- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 33
- Konu Sahibi belinay 222
-
he valla bende az para değilkiNe isiymis o arkadasim ben hemen yollayayim eşimi...
Şakasi bir yana 6 ay ne olacak butun omur birlikteyiz,hayat bazen fedakarliklar gerektirir.bir cok arkadasimin esi gemici ve onlarin tum hayati boyle geciyor.ben olsam kesin yollardim,hatta bana gelse giderdim de
Göndermiycem ama dinlemiyokiay gönderelim
Eşin asker değil mi gitmeme gibi bir şansı var mı yani görev gelirse mecbur gidecek.Göndermiycem ama dinlemiyoki
arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var
bende böyle düşünüyorum"hain kadın" "paracı" "taş kalpli" şeklinde topa tutulsam dahi tabi ki değer ayol, 40 bin, boru mu
Esinden ayri olmak zor aci..arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var
Benim gitme gibi bir durumum yok canım oğluşum babasına çok düşkün napıcaz bilmiyorum ama kendisi çok istiyor gitmeyi gittiği yer abuk subuk bir yer değilben de eşinden çok ayrı kalan bir insan olarak söylüyorum o kadar da önemli değil aslında canım. çok germe kendini de eşini de. eğer ona güveniyorsan ve gittiği yer de abuk subuk bir yer değilse gidebilir. 6 ay nedir ki hemen geçer gider. 40bin lira az para değil. ama tabi yine senin hislerin ve eşinle bir ortak karara varmanız önemli. senin onunla gitme imkanın var mı peki? orası şantiye falan mı ne tarafa gidecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?