- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi elmakokusu
-
Ben tartılmadım. Sabah 1 buçuk saat yürüdüm. Yemek olayı çok canım istemiyor. Bide hava soğuk olunca elma yiyesim gelmedi. Sabah doğal sıkılmış nar suyu içtim 1 bardak. Bide çay çok içiyorum. Kilomu bilmiyorum. Akşamda 1 saat yürücem 30 dk bisiklet 30dk ağırlık. Yani umarım yapabilirim. 40 gün sonunda 62 60 falan olurum gibi geliyor bana. Bilmiyorum. Akşam sinameki içmeyi düşünüyorum. Bakalım. Sen kaç kilosun ne durumdasın?Merhaba canım. Ne yaptın. Ben bugün diyetime sadık kalamadim.abartmadım ama birşeyler yedim. Sende durumlar nasıl.
65.1 geldim canım. Biraz motivasyonum düştü. Bugün regl oldum. Dün iştahım çok açıktı. Bugün iyi geçiyor canımBen tartılmadım. Sabah 1 buçuk saat yürüdüm. Yemek olayı çok canım istemiyor. Bide hava soğuk olunca elma yiyesim gelmedi. Sabah doğal sıkılmış nar suyu içtim 1 bardak. Bide çay çok içiyorum. Kilomu bilmiyorum. Akşamda 1 saat yürücem 30 dk bisiklet 30dk ağırlık. Yani umarım yapabilirim. 40 gün sonunda 62 60 falan olurum gibi geliyor bana. Bilmiyorum. Akşam sinameki içmeyi düşünüyorum. Bakalım. Sen kaç kilosun ne durumdasın?
İyi bari . Kaç gün sürüyor senin? Reglide dikkat edersen 1-2 kilo gider65.1 geldim canım. Biraz motivasyonum düştü. Bugün regl oldum. Dün iştahım çok açıktı. Bugün iyi geçiyor canım
6 gün sürer canım. Ay hadi inşallah biraz verelim şu kiloları. 40 gün sonunda ben de 61 olurum diye düşünüyorum.İyi bari . Kaç gün sürüyor senin? Reglide dikkat edersen 1-2 kilo gider
Karnımın gurultusundan uyuyamıyorum. Midem açım aç diyor beyin felç ahahah. Mideyi küçültmek başlı başına felaket. Ama çok şükür yinede.6 gün sürer canım. Ay hadi inşallah biraz verelim şu kiloları. 40 gün sonunda ben de 61 olurum diye düşünüyorum.
Sonra da başka diyete geçeriz seninle. Ahhh aahh bir anda gitsin istiyoruz ama daha 5 gün oldu biz başlayalı. 5 günde almadık biz bu kiloları kuzuuu
:) kendim ettim kendim buldum :)Karnımın gurultusundan uyuyamıyorum. Midem açım aç diyor beyin felç ahahah. Mideyi küçültmek başlı başına felaket. Ama çok şükür yinede.
Çok mantıklı hiç şekerimi ölçtürmedim ben yaa.Bende senin gibiyim şu aralar. Ama kalori hesabı yapıyorum sürekli kafamda. Şekerine dikkat et fazla düşerse bayılırsın. Arada şeker cihazı olan biri varsa ölçüm yaptır aç karnına. Ona göre ye. Benim geçen gün 60tı protein süt içtim.
Max 500. Yine açlığı hissediyorum. Ya bana elma zayıflatmıyor gibi grldi. Değişik. Sadece bildiğim her türlü açım. 500 kaloriyi geçmemeye çalış. Dışardan yağlı köfte falan yeme. Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketebilirsin. Bide protein ağırlıklı alabilirsin. Ama protein olarakta şimdilik süt falan tüket bence. Bide haftasonu bir gün sinameki içip bağırsak temizliği yapabiliriz. Biraz garip bi söylem oldu biliyorum.:) ama arınmak önemli arada.Çok mantıklı hiç şekerimi ölçtürmedim ben yaa.
Kaç kalori alıyorsun günlük. Ya da kaç kaloriyi geçmemek önemli.
Hahahha :) yok kız çok hoşuma gitti güldüm. İyi geldi. Stresli bir gün geçiriyordum. Annem babam ev bakıyorlar. Beni de strese soktular hangisi olsa diye. Gerginim biraz.Max 500. Yine açlığı hissediyorum. Ya bana elma zayıflatmıyor gibi grldi. Değişik. Sadece bildiğim her türlü açım. 500 kaloriyi geçmemeye çalış. Dışardan yağlı köfte falan yeme. Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketebilirsin. Bide protein ağırlıklı alabilirsin. Ama protein olarakta şimdilik süt falan tüket bence. Bide haftasonu bir gün sinameki içip bağırsak temizliği yapabiliriz. Biraz garip bi söylem oldu biliyorum.:) ama arınmak önemli arada.
Aynen aynen yaaa.. Bu akşamları beni mahvediyor. Gündüzleri hiç uyumuyorum, akşam erken yatınca iyi oluyor. Diğer türlü mutfak faresi ben :)seni güldürdüğüme sevindim. :) haftasonu 3-4 gün nar suyu tarzında tüketelim mi? yani elmaya bencede bünye alıştı:) Yani 3-4 gün yarım lt nar suyu düşün. aslında greyfurt çok etkili ama onu yapabilmek çok zor geliyor bana şimdilik. Sabahları çok aç olmuyorumda akşamları çok fena aç oluyorum zor uyuyorum yorulsamda.
perşembe, cuma, cumartesi, pazar nar suyu tüketelim. Pazartesi gününden itibaren elmaya devam edelim. Benim belimde incelme varmış gibi hissediyorum ben. Tartıya pek bakmıyorum. Sabah yürürken ,Allah'tan 5 kez turlamıştım. İş yerine giderken babam yoldan beni aldı yağmur var diye.Bugün biraz kaçırdım gibi hissediyorum.Sabah süt içtim. her zamanki gibi ayılmak için ikisi bir arada içtim. öğleden sonra salatanın içine balık koyup yedim. Ekmek vs ben zaten yemiyorumda biraz vicdan azabı çekiyorum. Eve gidince iki ltsuyu gömücem. Bide 5 km yürümeyi düşünüyorum yürüyüş bandında bakalım.Aynen aynen yaaa.. Bu akşamları beni mahvediyor. Gündüzleri hiç uyumuyorum, akşam erken yatınca iyi oluyor. Diğer türlü mutfak faresi ben :)
Tamam nar suyuna varım. Detoks gibi olur. 3gün nar suyu içelim
Yaa tam üzülmeye başlamıştım kilo vermem duracak diye, Bugün güzel bir kilo ile geldim, nasıl olduysa dünden bugüne -400 gr vermişim. Çok sevindim. Kilolar direnç gösteriyorsa bizde gösterelim :)
az yiyerek bu is çözülecek başka çaresi yok. Gel 60 gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?