4 yıllık ilişkimi maddi sıkıntılar nedeniyle bitirmeli miyim? Nolur akıl verin çok zor durumdayım

Anneniz tabikide calisicak! Calismak ayip degil.

Nasıl mutlu olacaksan öyle yasa. Yanı bu kadar suredir birliktesiniz diye evlenmek zorunda değilsin. Ben her şeye katlanirim, batarsa da yanında olurum diyorsan evlen. Yoksa rahat bir yaşam istemek suç değil. Herkes ayni olacak diye bir kaide yok. En kötü şartları da dusun öyle devam edeceksen etmeni öneririm. Maddi durumu çok iyi olsaydı bile ileride kötü duruma dusme olasılığınız her zaman var bunu da unutma.

ben takdir ettim sizi. sevdiğin kişiyle evlenmek güzel ama mantık da önemli. sevgi her şeyin üstesinden gelmez, hatta mantık evliliği yapan arkadaşlarım genelde daha mutlular şu an. çünkü zaten yine sevebileceğin birini seçiyorsun ve rahat olduğun için o sevgi gelişiyor ama sıkıntılar çok büyük bir aşkı bir kaç sene içinde birbirini yiyecek duruma getirebiliyor.

sevginin gözünü kör etmemesi iyi. devam etsen de bıraksan da iyi analiz et. ne kadar önü açık olur? ömür boyu asgari maaşla geçmez, çok sıkıntı yaşarsın. çocuğun olduğunda daha çok sıkıntı yaşarsın. bu durumda onun geleceği belirsiz geliyorsa kendi işine de önem verebilirsin. bir memuriyet ya da iyi bir işin olursa senden yana rahat olursunuz en azından, o da kendi işini kurma fırsatını bulur. ayrıca iyi bir semtten diğerine geçtiğinde sıkıntı yaşarsın. çünkü evlilik bir iş anlaşması değil, yürümezse feshedip başkasına bakamazsın. hayatına yön verecek en önemli kararlardan biri, belki en önemlisi. karunla evlenmek de mutlu olacağını göstermez. yalnızca adımlarınızı atarken mantıklı bir şekilde karar verin. iş konusunu bir düzene sokun ikiniz de.

Evettt aşikkenn bekarknn her seyin olcagini onmli olan sevmekk diyordm herkezler gbii evlndm ve 3 senlk evliyim sirf para yuzundenn kavga edyorz baska sebeptn degl simdi herkez asiksan sorn yok falan dyoya bos seyler dye dusunuyormm herseyyy paraa ask falan kalmiyoo 2 yasndaa kizm var ona istedklerimi alamamk cokk koyuyoo kesinlikle madii cokk onmliii

Kesinlikle haklısın ayrıl gitsin.
Parasız adamdan hiçbi halt olmuyo.
Hayat parası olan insanlara güzel valla bak.
Burda aşkla evlenen severek evlenen onca mutsuz insan var
Sen ne bakıyosun bunların böyle söylediğine
Evlilik kolay iş değil o faturalar ödenmesin bakalım aşkmış sevgiymiş kalıyo mu geriye

Zaten evlilikte bu değil midir?

İyi günde, kötü günde yanında olmak. Her şekilde destek olmak..

Siz sadece iyi günde olmak istiyorsunuz.

Yapmayın, sizi sevip değer veren biri varmış ne güzel.

Para elbet bulunur. Ama bir daha onu bulamazsınız.

Hem aşıksın hem maddi sıkıntı çekmemek için ayrılmayı düşünüyorsun doğru mu anladım? Neden erkek arkadaşının işlerini yoluna koyması için beklemiyorsun? Evleneceğiniz zamana neden anneniz anneniz karar veriyor?

Kimse sıkıntı çekmemek ister ama burada önemli olan sevgi ve saygı değil mi? Erkek arkadaşın taş taşır yine ailesine bakmaz mı? Sen durumunuzu düzeltmek için çalışmaz mısın?

Birde parasının olmadığını biliyordun neden bunca zaman ilişkiyi yürüttün?

Para olmadiginda bazen insanlar böyle dusunebiliyor
Yilmamak lazim
Mühim olan maddiyat degil sevgidir

Bana bu iş kurmalar hep çok riskli gelmiştir.
Ben çekinirdim açıkçası.
Borç ödenecek eviniz olacak en azından.
Kötü bir yerde olsun, çok lüks olmasın ne olacak.

Karakteri çok güzel diyorsun. En fazla 1500 alsın problem değil ikiniz de çalışacaksınız sonuçta.

Benim için ayrılık bir seçenek olmazdı.

Eşyanın en güzelinde, evin en güzelinde gözüm olmadı hiç.
Beklenti meselesi elbette.

Sağlık olsun, aşk olsun, huzur olsun. Zamanla daha iyisine sahip olunulur..

Benim esim ilk evlendigimizde 1450 tl maas aliyordu, baya zaman da oyle devam etti, senin mantigina gore bosanmamiz lazim yani? Demek ki sevmiyorsun. Cunku bizim kirayi da verince elimize kalan parayla geçindigimiz cok guzel gunlerimiz oldu. İnsallah karsina gercekten sevdigin biri cikar, tabi zengin biri

ay ne alaka bi soru ya..tövbe tövbe..ne insanlar var..kayınvalide gibi
Asıl sana ne alaka arkadaşım canım gece 2 de mantı çekti yazmış hamilelikle çok alakası var aşeriyo olabilirdi kaynanalıkla ne alaka tövbe yarabbi ya maydanozlukdada bi sınır olsun artıkk

Ben de bu durumlarda en çok çocukları duşunuyorum. Çiftler ya durumları yoksa çocuk yapmayacak ya da mantık evliliği yapacak. Evet çocuk kısmetiyle gelir ama her anne çocuğunu en güzel okullarda okutmak en guzel semtlerde buyutmek ister.. Allah sizin de yardımcınız olsun İnşallah.

Para için ASLA vazgeçilmez. Ben vazgeçmezdim. Vazgeçmedimde. Benim eşimin maaşıda çok iyi değildi. Borcu çok yoktu. Ama tek başına tüm yükün altına girdi. Ailemde eşime her anlamda maddi destekde bulundu.
Ayağımızı yorganımıza göre uzattık hepsi bu. Bende çok iyi imkanlarda büyüdüm. Ama eşim ve ailesi öyle değiller. Hiç gocunmadım ev eşya düğün dernek zoruma gitmedi olanlar. para kazanılıyor emin ol. Kazanılmayan şeyler var bu hayatta. Huzur gibi. Aşk gibi. Saygı ve sevgi gibi. Herşeyin dört dörtlük olur ama evde huzurun olmaz. Ama yer minderinde oturursun birbirinin gözünün içine bakarsın :)
Ummadığın yerden nasip açılır bilemezsin. Ben ummadığım anda garip bi başvuru sonucu kadrolu oldum. Eşim hep der, sen işe girmesen ne yiyip içecektik hatun? Diye.. :) aç kalırdık nolacak ölcez mi derdim :) ha çolukçocuk boyutu sor olabilir ama nasip geliyor be arkadaşım.

Herkes sevgi aşk falan diyor ama cicim ayları geçip gecim sikintisi baslayinca geri donusun olmuyor,tabi ki iyi gunde kotu gunde diye yola cikiyorsun ama erkegin ayaklari yere saglam basmassa sorumluluk sadece sana ait olursa problem basliyor.bak canim sana abla tavsiyesi yasin henuz cok genc hic acelen yok isini gucunu mu kurar bi ise mi girer calisir o zaman ileriye donuk adim at ben 30 yasimda evlendim,iyi bir isim ve birikimim vardi esimde is kurmak istiyordu ama birikimi ya da aile destegi yoktu hersey benim cabamla oldu ki ben kimseyi dinlemedim seviyorum ustesinden geliriz dedim ama sonrasinda cok sikinti cektim ,hamileligim sorunluydu calisamadim esim bu durumda is kurcam dedi calismadi bebegimi doktora goturemedim sirf ssk ve paramiz yok diye ,sutum olmadi mama alamadim ve inan bunlarla yuzlesince sevgi ask falan aklina gelmiyor

Yani benide bu düşündüyor sırf bu soru ve gelecek korkum yüzünden sen sevgilini sevmiyorsun diyenler var :) yani kalbimi nerden görüyorlarsa :) ben aşık olup samanlığın seyran oldugu ilişkiler görmediğim için sormak danışmak fikir almak istedim sadece

Kesinlikle katılıyorum insan çok zengin olup bir gecede iflas edebilir aa paran bitti ayrılıyorum senden mi diyeceğim? Yanlış anlaşıldım bu çok net. Ama iyi bir mesleği yok alabileceği maaş belli. Bu nedenle sıkıntılar yaşayacağımız çok açık bunları aşmış olanlar varmı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…