4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Bende olsam sizin gibi olurdum herhalde ama bir hafta sonra kendime gelir çıkar gezer fotoğraf çekerdim yeni arkadaşlar edinin kız erkek farketmez gününüzü gün edin eğitiminize de devam edin aynı zamanda o günler birdaha geri gelmez üç kuruşluk adamlar için günlerinizi zehir etmeyin o adam müsvettesine de sakın Türkiyeye dönünce geri dönmeyin pislik herif!!!!

az önce polonyalı bi kız geldi odama dedi seni gördüm üzgün görünüyorsun konusmak ister misin diye,biraz sohbet ettik tanımamasına ragmen o kadar güzel konustu ki ben yürüyüşü seviyorum diye beni yürüyüşe çıkarcakmış dağa. sizden sonra burda birinden de güzel şeyler duymak beni mutlu etti. yarın da okul açılıyor aynı dersleri alıyoruz ikimiz de ingilizce öğretmenliği ama ben görmezden gelicem onu yok sayıcam. haklısınız bi daha böyle bi fırsatım olmayacak ve onun yüzünden kendimi soyutlamıcam

Sevgiliniz baya görmemiş cahil ve aç biriymiş. Yani normal bi aldatmada üzülüp kırılabilir insan ama bunda sadece geçen 4 seneye üzülebilir insan. Yaşamayan bilmez demeyin detay girmemek için anlatmıyorum benziyro çünkü ama ben baya bi kahkaha atıp alay ederdim açlığıyla basitliğiyle kroluğu ve görmemişliğiyle yani o an soğurdum benim için basit biri olurdu (basit birine de aşık kalamıyor insan zaten soğuyor )ve orda hayatumı yaşardım yeni insanlarla tanışır keyfime bakardım gezin tozun çok eğlenceli bir dönem sizi bekliyor bunları düşünün

bak guzelim suanda 31 yasindayim yillar once universiteden mezun okduktan hemen sonra yarimdonem yada 1 sene ingiltereye gitme hakkim dogmustu ekonomi mezunuyum benim icin nimet ama ben salak ne yaptim???? ozamanki erkek arkadasim 3 yillik falandi gidersen uzaklasiris kopariz bla bla bla gitmedim. essek gibi pismanim 1 1.5 sene sonra boynuzu yedim.
sevgilin agustos bocegi misali simdi yaz mevsimi onun icin kis mevsiminde kapini calacak. bu gunlerin geri gelmeyecek. baskasina asik olacaksin Yillar sonra merak etme geciyor hatta oncekiler ask mi diyorsun.
keyfine bak erasmus ders demek degil sosyallesme eglenme yeri acayip arkadasliklaredin tanistigin herkesi sosyal medyadan ekle telefinlarini al hem o ulkedeki hem de kendi ulkelerindeki. sacmalama asil bu zamanlarin uzulursun abla tavsiyesi...

ben universiteyi avrupa'da okudum, ve o gunlere tekrar donebilmek icin herseyimi verirdim o kadar net soyluyorum. kendini odaya kapatmakla buyuk hata edersin, cunku goz acip kapayincaya kadar o 1 yil gececek ve sen odada kaldigin her gune lanet ediceksin keske ciksaydim diye. Gez, eglenmene bak, yeni insanlarla tanis, derslerine calis, bunun icin ordasin sen. Iki yabanci kiz gorunce agzi yuzu kayan bir kironun arkasindan yas tutmaya gitmedin. Bak cok pisman olursun cidden diyorum. Sen kendine niye bunu reva goruyorsun ki? Senin yerine orada olmak isteyen o kadar cok kisi var ki, bu sansi sakin kabusa cevirme. Sen orada gecirdigin gunleri en guzel gunlerin olarak hatirlayacaksin ileride. Tabi odandan cikip insan icine karisirsan. Sevgiler ve basarilar...

Amaannn bu gunlerde gececek. Ve siz hayatinizin geri kalaninda bir kiro icin kendinizi odaya kapatip hic gezip tozmadiginiz icin her gun pisman olacaksiniz. Akli yolu birdir. Herkes ayni seyi yazdigina gore demek ki erkek arkadasinizin esamesi okunmazken pismanliginiz hep kalacak.

Yav mis gibi Erasmus yapıyorsun. Belki de bir daha eline geçmeyecek böyle gezme şansı.... sen tutmuş neleri dert ediyorsun ya? Bırak ne hali varsa görsün yüzüne bakma gez toz takıl yeni çevre edin tadını çıkar oraların partilere gittt.... sonra tr ye dönünce de yüzüne bakma

Ondaki kafa buraya geldim yapacağımı yapayım nasılsa bu kızla yine barışırım diyordur. Erkek işte.....

silkelen kendine gelemey çalış
kimse için bu kadar kendini hiçe saymaya gerek yok
umursama
bu devirde umursamadığın sürece tutuluyorsun maalesef
hayat devam ediyor unutma

Türkiye ye dönünce sana yalvaracak sakın ha sakın. Affetme. Salaklık yapma. Tamamen çıkar. Sende yabancı erkeklerle tanış kafa dağıtmak bence bir süreliğine

Uff senin yerinde olmak için neler vrrmezdim....
nolur aklı çükünde exini düşünme...
ya önünde güzelim hayat serilmiş arkana ne dönuyon?
Biliyorum olayın içindesin göremiyorsun
ama dışta ki bizi dinle

Aman be kızanım boşver gitsin senin yerinde olmak isteyen nice genç kız var hiç bir aşk sonsuz değildir ki zaten son kullanma tarihi geçti de gez dolan çoş evli değilsin bişi değil birbirinize sorumluluğunuz yok bişi yok Allah kurtarmış haydi buralarda konu açana kadar unut gitsin

Erkek arkadaşın karaktersizin ergenin tekiymiş. Asla üzülmene değecek biri değil. Senin şu an yapacağın şey o karaktersizi kafanda bitirmek ve avrupanın tadını çıkarmak. Sen de yeni insanlarla tanış ye iç gez eğlen. Deli misin 1 haftadır odada ağlıyorsun. Avrupayı gez yahu nasıl duruyorsun yerinde?

eğer hayatını zından edip ilerde ne kadar salakmışım dıyceksen kendını odaya kapat surenın geçmesini bekle ... ama eğer aklını başına aldıysan ve hayatın kısa olduğuna ınandıysan o zaman derhal dışarı çık eğlen dıl oğren ya da para kazan?

bence hiç canını sıkma sende çık gez yeni arkadaşlıklar edin.Çevrene gülücükler saç . Eğitimine önem ver onu önemseme . Ona önemsiz olduğunu hissetir.

Ben de erasmusla gitmiştim. Sevgilim Türkiye'de kalmıştı. O'na o kadar bağlıydım ki partiye gitmek ya da herhangi bir erkekle konuşmaktan bile kaçınıyordum. Sonra ne oldu, saçma sapan kıskançlık krizine girip terk etti beni. Hayatım zindan oldu, zaten her şeyden uzaktım, özlüyordum bir de beni oralarda yalnız bıraktı diye her gün ağlayıp zırladım. Günleri saydım gelmek için. İngilizce geliştirme de hayal oldu. Sonra biz barıştık tabi ama şu an o kadar pişmanım ki, keşke o kısacık anları daha verimli geçirip İngilizce konuşsaydım gezseydim eğlenseydim. Bu günler geri gelmeyecek. Lütfennnnnnnnn kendini topla ve o odadan çıkıp insanlarla kaynaş lütfennnnnn

merhaba bu sabah yine odama geldi kızlar açmış kapıyı benimle konuşmaya çalıştı gerginlik çıkarmamak için bağırıp çağırmadım sadece dinledim söylediklerini dedim konuş ve git son konuşman olcak ona göre dedim söyliyim aklımda kaldığınca,benim odaya kapanmam çok üzmüş onu (heralde onun için partiden partiye koşuyor sanki bilmiyorum) sonra dedi burdaki tek değer verdiğim insanı kaybetmeyi bile başardım benden bi şey olmaz dedi (değer falan verdiği yok ) yani buna benzer şeyler söyledi dayanamadım dinlemeye çünkü dediğim gibi önümde ölse içim soğumayacak durumdayım . en son dedim geleyim seninle eşyalarımı ver dedim ve gördüğüm şeyi söylüyorum odasındaki tek kişilik yaatagı odada kullanılmayan baska bi yatakla birleştirmiş..... yalnız yatmadıgından eminim artık. cok acıttı evet ama belli etmedim yanlıs anlıyosun sıgmıyorum ondan falan demeye basladı esyalarımı aldım dikkat et aids falan kapma dedim odama geldim. dediklerine inanmamıştım zaten hiç onun için artık şaşırmıyorum . bi şekilde atlatıcam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…