40 gün boyunca elma yiyerek kilo verme

Sende güzel gidiyorsun. Bu arada yediğin kaçamak olursa bana yaz, çünkü ben 5 kuru üzüm yedim.
60 kilo olunca devam edeceğim, inşallah 40 güne tamamlarız beraber anca beraber kanca beraber.
Eve geçince süt ya da yoğurt tüketmeyi düşünüyorum.
ayy ben sana asıl olayı anlatmadım.
Biz dün anneme gittik çay içmeye. Çeşit çeşit pasta meyve koydu önümüze. Ama beeeen sade türk kahvesi vee çay içtim. Bir tane bile almadım.
Annem çok şaşırdı, aferin sana nasıl iradelisin dedi.
O an demek isterdim ki, elmakokusu sayesinde anne iyi ki varsın çünkü tek olsam kesin kaçamak yapardım.

Vayy süpersin. Bende bugün 1 bardak süt içtim. Şekerim çok düşmüş. Bugün yürüyüş yapmadım ağırlık çalıştım. Bende şişkinlik var ama. Regliden mi elmadan mı anlayamadım. Bir bardak nescafe içtim şekersiz ,üç elma ,1 bardak süt. Ahaha sevindim etkili olduysam. Bu arada yaşın kaçtı senin. Ben bide kahve triyakisiyim. Kahveyi bırakmak yemeği bırakmaktan daha zor. Günde 7-8 bardak kahve içip su içmiyordum. Şimfi bende düzene girmiş gibi hissediyorum. Vücudum sanki bana teşekkür ediyor

Benim de karnında bi şişlik var. Galiba elmadan oluyor. Çünkü daha önce az yediğimde hemen karnım dümdüz olurdu.

Spor için salona mi gidiyorsun video izleyerek ki yapıyorsun.

7 ,8 bardak kahve miiii. Canım kahve çok selülit yapar diye duymuştum. Ben de çok severim kahveyi ama 1 den fazla içersem uykumu kaçırıyor. Gece ayakta kalmak çok tehlikeli. Kendimi buzdolabının önünde buluyorum. Su olayı çok güzel cildimizi de parlatır.

Ben dün akşam 18.30 da elma dışında 1kase yogurt, salata ve 1 ızgara köfte yedim. Bakalım bugün tartı bana ne diyecek.

Bu arada ben 30 yaşındayım. 2 yaşında oğlum var. Öğretmenim.
Sen kaç yaşındasın ne is yapıyorsun. Ailenle mi yaşıyorsun.
Yemek yemedigine karışan olmuyor mu :)

23 yaşındayım. Ailemle yaşıyorum. Dün süt içtim bide az fıstık yedim. Tartıldım reglimin ikinci günü bugün 67.6 kilom.2 kilo kesin gider benim reglide. Nescafe selülit yapıyor. Ve yağ tutuyor. Normal sade türk kahvesi yada filtre kahve içtiğinde sıkıntı yokta. Fazla kafeinin ileriki yaşlarda körlük yapma etkisi var. Benim en sonunda gözlerim ağrıyordu zaten. Diyetle kendimi 1 bardağa indirdim. Evde spor aletlerim var. Spin bike yürüyüş bandı halter plates topu falan. Abim evlenince odasını gaspettim. Hem videolara bakıyorum. Hemde biraz bilgim var. Sporcu çevrem vs olduğundan dolayı. Açık havada yürümeyi çok seviyorum. Sabah 7 den 8 buçuğa kadar yürüdüm. Tümden yürüyünce zorlanıyorum. 1 bardak süt içtim. 1bardak içim ısınsın diye nescafe. Akşam 1 buçuk saat yürüyüş bandında yürücem. Yarım saat spinbike ve 12 hareket yapçam. Bakalım. 40 günde 60 olsam bile bana yeterli. Ama büyük hedefim 40 kilo olup sonra kas kütlesiyle kilo almak. Totalde 50 kiloyu geçmemek. Kas kütlesi çok olduğunda kilo alman daha zor oluyor. Öyle işte. Bebiş olmasına rağmen iyi kilodasın bence sen.

23 yaşındayım.Ailemle yaşıyorum.Dün süt içtim bide az fıstık yedim.Tartıldım reglimin ikinci günü bugün 67.6 kilom.2 kilo kesin gider benim reglide.Nescafe selülit yapıyor.Ve yağ tutuyor. Normal sade türk kahvesi yada filtre kahve içtiğinde sıkıntı yokta.Fazla kafeinin ileriki yaşlarda körlük yapma etkisi var.Benim en sonunda gözlerim ağrıyordu zaten.Diyetle kendimi 1 bardağa indirdim.Evde spor aletlerim var.Spin bike yürüyüş bandı halter plates topu falan.Abim evlenince odasını gaspettim.Hem videolara bakıyorum.Hemde biraz bilgim var.Sporcu çevrem vs olduğundan dolayı.Açık havada yürümeyi çok seviyorum.Sabah 7 den 8 buçuğa kadar yürüdüm.Tümden yürüyünce zorlanıyorum.1 bardak süt içtim. 1bardak içim ısınsın diye nescafe.Akşam 1 buçuk saat yürüyüş bandında yürücem.Yarım saat spinbike ve 12 hareket yapçam. Bakalım.40 günde 60 olsam bile bana yeterli.Ama büyük hedefim 40 kilo olup sonra kas kütlesiyle kilo almak.Totalde 50 kiloyu geçmemek.Kas kütlesi çok olduğunda kilo alman daha zor oluyor.Öyle işte.Bebiş olmasına rağmen iyi kilodasın bence sen.

Çok çok iyi gidiyorsun. Spor imkanına bayıldım. Ne güzel işte birde o odaya ses sistemi kurmak lazım :)))) spor yaparken müzik dinlemek beni çok motive eder.

Ay bu nescafe neymiş öyle yA. Körlük derken ben zorda kalmadıkça içemeye çalışırım. Benim bazı arkadaşlarım türk kahvesi pişirecek zaman olmayınca, sıcak suya karıştırıp içerler. Hem faydalı hem de kahve içmiş hissini veriyor. Ama seni keser mi bilemedim :)

Senin boyun uzun, senin boyunda bir ablam var her giydiği yakışır. 58 kilo.
50 kilo da güzel.
40 kilo nasıl birşey hiç bilmiyorum en son 3.sınıfa giderken 37 kilo olduğumu hatırlıyorum.

Boy ile kilo arasında eksi 10 ideal derler.
Ben de 1.63 boya 53 kilo nasıl olurum merak içindeyim. Sadece beNim yüzüm küçük, kilom bölgesel basen ve üst bacak. İyice yüzüm çökerse diye endişeliyim.

Amaaaan sanki 60 kilo oldum da 53 hayali kuruyorum :)

Sen tıkır tıkır vereceksin kiloları. Hem yaşın da güzel, oldukça güzel fiziğin olur.

Elma dışında bugün yediklerim marul, salatalık, yoğurt, limon. Elma benim temel besin maddem :)
Elma dışında 3 ufak havuç yrdim bide süt içtim. Spor önemli bişey yada hareketli olmak. 58 kilodayken güzel gözüküyorsun ama fotoda ben çok beğenmiyorfum kendimi. 53e düştüğümde falan iyiydi. Manken fiziğinde yada fotoğrafta güzel durabilmesi için boyla kilo arasında 20 kilo fark oluyor genelde. Bende ilkokulda öyleydim heralde

Ay birde o foto boydan olunca çok kötü oluyor. Manken fiziği olsun ama sağlıklı da olsun, ebru şallı gibi olmak güzel olurdu. Çünkü o kas kümesi olmuştur.
Bugün nasıl geçti açlık hissettin mi.
Benim biraz zor geçiyor bugün. Gece pek uyuyamadım, gece olup uyumayı bekliyorum.
Yemeklere sarasim geldi.. amaaa 5 çiğ fındık yedim iyi geldi toparladım hemen.

Açım aç ya benim diyete başlamafan önceki hafta ful yedim. Makarnalar wafflelar midem genişlediği için zor toparlıyorum reglim bitiminde 65 olurum bende bakalım. Kilolarımızı verdikten sonra seninle yağ oranı düşürmeye çalışalım. Çok süper olur...

:) :) senin de aç olmana sevindim :))) ben de anormallik mi var diyorum. Sen de bir karbonhidrat seversin desenee. Ben biraz vermiştim, sonra bi otele gitme durumumuz oldu. Orda öyle bi cozuttum ki...
pişman değilim :) bulunca yiyeceksin :)

Aaa evet bunu çok güzel dedin, yağ oranımızı düşürüp kas kütlemizi arttıralım. Daha ince gözükürüz

Aynen kesinlikle. Ben 6 aydır ekmek falan yemiyordum. Tatlıda yemiyordum.Sadece darı, patetes, ıvır zıvır. Bunlarda çok kilo aldırıyor.Hala ekmek yemiyorumda wafflelar tatlılar... neyse ki diyete başladık sorunu çözeriz :):):)

40 gün olması çok iyi olacak. Midemiz küçülecek alışkanlıklarımız değişecek. :) aç uyumayı öğreneceğiz. Birazdan tartilicam yazarim. Günaydın

Kilo vermem duracak sanki. hem aç olup hem sabit gelirsem üzüliiiiicciiiiim sevgııılıııım

Kilo vermem duracak sanki. hem aç olup hem sabit gelirsem üzüliiiiicciiiiim sevgııılıııım
Canım bence 5 i bir yerde çayı iç. Yeşil elma belki kabızlık sorunu yapabilir. Ben sabah yine 1 buçık saat yürüdüm. Akşamda yürümeye çalışçam. Kilom 66.8. Arada form çayları iç. Yada ödem söktürücü bi iki çay iç iyi gelir.

Wc sorunum yok şükür. Ama spor olayına benim de abanmam lazım. Bugün güzel bir spor haberi ile gelmek istiyorum sana.
Tamam ben de spora yoğunlaşmam lazım. Hareket yetersiz kalıyor.
Yeşil çay var evde onu içerim. 5i 1 yerde tadı güzel değil ama burnumu kapatır içerim :)

Ahahaha bende öyle yapıyorum spor olayına çok sevindim. :) daha ince durursun hem. Bide su içmeyi arttır. Oda iyi olur. :)

Merhaba canım. Ne yaptın. Ben bugün diyetime sadık kalamadim. abartmadım ama birşeyler yedim. Sende durumlar nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…