40 gün boyunca elma yiyerek kilo verme

13 martta tam 40 Gün olacak hesapladım.
Evet bende başladım.
1 bardak nescafe içtim. 2 yeşil elma yedim. Akşamda yemeyi düşünüyorum 5 gibi 1 adet elma. Yeşil elma tok tutuyor diğerleri acıktırıyor haberin olsun. 1 buçuk lt sıvı aldım. İş yerinde 1 lt daha su içerim. Akşam 1 bardak bitki çayı içmeyi düşünüyorum.Benim kilom 67. 10 günde bir tartılmayı düşünüyorum. Ama acıkmadım. Sende durumlar nasıl. Biz böyle birbirimizi motive edersek sen bencd 55 falan olursun. Sadece elma diyetiyle kalmayalım ama. Devam etmekte önemli. 2buçuk saat yürüyüş +12×4 hareket yapçam bakalım.
2500 kalori yakmam lazım

Bu kadar katı bir diyeti 40 gün sürdürmek imkansız gibi geldi bana, ama yapabileni de takdir ederim.Merakla takip edeceğim sizi.
Bu arada 2 farklı elma diyeti duymuştum, biri sabah-öğlen-akşam 1er haşlanmış yumurta ve 1er elma yeniyordu, diğerinde ise sabah 1 dl ekmekle normal kahvaltı(peynir-zeytin-yeşillik vb), gün içinde de 2 saatte 1 elma yeniyordu.Sizinki en zoru, zamanla halsizlik fln olursa belki bu elma diyetlerine dönmek isterseniz diye yazılı dursun bunlar da burda.Başarılar dilerim.

Yapabildiğimde bende taktir edeceğim umarım başarırız.

Sabah evde kırmızı elma vardı onu yedim. PaZardan yeşil elma aldim. Ben normalde de yeşil elmayı çok severim. O yüzden bayıla bayıla yiyorum.
Elmanın üstüne tarçın da serpebiliriz. Öyle de güzel olur tadı.
Ben de acıkmadım. Zaten 2Si 1 arada beni hep tok tutar. Onu içince gün boyu istahimi kesiyor.
Aynen birbirimizi motive edelim. Ama sonrasında korumak çok önemli. Vermek de korumak da çok çok önemli.
Yürüyüş ve hareketleri yapınca haber ver mutlaka.
Bende hareket yapacağım. Yazarım durumu. Sabahtan beri 1.5 lt su içtim. Birazdan yeşil çay içmeyi planlıyorum.
Akşam için elmami ben acıkınca yiyecegim şimdilik yemeyeceğim.
Onu zor anlarım için saklıyorum :)

T
Çok teşekkür eDerim. Bende dayanabildigim yere kadar götürmeyi düşünüyorum. Açıkçası ben de merak ediyorum nasıl olacak süreç :) hayatımda neler değişecek. Deneyim yaşayıp paylaşmak istiyorum, çünkü biz nasıl ki başka arkadaşların yazılarından faydalanıyorsak, bizim yazılarımızda okuyan illa ki olacaktır ,:)

Merhaba :)burdan gördüğüm bir diyet vardı.10 günde 12 kilo verenler olmuştu.10 günlük bir arınma ödem atma diyeti.ben 3 gün yapmıştım ve 3,5 kg vermiştim.o dönem tatil fln derken devam etmemiştim.Şimdi yarın tekrar başlıycam.40 gün uzun bi süre ve vücudun metobolizması çok yavaşlar.40 gün yapabilseniz bile cok yavaşladıgı için metobolizma 800 kalori bile alsanız günde kilo alırsınız..bu tarz şok diyetlerin en fazla 2 hafta yapılmasından yanayım.İsterseniz sizede anlatıyım beraber yapalım diyeti.çok ciddi ödem şişliği atıyosun

Merhaba :) aslında tabiki yağdan veremeyeceğimizi biliyorum. Ama vücuttan o şişlik gitse bile kardır :)
3 günde 3.5 kg süper vermişsin. Sen bi anlat bi bakarım. Şimdi buna çok motive oldum, önce elma diyetimi yapmak istiyorum. Ama sonrası için neden olmasın :) kilo vereceğim tabiki ama önemli olan hoooop diye geri alamamak.

Ahahah. Ben şimdi yiyorum. Saat 6 buçuk gibi yaparım spor. Aynen tarçında iyi olabilir vücut ısısını yükseltip yağ yakar. 1 bardaktan fazla nescafe içmemeye çalış ama nescafe yağ tutar. Sen kaç günde bir tartılmayı düşünüyorsun? Yani senin sonuçları kendiminkinden daha çok merak ediyorum. :)

Vay ne diyeti o? Aslında metabolizmanın yavaşlamasının sebebi şok diyetlerde kasların erimesi. 40 günden sonra mide küçülür. 40 günden sonrada başka yöntemlerde deneyeceğim bakalım. En azından kilo korumak için. Yinede sağol :))

:) sorma bendeeee
Tamam nescafe 1 bardaktan fazla içmem. hatta bir ara 2 ye bölüyordum 1 paketi.
Ben hergun tartılmayi düşünüyorum.
Asıl ben senin sonuçlarını çok merak ediyorum.
10 gün dayanabilecek misin tartılmadan. Sen dayasan da ben merakla nasıl dayancam :)))
Ben de yeşil elmami yedim. Gece açlık durumunda yoğurt yemeyi teklif ediyorum. Abartmadan bir kaç kaşık. :)

Bu
Bu arada epey bilgili gördüm seni diyet konusunda. Peşine takılıp sen ne yaparsan yapasım var :) hahahhaa :)

Bu

Bu arada epey bilgili gördüm seni diyet konusunda. Peşine takılıp sen ne yaparsan yapasım var :) hahahhaa :)
Ahahaha gel gel. Hatta şu an yürüyüş yapıyorum. Gelebilirsin. Ya ben bi ara depresyona girdim ondan kilo aldım. Sadece işlere yoğunlaştım. Baya iyiydi fiziğim. Yani bana göre şu ana göre. Kilo vermek konusunda bilgiliyim ama motivasyon istikrar önemli. 3 saate tamamlayacağım yürüyüşü.Km ayarlauamadım. Bugün elma harici 1 bardak süt içtim. Bakalım. Yinede iyi bence. Sen ne durumdasın?

Günaydın kocaman günaydın... günün hayırlı bereketli gecsin.

Diyete başlangıç 66.2
1.gün sonu 65.4

Ben spor olarak yarim saat yürüyüş yaptım. Sen tartıldın mi.
Sonuçlar nasıl

Beni de görenler ay neyin var ne diyeti gayet tam kilodasin.
Ya da aman bi tane al birşey olmaz
Diyeti evinde yaparsın vs vsss
Herkesin iyisi ideali kendine göredir. Seni çok iyi anlıyorum eski fiziğini bildiğin için, o haline dönmek istiyorsun.
Ben de aynen öyle. Bi elbise giymek istesem fit durmuyor üstümde.

Yapıcaz başarıcaz...

Ben daha tartılmadım regli 1. Günüm diye. Regli bitince tartılcam bakalım.
Ben 1 günde 800 gr vermişim, sen süper spor yaptın. 3 saat nasıl yürüdün kız aç karNina :)))
Bende evi süpürdum temizlik yaptım. Bugün benim hedef 2 saat yürüyüş. Avm de yürüyeceğim ama :))))

Valla halim kalmadı en sonunda. Bide soğuk ya uyuştu bacaklarım.

Valla halim kalmadı en sonunda. Bide soğuk ya uyuştu bacaklarım.
Bayılıp kalmayalım bi tarafta hahahha :))
Bugün nasıl geçiyor.
Ben kendimi anlatayim, sabah 1 büyük bardak su içtim. İşe geldim, 1 yeşil elma yedim.
1 nescafe
1 lt su.
1 kupa çay
1 de ıhlamur sallama çayı var yanımda onu da öğleden sonra içerim.
Öğle 1 elma aldım yanıma. 1 elma da yedek aldım. Ayy vallahi gözüm aç ama inan ki karnımda açlık hissetmiyorum. Öyle birşey ki elma çok mucizevi. Kabuklu halde yiyorum acayip tok tutuyor.
Bağırsakları da güzel çalıştırıyor. Elmayı gidip öpesim geldi :)

Bencede çok güzel. Ya lahana diyeti falan yapçağımıza bu tarz tadı güzel diyetler yapmamız daha zevkli bence. Güzel gidiyorsun sen. 60 kiloya geldiğinde bırakçan mı devam mı etçen çünkü kısa sürede gelirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…