, olsa da yesek.
Gecenin bu saatinde açık olacaksa eğer mantıcı fikrini ben de destekliyorum şu an!
Elbette hayır ama sonuçta gecenin bir yarısıydı ve bahsedilen şeye ulaşmak çok zordu, eh nerde imkansız varsa gönül onu ister hep. Zaten sadece şaka yapmıştım.Hamile değilsinizdir inşallah
ay ne alaka bi soru ya..tövbe tövbe..ne insanlar var..kayınvalide gibiHamile değilsinizdir inşallah
Asıl sana ne alaka arkadaşım canım gece 2 de mantı çekti yazmış hamilelikle çok alakası var aşeriyo olabilirdi kaynanalıkla ne alaka tövbe yarabbi ya maydanozlukdada bi sınır olsun artıkkay ne alaka bi soru ya..tövbe tövbe..ne insanlar var..kayınvalide gibi
Evettt aşikkenn bekarknn her seyin olcagini onmli olan sevmekk diyordm herkezler gbii evlndm ve 3 senlk evliyim sirf para yuzundenn kavga edyorz baska sebeptn degl simdi herkez asiksan sorn yok falan dyoya bos seyler dye dusunuyormm herseyyy paraa ask falan kalmiyoo 2 yasndaa kizm var ona istedklerimi alamamk cokk koyuyoo kesinlikle madii cokk onmliii
Evettt aşikkenn bekarknn her seyin olcagini onmli olan sevmekk diyordm herkezler gbii evlndm ve 3 senlk evliyim sirf para yuzundenn kavga edyorz baska sebeptn degl simdi herkez asiksan sorn yok falan dyoya bos seyler dye dusunuyormm herseyyy paraa ask falan kalmiyoo 2 yasndaa kizm var ona istedklerimi alamamk cokk koyuyoo kesinlikle madii cokk onmliii
Zaten evlilikte bu değil midir?
İyi günde, kötü günde yanında olmak. Her şekilde destek olmak..
Siz sadece iyi günde olmak istiyorsunuz.
Yapmayın, sizi sevip değer veren biri varmış ne güzel.
Para elbet bulunur. Ama bir daha onu bulamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?